Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cupko
    27. Travanj 2025. 11:39

Moina jel se javio?
    Cure jel koja koristila to.to uloske? Ja sam stavila dva paketa njih u torbu jer je manja kutija, a chicco sam nekoliko stavila u vrecicu pa računam ako će mi bit chicco bolji ili ako sfali lako mi muž donese još od doma. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Moina
    27. Travanj 2025. 11:54

Nije se jos javio. Isla sam na ultrazvuk i ne javlja se bas, nakon sto me prodrmala je jednom pomaknuo nogicu. 
    Sad su rekli da nek ostanem do sutra i da cu 3 puta jos ici na crg i ultrazvuk. Pa da ce vidjet sto dalje, da me mozda induciraju ako se nece javljat. 
    Sad su mi uzeli bris nosa jer kasljem, da vide ako nemam rsv ili influenzu jer sam bila bolesna. Ako imam moraju mi dat jednokrevetnu sobu a danas je uzasna guzva.
    Znaci bilo nas je 9 u cekaoni. Cure imaju zakazane indukcije a oni nemaju ni soba ni radaona. 

Tako da je muz ostavio stvari sa mnom i otisao sa malom doma. Srce mi se slomilo kad je plakala da zeli da i mama ide doma. 

Isto tako je bilo i sa njom, dosla sam dan prije termina jer ju nisam osjetila, napravili mi 3 puta ctg i ultrazvuk i drugo jutro me inducirali.

Pjegica.
    27. Travanj 2025. 12:03

Drzim fige da sve bude dobro i da se opet javi regularno 

rosie0111
    27. Travanj 2025. 12:07

Babybell

Da se javimo da smo mi jucer dosle doma. Meni je svaki dan bolje, sa rezom su na viziti bili zadovoljni kako napreduje. Mlijeko mi je nadoslo 3 dan ali je morala biti i na dobrani jer je trebalo da se uspostavimo. Tako da evo tek sad doma bas dojimo. Dosta je uspavana, sinoc je cak 4h odspavala u komadu. Dojim ju na sesirice zbog bradavica. Problem nam je sto ne moze podrignuti bas. Jel netko ima problema sa time?

Moj rijetko podrigne, ja njega ni ne dižem osim ako vidim da se uznemiri na dojci, onda ga stavim sebi na prsa vertikalno pa nekad podrigne. Ne vidim zašto bi morao 🤷

• PikyB
    27. Travanj 2025. 12:23

Moina drzim fige da sve prode dobro! 🤞❤️

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Moina
    27. Travanj 2025. 12:27

Pjegica.

Hvala, evo sad sam pojela sendvic i popila malo soka od narance pa se javio malo ali nista previse. Isto tako imam dosta menstrualnih grceva koji nisu regularni. 
    Vidjet cemo sto ce rec kad me ponovno stave na ctg. 

Nije inace bas preaktivan ali kad god bi jela ili sjela na vise od 10 min, on bi se rastezao i lupao. Jucer navecer je bio bas jako jako aktivan, onda sam zaspala i evo do sad nije bio. Sad je bio nesto malo i evo nista opet. A jela sam ujutro i slatko i pila cappuccino i svasta.
    Vise se sekiram zbog male doma, vec place da hoce mamu da spava sa njom. 

Lejla97
    27. Travanj 2025. 13:42

Čokoladica 🍀

Moina sretno 🍀 da je sve ok. Mislim da su pri kraju pokreti rjedi. Javi sta su ti rekli.

Babybell super da ide sve kako treba. Ne znam za podrigivanje 🤔

Cure, sta nosite od robe u bolnicu? Budete li u spavacici bas ili ste u nekim trenerkama/tajicama?

Ja sam bila u tajicama i majici, najlakse mi je tak bilo
    Tako sam i sa prvom
    Ali racunaj i da je u Vinogradskoj uzasno vruce.. bilo i sad krajem veljace i prije 4 godine u svibnju😅 

Poslala sam na mail za gruou za whatsapp🩷

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Lejla97
    27. Travanj 2025. 13:44

Moina

Pjegica.

Hvala, evo sad sam pojela sendvic i popila malo soka od narance pa se javio malo ali nista previse. Isto tako imam dosta menstrualnih grceva koji nisu regularni.

Nije inace bas preaktivan ali kad god bi jela ili sjela na vise od 10 min, on bi se rastezao i lupao. Jucer navecer je bio bas jako jako aktivan, onda sam zaspala i evo do sad nije bio. Sad je bio nesto malo i evo nista opet. A jela sam ujutro i slatko i pila cappuccino i svasta.

Sretnoo❤️  stize nam onda jos jedna bebica na forum, bolje da si otisla da provjere nego da si u brizi

Moja nekad ne podriguje, nekad ko od šale

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

rosie0111
    27. Travanj 2025. 13:46

Moina

Pjegica.

Drži se 🫶 Moja je isto plakala doma s tatom pred svako spavanje tih par dana, teško je, ali proći će brzo, fokusiraj se sad na sebe i bebicu...

Moina
    27. Travanj 2025. 14:44

rosie0111

Moina

Pjegica.

Drži se 🫶 Moja je isto plakala doma s tatom pred svako spavanje tih par dana, teško je, ali proći će brzo, fokusiraj se sad na sebe i bebicu…

Moja place samo popodne jer to sam ja sa njom onda, a navecer je on od kad je ona imala 4mj. Tako da navecer je naviknuta na njega. Plakala je jos u bolnici kad je odlazila od mene u auto. Ali da, ako ce bit sve ok vrc sutra mogu doma. Pa se moram vratiti za par dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.