Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pjegica.
    25. Travanj 2025. 21:09

Evo jos sam nasla
    https://www.kadulja.hr/kategorija-proizvoda/rezervni-dijelovi/

Moina
    25. Travanj 2025. 21:44

Uzela sma anstavke na amazonu pa ce stic za 2-3 dana. Moram probat jer sumnjam da ispumpavanje treba boliti.

Pjegica.
    25. Travanj 2025. 22:30

Pa ne pogotovo uvjezbanim dojkama 

Kawa
    25. Travanj 2025. 23:47

ari hvala za medelu, jel ti prihvatila cura bocicu? zasto mislis da bi i aventova el. izdajalica bila ok, imas li iskustva sa obje? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Čokoladica 🍀
    26. Travanj 2025. 00:05

Moina

Uzela sma anstavke na amazonu pa ce stic za 2-3 dana. Moram probat jer sumnjam da ispumpavanje treba boliti.

Mozes molim te podjelit link sa nastavcima?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lejla97
    26. Travanj 2025. 08:18

AriBari

Kawa ti si me pirala za Medelu, evo danas prvi put s njom izdajala😅vodila bih stariju na rockas a malecka ce ostat sa suprugom pa cu pustiti bocicu😊
    Ugl dobra je, njezna, puno njeznija od rucne. Al mislim da bi i aventova elektricna bila ok😅
    Lidle bas to danas vidjela, ima i za bebe pa ako kome treba😊
    Lejla super da uzivate🥰bas je fora da ste tako u kontaktu ostale. Mene bas zanima koliko ce nam forum opstati kad svi rode. Bas smo se nekako prorijedile🥲

Da,mi smo se tada dodale ko je koga htio na insta ili fejs, izrodili smo nova poznanstva i prijateljstva , neka jos traju, neke smo se i uzivo nasle i druzimo se, to mi je predivno! ❤️ 
    Vec sad se prorjedilo, zacas ne bude nikoga ko ni na prvom forumu kad sam bila trudna

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

rosie0111
    26. Travanj 2025. 09:05

Lejla97

AriBari

Kawa ti si me pirala za Medelu, evo danas prvi put s njom izdajala😅vodila bih stariju na rockas a malecka ce ostat sa suprugom pa cu pustiti bocicu😊
    Ugl dobra je, njezna, puno njeznija od rucne. Al mislim da bi i aventova elektricna bila ok😅
    Lidle bas to danas vidjela, ima i za bebe pa ako kome treba😊
    Lejla super da uzivate🥰bas je fora da ste tako u kontaktu ostale. Mene bas zanima koliko ce nam forum opstati kad svi rode. Bas smo se nekako prorijedile🥲

Da,mi smo se tada dodale ko je koga htio na insta ili fejs, izrodili smo nova poznanstva i prijateljstva , neka jos traju, neke smo se i uzivo nasle i druzimo se, to mi je predivno! ❤️
    Vec sad se prorjedilo, zacas ne bude nikoga ko ni na prvom forumu kad sam bila trudna

Tako smo i mi 2023. kad sam malecku rodila, još se dopisujemo na whats up 😀

Kawa
    26. Travanj 2025. 10:07

pa prije par mjeseci smo napravile whatsapp grupu za ovu temu ali nije bio neki odaziv , samo nas je nekoliko u grupi iako su mene cure u vise navrata spasile savjetima :) tako da ako se netko zeli pridruziti mislim Rose da si ti pisala mail na koji smo se javile

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Moina
    26. Travanj 2025. 10:24

Čokoladica 🍀

Moina

Mozes molim te podjelit link sa nastavcima?

Naravno. https://amzn.eu/d/2Y4To7D

Moina
    26. Travanj 2025. 10:26

Evo ja kolostrum skupljam kap po kap ali sam citala da tako i ide to. Jucer je bilo par kapi ujutro, navecer 0.1ml. Jutros evo vec 0.2ml, navecer ce valjda biti vise. 
    Danas je tati rodendan i on zeli da danas rodim 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.