Uzela sma anstavke na amazonu pa ce stic za 2-3 dana. Moram probat jer sumnjam da ispumpavanje treba boliti.
ari hvala za medelu, jel ti prihvatila cura bocicu? zasto mislis da bi i aventova el. izdajalica bila ok, imas li iskustva sa obje?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Uzela sma anstavke na amazonu pa ce stic za 2-3 dana. Moram probat jer sumnjam da ispumpavanje treba boliti.
Mozes molim te podjelit link sa nastavcima?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Kawa ti si me pirala za Medelu, evo danas prvi put s njom izdajala😅vodila bih stariju na rockas a malecka ce ostat sa suprugom pa cu pustiti bocicu😊
Ugl dobra je, njezna, puno njeznija od rucne. Al mislim da bi i aventova elektricna bila ok😅
Lidle bas to danas vidjela, ima i za bebe pa ako kome treba😊
Lejla super da uzivate🥰bas je fora da ste tako u kontaktu ostale. Mene bas zanima koliko ce nam forum opstati kad svi rode. Bas smo se nekako prorijedile🥲
Da,mi smo se tada dodale ko je koga htio na insta ili fejs, izrodili smo nova poznanstva i prijateljstva , neka jos traju, neke smo se i uzivo nasle i druzimo se, to mi je predivno! ❤️
Vec sad se prorjedilo, zacas ne bude nikoga ko ni na prvom forumu kad sam bila trudna
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kawa ti si me pirala za Medelu, evo danas prvi put s njom izdajala😅vodila bih stariju na rockas a malecka ce ostat sa suprugom pa cu pustiti bocicu😊
Ugl dobra je, njezna, puno njeznija od rucne. Al mislim da bi i aventova elektricna bila ok😅
Lidle bas to danas vidjela, ima i za bebe pa ako kome treba😊
Lejla super da uzivate🥰bas je fora da ste tako u kontaktu ostale. Mene bas zanima koliko ce nam forum opstati kad svi rode. Bas smo se nekako prorijedile🥲
Da,mi smo se tada dodale ko je koga htio na insta ili fejs, izrodili smo nova poznanstva i prijateljstva , neka jos traju, neke smo se i uzivo nasle i druzimo se, to mi je predivno! ❤️
Vec sad se prorjedilo, zacas ne bude nikoga ko ni na prvom forumu kad sam bila trudna
Tako smo i mi 2023. kad sam malecku rodila, još se dopisujemo na whats up 😀
pa prije par mjeseci smo napravile whatsapp grupu za ovu temu ali nije bio neki odaziv , samo nas je nekoliko u grupi iako su mene cure u vise navrata spasile savjetima :) tako da ako se netko zeli pridruziti mislim Rose da si ti pisala mail na koji smo se javile
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Mozes molim te podjelit link sa nastavcima?
Naravno. https://amzn.eu/d/2Y4To7D
Evo ja kolostrum skupljam kap po kap ali sam citala da tako i ide to. Jucer je bilo par kapi ujutro, navecer 0.1ml. Jutros evo vec 0.2ml, navecer ce valjda biti vise.
Danas je tati rodendan i on zeli da danas rodim 😂
Avent ručna izdajalica - netko je napisao da ga bradavice uzasno bole prilikom izdajanja s njom. Ja sam s njom izdajala u rodilištu, oni su mi je dali. Prvih par izdajanja su me bradavice uzasno bolile. Doslovno bih stisla zube da mogu izdajati, ali je ubrzo proslo. Sad ne znam jel do lijevka ili mi je mlijeko krenulo pa je popustio pritisak i sve je postalo manje bolno.
Sortiraj odgovore
Najstariji