Evo jos sam nasla
https://www.kadulja.hr/kategorija-proizvoda/rezervni-dijelovi/
Uzela sma anstavke na amazonu pa ce stic za 2-3 dana. Moram probat jer sumnjam da ispumpavanje treba boliti.
ari hvala za medelu, jel ti prihvatila cura bocicu? zasto mislis da bi i aventova el. izdajalica bila ok, imas li iskustva sa obje?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Uzela sma anstavke na amazonu pa ce stic za 2-3 dana. Moram probat jer sumnjam da ispumpavanje treba boliti.
Mozes molim te podjelit link sa nastavcima?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Kawa ti si me pirala za Medelu, evo danas prvi put s njom izdajala😅vodila bih stariju na rockas a malecka ce ostat sa suprugom pa cu pustiti bocicu😊
Ugl dobra je, njezna, puno njeznija od rucne. Al mislim da bi i aventova elektricna bila ok😅
Lidle bas to danas vidjela, ima i za bebe pa ako kome treba😊
Lejla super da uzivate🥰bas je fora da ste tako u kontaktu ostale. Mene bas zanima koliko ce nam forum opstati kad svi rode. Bas smo se nekako prorijedile🥲
Da,mi smo se tada dodale ko je koga htio na insta ili fejs, izrodili smo nova poznanstva i prijateljstva , neka jos traju, neke smo se i uzivo nasle i druzimo se, to mi je predivno! ❤️
Vec sad se prorjedilo, zacas ne bude nikoga ko ni na prvom forumu kad sam bila trudna
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kawa ti si me pirala za Medelu, evo danas prvi put s njom izdajala😅vodila bih stariju na rockas a malecka ce ostat sa suprugom pa cu pustiti bocicu😊
Ugl dobra je, njezna, puno njeznija od rucne. Al mislim da bi i aventova elektricna bila ok😅
Lidle bas to danas vidjela, ima i za bebe pa ako kome treba😊
Lejla super da uzivate🥰bas je fora da ste tako u kontaktu ostale. Mene bas zanima koliko ce nam forum opstati kad svi rode. Bas smo se nekako prorijedile🥲
Da,mi smo se tada dodale ko je koga htio na insta ili fejs, izrodili smo nova poznanstva i prijateljstva , neka jos traju, neke smo se i uzivo nasle i druzimo se, to mi je predivno! ❤️
Vec sad se prorjedilo, zacas ne bude nikoga ko ni na prvom forumu kad sam bila trudna
Tako smo i mi 2023. kad sam malecku rodila, još se dopisujemo na whats up 😀
pa prije par mjeseci smo napravile whatsapp grupu za ovu temu ali nije bio neki odaziv , samo nas je nekoliko u grupi iako su mene cure u vise navrata spasile savjetima :) tako da ako se netko zeli pridruziti mislim Rose da si ti pisala mail na koji smo se javile
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Mozes molim te podjelit link sa nastavcima?
Naravno. https://amzn.eu/d/2Y4To7D
Evo ja kolostrum skupljam kap po kap ali sam citala da tako i ide to. Jucer je bilo par kapi ujutro, navecer 0.1ml. Jutros evo vec 0.2ml, navecer ce valjda biti vise.
Danas je tati rodendan i on zeli da danas rodim 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji