Avent ručna izdajalica - netko je napisao da ga bradavice uzasno bole prilikom izdajanja s njom. Ja sam s njom izdajala u rodilištu, oni su mi je dali. Prvih par izdajanja su me bradavice uzasno bolile. Doslovno bih stisla zube da mogu izdajati, ali je ubrzo proslo. Sad ne znam jel do lijevka ili mi je mlijeko krenulo pa je popustio pritisak i sve je postalo manje bolno.
Zacepljen nosic kod beba - cime cistite bebi od mjesec dana nosic? Prilikom disanja cuje se kako joj je nosic pun. Smije li se onim nastavkom za usisavac na najmanju brzinu ili je to preagresivno za tako malu bebu?
Zacepljen nosic kod beba - cime cistite bebi od mjesec dana nosic? Prilikom disanja cuje se kako joj je nosic pun. Smije li se onim nastavkom za usisavac na najmanju brzinu ili je to preagresivno za tako malu bebu?
Fizioloska i usisavac ali probaj onaj usni. Ima ga i u dmu za kupiti. Znaci polegnes bebu na bok, najbolje da ju netko tako drzi. U gornju nosnicu utisnes fiziolosku ampulicu a na drugu stranu u isto vrijeme to izvuces van
Hej cure ja vas pročitam ali dok pročitam već sve odgovorite pa nikako da pišem😅
Mi smo dobro, curka cicka, dobila je 700 grama u 3 tjedna, idući tjedan nam je kontrola kod pedijatra. Jedino ne kaka svaki dan, pa se zna napinjat i plakat dok se ne isprducka onda bude oke.
Cupko mene su krenula bolit u 38 tjednu leđa dole prvo u nekim nepravilnim razmacima kasnije konstantno, uglavnom ništa ti bolovi nisu pokrenuli
LeJe nama je patronažna rekla da možemo i s onim nastavkom za usisivač. Iz ampulice par kapi fiziološke joj stavimo i taj nastavak za usisivač samo na ulaz u nosnice. Izvučemo zapravo ostatke mlijeka kad krene bljucat pa joj se zna skupit i u nosu
3🧒
pa prije par mjeseci smo napravile whatsapp grupu za ovu temu ali nije bio neki odaziv , samo nas je nekoliko u grupi iako su mene cure u vise navrata spasile savjetima :) tako da ako se netko zeli pridruziti mislim Rose da si ti pisala mail na koji smo se javile
Jesam da, proljetnice@gmail.com
Ako netko hoće još...🤷
Ja sam znala u hitnim slucajevima s prvom kad je bila jako mala usta na nos. Jbg, malo gadno al nas je spasilo 🤧🤮
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cure, koliko ste kolicinski ponjele chicco ulozaka i mrezastih gacica? Koliko vam je trebalo otprilike?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Mene su danas nakon malo pospremanja po kući počela boljeti leđa. Nekako na sredini. Bole me stalno u nikakvim razmacima i prestancima i kad legnem i krećem se. Jel neku to tako počelo pred kraj ili može biti i to znak kakvih trudova? 🙄 Uz to me jučer navečer i danas neki kao proljev, ali tako me i pred 2 tjedna kad sam mislila da ću rodit zbog toga. 🤣
Draga ja bi ti savjetovala da se opustis sad na kraju kad dode znat ces prepoznat a doci ce kad budes najmanje ocekivala!! Ja sam manje od tebe trudna pa imam takav pritisak doli ceste jako bh i dosta jake jedva hodam od pritiska i probadanja tako da pred kraj je sve to tako po malo bolno tesko dosta promjena ali kao mama viserotka savjet moj je da se opustis i vjeruj kad dode znat ces da su trudovi sve ovo dr su neke pripreme i to moze tako trajat da ne znas kad moze krenut!! Sretno ti i samo opusteno!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pocela sam piti caj od lista maline, bas me zanima hoce li uciniti razliku😬 a za 10 dana idem na akupunkturu da potakne otvaranje i kontrakcije, to me isto bas zanima hoce li djelovati🤞 u svakom slucaju nadam se da cu potaknuti prirodno da ne moram na indukciju🤞 imam bolove u donjem dijelu trbuha tu i tamo, leda me bole kad sam preaktivna.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Cure, koliko ste kolicinski ponjele chicco ulozaka i mrezastih gacica? Koliko vam je trebalo otprilike?
Ja sam nosila one jessa gaće. Otprilike bi promijenila troje na dan. Na početku više, a kasnije manje Ali sve ti ovisi koliko krvariš. Nakon njih sam počela koristiti Lola uloške, njih bi mijenjala oko četiri na dan. Evo nadam se da ti je to pomoglo
💁🏼♀️32god
💁31god
Sortiraj odgovore
Najstariji