Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    moonika
    26. Travanj 2025. 19:50

LeJe

Zacepljen nosic kod beba - cime cistite bebi od mjesec dana nosic? Prilikom disanja cuje se kako joj je nosic pun. Smije li se onim nastavkom za usisavac na najmanju brzinu ili je to preagresivno za tako malu bebu?

I mene to zanima, kako vi rešavate taj problem. Ja isto fiziološku i ona plastika na vakum iz dm-a. Ali nažalost moram svaki dan, ne znam je li to se smije svaki dan 🙃

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

Čokoladica 🍀
    26. Travanj 2025. 20:41

PikyB

Pocela sam piti caj od lista maline, bas me zanima hoce li uciniti razliku😬 a za 10 dana idem na akupunkturu da potakne otvaranje i kontrakcije, to me isto bas zanima hoce li djelovati🤞 u svakom slucaju nadam se da cu potaknuti prirodno da ne moram na indukciju🤞 imam bolove u donjem dijelu trbuha tu i tamo, leda me bole kad sam preaktivna.

PikyB kako to da si vec krenila? Meni se sve cini prerano za ista 🤣 bas javi je li pomoglo, i za caj i za akupunkuturu. Zaboravila sam, zasto moras na indukciju?

Monika, hvala, bar otprilike da znam spakirat kofer.😊

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• PikyB
    26. Travanj 2025. 21:00

Čokoladica 🍀

PikyB

Pocela sam piti caj od lista maline, bas me zanima hoce li uciniti razliku😬 a za 10 dana idem na akupunkturu da potakne otvaranje i kontrakcije, to me isto bas zanima hoce li djelovati🤞 u svakom slucaju nadam se da cu potaknuti prirodno da ne moram na indukciju🤞 imam bolove u donjem dijelu trbuha tu i tamo, leda me bole kad sam preaktivna.

PikyB kako to da si vec krenila? Meni se sve cini prerano za ista 🤣 bas javi je li pomoglo, i za caj i za akupunkuturu. Zaboravila sam, zasto moras na indukciju?

Od 36. Tjedna se pocinje piti caj, ja cu svaki drugi dan do 37 tj a onda svaki dan. Indukcija zbog heparina- dr je rekao da nikad ne pustaju u tim situacijama da trudnoca dode do 40tj. Tako da ja planiram indukciju preduhitrit😂

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• PikyB
    26. Travanj 2025. 21:01

Čokoladica 🍀

PikyB

Od 36. Tjedna se pocinje piti caj, ja cu svaki drugi dan do 37 tj a onda svaki dan. Indukcija zbog heparina- dr je rekao da nikad ne pustaju u tim situacijama da trudnoca dode do 40tj. Tako da ja planiram indukciju preduhitrit😂

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Moina
    26. Travanj 2025. 21:10

moonika

LeJe

Zacepljen nosic kod beba - cime cistite bebi od mjesec dana nosic? Prilikom disanja cuje se kako joj je nosic pun. Smije li se onim nastavkom za usisavac na najmanju brzinu ili je to preagresivno za tako malu bebu?

I mene to zanima, kako vi rešavate taj problem. Ja isto fiziološku i ona plastika na vakum iz dm-a. Ali nažalost moram svaki dan, ne znam je li to se smije svaki dan 🙃

Mozes i vise puta na dan.
    Moja mala je sa 8 tjedana dobila covid i ja sam joj nos pocela fizioloskom ispirat. Znaci na usisavac vristiii a sad ce evo 3 godine i vodi me u kupaonu cistit nosic. Ne smeta joj to, a sad kad sam bola bolesna sam i sebi. Znam da je nestasica fizioloske u hrvatskoj ali evo mi neki dan narucili u AT 50 litara. 10 litara za moju kumu i 40 litara za nas. Trebat ce nam za cijelu godinu, pogotovo kad krene opet jesen, mala je stalno smrkava u vrticu i ispiremo stalno, a sad ce ih dvoje biti. 

tera_
    26. Travanj 2025. 21:10

Čokoladica 🍀

Cure, koliko ste kolicinski ponjele chicco ulozaka i mrezastih gacica? Koliko vam je trebalo otprilike?

Ja sam 10 ulozaka i muz mi je jos donio🫣 mrezaste gacice sam mozda 4-5promjenila😁

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Pjegica.
    26. Travanj 2025. 21:20

Ja sam spremila paket mrezastih toto mama i paket chicco ulozaka, s prvim sam isto tako nije mi bilo potrebno vise. Mrezaste mjenjas jedino ako ti je prokrvarilo preko uloska inace stvarno nema potrebe, a msm da nisam stigla potrosit cijeli paket tih chicco eventualno sam ih doma koristila da ih iskoristim 🤷🏼‍♀️

Čokoladica 🍀
    26. Travanj 2025. 21:51

Pjegica.

Ja sam spremila paket mrezastih toto mama i paket chicco ulozaka, s prvim sam isto tako nije mi bilo potrebno vise. Mrezaste mjenjas jedino ako ti je prokrvarilo preko uloska inace stvarno nema potrebe, a msm da nisam stigla potrosit cijeli paket tih chicco eventualno sam ih doma koristila da ih iskoristim 🤷🏼‍♀️

Taj paket chicco ulozaka zauzme cijeli kofer 🤣🙈
    Hvala na odg cure. Sutra pakiram. Sve mi ide teze i teze, ne mogu vise odugovlacit. Pocela sam i nakuhavat hranu i smrzavam... 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Kawa
    26. Travanj 2025. 22:14

ja sam isto spremila jedan paket Chicco ulozaka, i kako je Ari bila napisala, planiram ga nosit za rucku onako ko kofer 🤣 odvojeno od svoje torbe. njih je 30 u pakiranju, bude li potrebe rec cu muzu da donese jos. uzela sam dvije razlicite velicine toto mrezastih gacica, naknadno sam jos kupila i Fridamom bokserice jer ih svi hvale pa vjerujem da mrezaste necu ni koristiti.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Kawa
    26. Travanj 2025. 22:17

cokoladica tako sam i ja u tvojim tjednima spakirala torbu i krenula s peglanjem bebine robice i nakuhavanjem.
    danas mi se na ulosku pojavilo par rozih tockica, naravno da sam se odmah uspanicila i zavrsila po kuci sto sam odgađala 🤣 ostalo mi je jos postaviti krevetac , odnosno samo posteljinu namjestiti i spremna sam bar sto se fizickog i kucanskog dijela tice 🤣

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.