Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moina
    27. Travanj 2025. 14:44

rosie0111

Moina

Pjegica.

Drzim fige da sve bude dobro i da se opet javi regularno

Hvala, evo sad sam pojela sendvic i popila malo soka od narance pa se javio malo ali nista previse. Isto tako imam dosta menstrualnih grceva koji nisu regularni.
    Vidjet cemo sto ce rec kad me ponovno stave na ctg.

Nije inace bas preaktivan ali kad god bi jela ili sjela na vise od 10 min, on bi se rastezao i lupao. Jucer navecer je bio bas jako jako aktivan, onda sam zaspala i evo do sad nije bio. Sad je bio nesto malo i evo nista opet. A jela sam ujutro i slatko i pila cappuccino i svasta.
    Vise se sekiram zbog male doma, vec place da hoce mamu da spava sa njom.

Drži se 🫶 Moja je isto plakala doma s tatom pred svako spavanje tih par dana, teško je, ali proći će brzo, fokusiraj se sad na sebe i bebicu…

Moja place samo popodne jer to sam ja sa njom onda, a navecer je on od kad je ona imala 4mj. Tako da navecer je naviknuta na njega. Plakala je jos u bolnici kad je odlazila od mene u auto. Ali da, ako ce bit sve ok vrc sutra mogu doma. Pa se moram vratiti za par dana

Babybell
    27. Travanj 2025. 15:06

Moina sretno da rodis brzo i lako🤞🏼

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• LeJe
    27. Travanj 2025. 15:50

Odjeca u rodilistu - ja sam nosila pidzamu i spavacice i puno prakticnije su mi bile spavacice zbog mijenjanja ulozaka a i rodila sam na carski. To je sad od osobe do osobe. Inace ne volim spavacice i uvijek spavam u pidzami, ali toliko su mi udobne bile da sam i doma tjedan dana bila u spavacici. 

• LeJe
    27. Travanj 2025. 15:53

Moina sretno!! 

Podrigivanje - meni ponekad podrigne odmah cim ju dignem na rame, a ponekad nosim i po 15ak minuta i nista. Onda odustanem. Ne treba podrignut svaki put.

rosie0111
    27. Travanj 2025. 17:06

Lejla97

Čokoladica 🍀

Moina sretno 🍀 da je sve ok. Mislim da su pri kraju pokreti rjedi. Javi sta su ti rekli.

Babybell super da ide sve kako treba. Ne znam za podrigivanje 🤔

Cure, sta nosite od robe u bolnicu? Budete li u spavacici bas ili ste u nekim trenerkama/tajicama?

Ja sam bila u tajicama i majici, najlakse mi je tak bilo
    Tako sam i sa prvom
    Ali racunaj i da je u Vinogradskoj uzasno vruce.. bilo i sad krajem veljace i prije 4 godine u svibnju😅

Poslala sam na mail za gruou za whatsapp🩷

Poslala sam pozivnicu 🩷

Babybell
    27. Travanj 2025. 17:16

Cure da li dojite na zahtjev ili budite bebe svaka 2,3h? Moja jako puno spava. Zna i po 4h u komadu odspavat. Da ju radje budim za podoj nego da ju tako puno pustim?

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Pjegica.
    27. Travanj 2025. 17:21

Moina moguce da se onda bebac umirio pred porod ako je sve u redu na ctgu, jesu ti sta konkretno rekli dokt. Znam da je strasno kad se ne javlja doma ne mozes imat mira onda samo u panici, javi sta ti kazu oce li te pustiti doma ili inducirati.
    Roba ja sam sebi spremila i spavacice i tajice pa cu vidjet sta ce mi biti udobnije, s prvim sam jedva sjedila jer su me rezali pa se sad nadam malo boljem ishodu 🫠
    Dojenje ako beba dobiva na tezini msm ds mozes bez straha pustiti da odspava koliko vec oce, u suprotnom ja bi budila svaka 2-3 sata.

tera_
    27. Travanj 2025. 17:31

Babybell

Cure da li dojite na zahtjev ili budite bebe svaka 2,3h? Moja jako puno spava. Zna i po 4h u komadu odspavat. Da ju radje budim za podoj nego da ju tako puno pustim?

Ja nikad ne budim, isto zna spavati po 4ipo sata, jednom sam probala i bio je uzasno nervozan, kad bude gladna sama ce traziti, uzivaj sto spava😊😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

rosie0111
    27. Travanj 2025. 18:31

Babybell

Ja dojim na zahtjev, ali najduže 4 sata da prođe, ali više zbog dojki i mlijeka (prvi mjesec ću tako) nego zbog njega, on dobiva dosta svakako 😅. 

Moina
    28. Travanj 2025. 07:41

Jutro cure, ja sam jucer imala 4 ili cak 5 ctga i uredni su bili. Mali je opet imao show u trbuhu od 19-21 i sad po noci i ujutro nista. Ali malo sam prosetala i pojela dorucak pa se probudio. 
    Mala je doma sa tatom, kaze muz da je jako dobra i poslusna. 

Dali su mi puno opcija, da idem doma i vekam da samo krene, da otanrm tu i cekam, da idem doma i da me induciraju ili da ostanem tu pa da indukcija bude u ivih 2 dana - ovisno koliko je radaona slobodno. 
    Uzet cemo indukciju koju cekam tu jer ne zelim mali doma zbunjivat mama je sad doma sad nije. 

Zaboravila sam cetku za kosu i morat cu po cetku za kosu u ducan 😂 sreca pa je ducan blizu. I da mala se probudila i pitala jesam dosla doma, kaze muz objasnio joj je da mozda dodem bez brace pa jr bila ljuta 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI