Moina sretno da rodis brzo i lako🤞🏼
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Odjeca u rodilistu - ja sam nosila pidzamu i spavacice i puno prakticnije su mi bile spavacice zbog mijenjanja ulozaka a i rodila sam na carski. To je sad od osobe do osobe. Inace ne volim spavacice i uvijek spavam u pidzami, ali toliko su mi udobne bile da sam i doma tjedan dana bila u spavacici.
Moina sretno!!
Podrigivanje - meni ponekad podrigne odmah cim ju dignem na rame, a ponekad nosim i po 15ak minuta i nista. Onda odustanem. Ne treba podrignut svaki put.
Moina sretno 🍀 da je sve ok. Mislim da su pri kraju pokreti rjedi. Javi sta su ti rekli.
Babybell super da ide sve kako treba. Ne znam za podrigivanje 🤔
Cure, sta nosite od robe u bolnicu? Budete li u spavacici bas ili ste u nekim trenerkama/tajicama?
Ja sam bila u tajicama i majici, najlakse mi je tak bilo
Tako sam i sa prvom
Ali racunaj i da je u Vinogradskoj uzasno vruce.. bilo i sad krajem veljace i prije 4 godine u svibnju😅
Poslala sam na mail za gruou za whatsapp🩷
Poslala sam pozivnicu 🩷
Cure da li dojite na zahtjev ili budite bebe svaka 2,3h? Moja jako puno spava. Zna i po 4h u komadu odspavat. Da ju radje budim za podoj nego da ju tako puno pustim?
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
Moina moguce da se onda bebac umirio pred porod ako je sve u redu na ctgu, jesu ti sta konkretno rekli dokt. Znam da je strasno kad se ne javlja doma ne mozes imat mira onda samo u panici, javi sta ti kazu oce li te pustiti doma ili inducirati.
Roba ja sam sebi spremila i spavacice i tajice pa cu vidjet sta ce mi biti udobnije, s prvim sam jedva sjedila jer su me rezali pa se sad nadam malo boljem ishodu 🫠
Dojenje ako beba dobiva na tezini msm ds mozes bez straha pustiti da odspava koliko vec oce, u suprotnom ja bi budila svaka 2-3 sata.
Cure da li dojite na zahtjev ili budite bebe svaka 2,3h? Moja jako puno spava. Zna i po 4h u komadu odspavat. Da ju radje budim za podoj nego da ju tako puno pustim?
Ja nikad ne budim, isto zna spavati po 4ipo sata, jednom sam probala i bio je uzasno nervozan, kad bude gladna sama ce traziti, uzivaj sto spava😊😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ja dojim na zahtjev, ali najduže 4 sata da prođe, ali više zbog dojki i mlijeka (prvi mjesec ću tako) nego zbog njega, on dobiva dosta svakako 😅.
Jutro cure, ja sam jucer imala 4 ili cak 5 ctga i uredni su bili. Mali je opet imao show u trbuhu od 19-21 i sad po noci i ujutro nista. Ali malo sam prosetala i pojela dorucak pa se probudio.
Mala je doma sa tatom, kaze muz da je jako dobra i poslusna.
Dali su mi puno opcija, da idem doma i vekam da samo krene, da otanrm tu i cekam, da idem doma i da me induciraju ili da ostanem tu pa da indukcija bude u ivih 2 dana - ovisno koliko je radaona slobodno.
Uzet cemo indukciju koju cekam tu jer ne zelim mali doma zbunjivat mama je sad doma sad nije.
Zaboravila sam cetku za kosu i morat cu po cetku za kosu u ducan 😂 sreca pa je ducan blizu. I da mala se probudila i pitala jesam dosla doma, kaze muz objasnio joj je da mozda dodem bez brace pa jr bila ljuta 😂
Mi smo sinoc zaspali oko 11, budili se oko 4 i opet u 7. Fino mi papa izmedju 20-40min. Sad sam se cule sa patronaznom doci ce nam oko pola 10😊 kako ste vi cure?
Sortiraj odgovore
Najstariji