Cokoladica - ja sam uzela 1 paket chicco ulozaka i 2 paketa mrezastih gacica, ali mislim da ti je dovoljan i 1 paket mrezastih. Lako ti se donese ako bude trebalo jos.
Znaci ja nisam osjetila pokrete bebe od jucer od 21:30. Tako mi se ne ide na hitnu al polako se pocinjem brinuti 🥺
Znaci ja nisam osjetila pokrete bebe od jucer od 21:30. Tako mi se ne ide na hitnu al polako se pocinjem brinuti 🥺
Ako nisi probala, pojedi slatko i lezi na bok, malo promrdaj stomak lagano. Ako ništa se ne događa, odi obavezno na hitnu.
Ma i ja cu za rucku, torba mi je puna ne namjeravam kofer nosit u bolnicu. Moina javi kakvo je stanje, jel se javila bebica.
Ako nisi probala, pojedi slatko i lezi na bok, malo promrdaj stomak lagano. Ako ništa se ne događa, odi obavezno na hitnu.
Popila sam cappuccino, pojela nesto slatko, popila hladne vode, prodrmala i nista. Zadnji puta sam pokret osjetila oko 21:30 kad sam isla spavati. Cijelu noc prespavam, ili se on ne mice ili ja ne osjetim. Sad sam na hitnoj i rade mi ctg. Kazu srce super kuca ali ja i dalje ne osjetim da se mice.
Moram minimalno 15-20 min lezat tako.
Da se javimo da smo mi jucer dosle doma. Meni je svaki dan bolje, sa rezom su na viziti bili zadovoljni kako napreduje. Mlijeko mi je nadoslo 3 dan ali je morala biti i na dobrani jer je trebalo da se uspostavimo. Tako da evo tek sad doma bas dojimo. Dosta je uspavana, sinoc je cak 4h odspavala u komadu. Dojim ju na sesirice zbog bradavica. Problem nam je sto ne moze podrignuti bas. Jel netko ima problema sa time?
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Da se javimo da smo mi jucer dosle doma. Meni je svaki dan bolje, sa rezom su na viziti bili zadovoljni kako napreduje. Mlijeko mi je nadoslo 3 dan ali je morala biti i na dobrani jer je trebalo da se uspostavimo. Tako da evo tek sad doma bas dojimo. Dosta je uspavana, sinoc je cak 4h odspavala u komadu. Dojim ju na sesirice zbog bradavica. Problem nam je sto ne moze podrignuti bas. Jel netko ima problema sa time?
Super da je sve odlicno ❤️
Koliko ja znam, novorodene bebe se ne znaju podrignuti a meni su sa prvom rekli i bolnici da se dojene bebe u vecini slucajeva ni ne podrugavaju. Moja mala dok sam ju dojila nije ni jednom podrignula i to ju nije smetalo uopce. Postoje razne metode kako da se beba podrigne, najnoviju sam vidjela na tiktoku di drze bebicu na ramenu i onda joj izmedu kosti na ledima rade broj 8 sa rukom i beba podrigne.
Moina sretno 🍀 da je sve ok. Mislim da su pri kraju pokreti rjedi. Javi sta su ti rekli.
Babybell super da ide sve kako treba. Ne znam za podrigivanje 🤔
Cure, sta nosite od robe u bolnicu? Budete li u spavacici bas ili ste u nekim trenerkama/tajicama?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Moina, super da si isla provjeriti, bolje provjeriti nego ignorirati.
Moj se inace javlja stalno pogotovo u noci kad odem na wc i vratim se ali jucer isto ga nisam do 2 sata osjetila pa sam se uplasila.. popila vode, drmala trbuh i onda se nakon 20 min decko javio igra mi se zivcima vec u trbuhu😂
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Cokoladice, meni prvi put uopce nisu odgovarale spavacice jer mi je to sve bilo previse otvoreno, sad sam spakirala tajice i pidzamu s kratkim hlacama. Pretpostavljam da ce biti jako vruce..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji