Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Thumbelina31
    25. Travanj 2025. 10:20

PikyB

Thumbelina31

moonika

Meni su ostale tri tubice Dianatal gela ali rok je 5mj. Poklonima ako zelis

Ajooj a termin mi je početak lipnja pa ne znam je li to problem zbog roka…😩

Narucila sam jucer, rok je do 1/2026. Javim ti ako i kolko ostane, ali trebalo bi ostati..

Supeeer, hvala puno! :) 

rosie0111
    25. Travanj 2025. 11:01

Moina

Je li netko ispumpavao kolostrum? Ja sam danas pocela i doslovno onak 1-2 kapi doslo. Sad nikad prije to nisam radila pa me zanima je li to normalno. Tj ako nastavim npr navecer opet, pa sutra i tak, hoce li toga biti vise?

Ne znam, ali ne bude kolostruma puno uopće jer kad se rode dosta im je par kapi 🤷

Moina
    25. Travanj 2025. 13:29

rosie0111

Moina

Je li netko ispumpavao kolostrum? Ja sam danas pocela i doslovno onak 1-2 kapi doslo. Sad nikad prije to nisam radila pa me zanima je li to normalno. Tj ako nastavim npr navecer opet, pa sutra i tak, hoce li toga biti vise?

Ne znam, ali ne bude kolostruma puno uopće jer kad se rode dosta im je par kapi 🤷

A prijateljica mi bas poslala kako ima vrecicu punu sprica sa kolostrumom. Ali bas mi je sad rekla kako je i njoj u pocetku bilo par kapi pa onda vise i vise. Ja sam krenula skupljat da imam i jos k tome da mozda potaknem porod 🫣 

rosie0111
    25. Travanj 2025. 14:20

Moina

rosie0111

Moina

A prijateljica mi bas poslala kako ima vrecicu punu sprica sa kolostrumom. Ali bas mi je sad rekla kako je i njoj u pocetku bilo par kapi pa onda vise i vise. Ja sam krenula skupljat da imam i jos k tome da mozda potaknem porod 🫣

Eto super onda, svaka čast što ti se da 😀

• cupko
    25. Travanj 2025. 15:30

Mene su danas nakon malo pospremanja po kući počela boljeti leđa. Nekako na sredini. Bole me stalno u nikakvim razmacima i prestancima i kad legnem i krećem se. Jel neku to tako počelo pred kraj ili može biti i to znak kakvih trudova? 🙄 Uz to me jučer navečer i danas neki kao proljev, ali tako me i pred 2 tjedna kad sam mislila da ću rodit zbog toga. 🤣

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

AriBari
    25. Travanj 2025. 15:42

Peja supeeer🥰super malecka napreduje, neces se ni okrenuti a vec ces bit na 4,5 kile kao i mi😅bebice su pocetku jako uspavane, a onda pomalo pocnu imati vise budnih perioda. Na pocetku kad bi zaspala mogla sam buciti, premjestati je, nis to ne bi dozivjela, a sad nedao bog taknuti je il nes, odmah oci otvorene😅
    Rose super da i vi lijepo napredujete😊
    Moina nisam nikad izdajala kolostrum unaprijed pa ne znam, al i kad sam rodila nije ga bilo nes puno.
    Rosie ma svakako cicamo na 2h, na sat, na 3h ako se uspava. A po noci mi super spava pa s obzirom da super napredujemo i narasla je, vise je ne budim pa mi spoji i 4-5 h, sto mi je odlicno😊al zato po danu nismo neke spavalice. Osim u kolicima i u autu, ti krmimo. Sve isto kao seka😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

AriBari
    25. Travanj 2025. 15:48

Kawa ti si me pirala za Medelu, evo danas prvi put s njom izdajala😅vodila bih stariju na rockas a malecka ce ostat sa suprugom pa cu pustiti bocicu😊
    Ugl dobra je, njezna, puno njeznija od rucne. Al mislim da bi i aventova elektricna bila ok😅
    Lidl e bas to danas vidjela, ima i za bebe pa ako kome treba😊
    Lejla super da uzivate🥰bas je fora da ste tako u kontaktu ostale. Mene bas zanima koliko ce nam forum opstati kad svi rode. Bas smo se nekako prorijedile🥲

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Tinchilina
    25. Travanj 2025. 15:59

Samo da prokomentiram dojenje i CR, ja sina nisam dobila na prsa nego su mi ga donijeli u sobu nakon operacije kao da bude malo na prsima i navečer je već cicao kolostrum. Dalje je mlijeka bilo u minimalnim količinama pa opet njemu dosta za učenje i da malo i popije, a 4 dan su mi buknule cice. Mislim, očito kolostruma ima i prije nego se dijete rodi, pa po meni bi trebalo dijete moç odmah moć navlačit kolostrum i prije nego nadođe mlijeko. Pošto im u početku ne treba puno, a i kolostrum je zasitan to bi trebalo bit dovoljno dok ne nadođe mlijeko. Mene jedino sad muči dio kak to ide sa blizancima, jel bude ta količina dostatna za njih dvoje 🤔 pretpostavljam da treba malo dohrane i bude to ok.

💙 5/2023

Moina
    25. Travanj 2025. 18:36

Cure koje koristite pumpe rucne za ispumpavanje, vas bole bradavice dok ispumpavate? 
    Ja imam philips avent rucnu pumpu i mene jako boli to, i prisjetila sma se kako me bolilo i sa prvom kceri. Sad sam malo to googlala i vidim da postoje razne velicine i da ako me boli da mi je vjerojatno taj otvor prevelik. malo sam proucavala i vidim kako mi ulazi i areola u pumpu a ne samo bradavica i vjerojatno me zato boli. Ima netko tko ima manje bradavice i pumpa pa da je kupio dodatne nastavke?  

Pjegica.
    25. Travanj 2025. 21:07

Moina

Cure koje koristite pumpe rucne za ispumpavanje, vas bole bradavice dok ispumpavate?
    Ja imam philips avent rucnu pumpu i mene jako boli to, i prisjetila sma se kako me bolilo i sa prvom kceri. Sad sam malo to googlala i vidim da postoje razne velicine i da ako me boli da mi je vjerojatno taj otvor prevelik. malo sam proucavala i vidim kako mi ulazi i areola u pumpu a ne samo bradavica i vjerojatno me zato boli. Ima netko tko ima manje bradavice i pumpa pa da je kupio dodatne nastavke?

Probaj ovako nesto pretrazivati, ja sam sebi kupila nove nastavke pred 4 god ali ne znam tocno koja stranica je nudila
    https://www.philips.hr/c-p/SCF554_11/handsfree-small-shield-umeci/support

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.