Bok cure nisam stigla sve pročitat ali čestitam na novim bebicama🎉
Mi smo dobro Petra danas ima 2400,na kraju smo doma u subotu došle jer je počela od petka dobivati.
Ugl papa i spava,situacija doma je tak dosta nemirna s troje djece ahhashsh
Hvala cure, znaci nema pravila zapravo. Puno citam te gluposti, pa me strah da necu uspit uspostavit dojenje. Nije ni to kraj svijeta, ali kako se blizi porod, hvata me lagana panika oko svega. 🙈
Meni nisu stavili na dojku odmah nakon poroda i odveli su ga dosta brza od mene, tek sutradan navecer su mi rekli da ga probam staviti na prsa da doji, uglavnom uspostavljeno je dojenje tek kuci ono pravo i jos uvjek samo doji 😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zene moje sta sam ja ovo malo cudo razmazila, vise nego prvu..
Plesemo navecer, pusti Balasevica, Samardzica ili Olivera Dragojevica, uziva i zaspe zacas! 🥰
Inace uzivamo, mazimo se i pazimo, sve vise zamjecuje i okrece se za glasovima.. posebno reagira na tatu , mozda zato kaj ga nema po 4 dana, pa ko da ceka.. dok ju tata kupa, to je posebna ljubav, samo ga gleda i slusa. Seka puno pomaze, cuva ju mazi i pazi, ponekad pokaze i malo ljubomore, ali to je sve normalno🩷
Cestitam na novim bebicama, sve nas je vise rodilja, popis trudnica se smanjuje🫣 bas sam se cula s curama kaj smo ostale u kontaktu sa prvog foruma, imamo se neke na instagramu, neke na fejsu.. nase bebe ce vec 4 godine, neke su i napunile vec😍 vrijeme letiii ❤️
Nadam se da ste sve dobro i uzivajte!
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
cure ne znam koliko ce koristiti informacija s obzirom na jako malen popis trudnica 🤣 ali prijavljujem sljedeci tjedan trudnicku i djecju robu u lidlu. ja svakako planiram kupiti nesto iz kolekcije, u ovoj trudnoci su me spasile stvari koje sam naslijedila od tete.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
cure ne znam koliko ce koristiti informacija s obzirom na jako malen popis trudnica 🤣 ali prijavljujem sljedeci tjedan trudnicku i djecju robuu lidlu. ja svakako planiram kupiti nesto iz kolekcije, u ovoj trudnoci su me spasile stvari koje sam naslijedila od tete.
Hvala na dojavi 🤣 cekam 6 mjeseci, nikako da dode za trudnice. Ali svakako cu uzet nesto ako uspijem nac 🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Prodaje li možda netko Dianatal gel? Ili ako netko planira koristiti na porodu pa da rezerviram ako ostane? 🤗 Važno mi je samo da je rok 1. 2026.
Meni su ostale tri tubice Dianatal gela ali rok je 5mj. Poklonima ako zelis
💁🏼♀️32god
💁31god
Ajooj a termin mi je početak lipnja pa ne znam je li to problem zbog roka…😩
Ajooj a termin mi je početak lipnja pa ne znam je li to problem zbog roka…😩
Narucila sam jucer, rok je do 1/2026. Javim ti ako i kolko ostane, ali trebalo bi ostati..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Je li netko ispumpavao kolostrum? Ja sam danas pocela i doslovno onak 1-2 kapi doslo. Sad nikad prije to nisam radila pa me zanima je li to normalno. Tj ako nastavim npr navecer opet, pa sutra i tak, hoce li toga biti vise?
Sortiraj odgovore
Najstariji