Peja sretno u četvrtak ❤️ ako su doktori procijenili da je bolje ići na porod, onda je to svakako sigurnija opcija za vas, i u dobrim si tjednima već tako da vjerujem da će biti sve oke😊
Cupkomoja mene zeza tako da su joj pokreti nekad intenzivniji nekad slabiji, ali uglavnom uvijek prati neki svoj ritam. Svakako ako si zabrinuta, bolje se javiti svojoj gin ili na hitnu
Pokloni od bebe - bili smo o tome pisali pred nekoliko mjeseci, pa sad kad su nam porodi tu, jel koja od vas dala ili pripremila starijoj djeci poklone od bebe? Mi smo u početku mislili nešto uzeti kao od bebe, ali moje dijete samo oće da mu seka dođe kući i svaki dan pita 100 puta kad će doć😊
Ja sam maloj pripremila novu lutku i veliko kinder jaje od brace!
A evo sad sam nakon ručka išla leći i osjetila sam ga i preko 10 puta u roku pola sata, samo blaže nego inače. Očito se nekako okrenuo. Imala sam u planu zvati ginek da nisam osjetila, a ovako ću još pratit kroz dan pa uvijek mogu na hitnu ako se i sam broj pokreta smiri i kad se ja umirim.
I mene zanima na koliko perete robicu? Jučer složili komodu pa bi baš išla sad jednu mašinu robice oprati. 🥰
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
5/2025 💙
Peja sretno tebi i bebici u cetvrtak🫶🏼
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Hvala za info za kaufland, uzela sam trudnicke potkosulje :) ima jos par komada ali samo veliki brojevi..
Poklon - planiram uzeti nekog plisanca koji ce biti kao od brace za seku kad dodemo iz bolnice.
Pokreti - tesko je znati sto je normalno a sto nije.. moj je dosta aktivan i stalno mi se javlja, no da sumnjam na nesto otisla bih na hitnu svakako.
Torba za rodiliste - kako nisam isla u trudnicku ambulantu prvi put, a sada hocu, zanima me torbu za rodiliste ste nosile na svaki pregled sa sobom? jel ste ju bas nosile u cekaonu ili vam je ostala u autu.. ? mozda malo glupo pitanje, ali ne bih htjela tegliti taj mali kofer svaki put u ambulantu. Lakse mi je da ostane u autu..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
A evo sad sam nakon ručka išla leći i osjetila sam ga i preko 10 puta u roku pola sata, samo blaže nego inače. Očito se nekako okrenuo. Imala sam u planu zvati ginek da nisam osjetila, a ovako ću još pratit kroz dan pa uvijek mogu na hitnu ako se i sam broj pokreta smiri i kad se ja umirim.
I mene zanima na koliko perete robicu? Jučer složili komodu pa bi baš išla sad jednu mašinu robice oprati. 🥰
Ne kuzim bas ovo sa pokretima, ti uopce cijeli dan nista ne osjetis pa onda zoves doktora ili? Ja uopce ne znam sta je normalno. Ja nekad osjetim, nekad ne. Ako bas skuzim da dugo nisam osjetila nista, probam ju aktivirat, legnem na bok, diram trbuh ili pojedem nesto slatko. Nije valjda da se mora micat po cijele dane??
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Ne kuzim bas ovo sa pokretima, ti uopce cijeli dan nista ne osjetis pa onda zoves doktora ili? Ja uopce ne znam sta je normalno. Ja nekad osjetim, nekad ne. Ako bas skuzim da dugo nisam osjetila nista, probam ju aktivirat, legnem na bok, diram trbuh ili pojedem nesto slatko. Nije valjda da se mora micat po cijele dane??
Zadnjih 20 dana sam ga stalno osjećala da, prije tih 20 dana samo kad bih se smirila🤣 i sad od jučer opet malo manje i laganije.
Ali da ne osjetim cijeli dan ni nakon hrane/slatkog i mirovanja bi isla na hitnu da, ovako mislim da se samo okrenuo drugačije.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
5/2025 💙
Ja imam od početka problema s tim pokretima jer ih dugo nisam znala prepoznati pa isto nisam znala što je normalno, pa je postao jako aktivan pa sam se zabrinula i tako u krug. Tako da ni ja ne znam previše što je normalno zato stalno gnjavim ovdje cure, a mužu stalno govorim ako ga sad ne osjetim idemo na hitnu, ali kao da me razumije pa se odmah javi. 😂
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
5/2025 💙
Zadnjih 20 dana sam ga stalno osjećala da, prije tih 20 dana samo kad bih se smirila🤣 i sad od jučer opet malo manje i laganije.
Ali da ne osjetim cijeli dan ni nakon hrane/slatkog i mirovanja bi isla na hitnu da, ovako mislim da se samo okrenuo drugačije.
Ja se uopce ne brinem dok ne procitam ovdje da se vi brinete i onda se i ja zabrinem 🤣
Ja uglavnom osjetim vise puta u toku dana, onda bude pauza, onda opet pokreti i sve tako. Ja se nadam da je to normalno 🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pranje robe perem na 60 sve i u sušilicu, nema peglanja, iako moja stara (stara škola) se zaletila jedan dan i popeglala tetrice, gaze i nešto odjeće 🤣
Poklon ja sam maloj uzela onu ploču piši-briši za crtanje i kinder čokoladu. Ja ne znam kako će reagirati, ali mislim da ima smisla im uzeti ako ima imalo šanse da bolje prihvate prinovu 😀 a ovi malo veći kikači s 3+, koji se vesele prinovi, vjerojatno nema ni potrebe 😀.
Pokreti ne mora se micati po cijeli dan, bebe naravno i spavaju u dužim intervalima u stomaku, kao što će i vani. Može ih se naravno probuditi ako je frka 😀. Ja se ne brinem u ovoj trudnoći, samo me jednom zabrinulo jer se dogodila potpuna promjena ritma i intenziteta tj još uvijek se samo migolji i gura, nema više lupanja, ali bila sam u međuvremenu na pregledu i to je sve okej. Ali isto razumijem prvorotke da šize, jer sam i sama bila luda kad je ne bi osjetila neko vrijeme 🤣
Hvala za info za kaufland, uzela sam trudnicke potkosulje :) ima jos par komada ali samo veliki brojevi..
Poklon - planiram uzeti nekog plisanca koji ce biti kao od brace za seku kad dodemo iz bolnice.
Pokreti - tesko je znati sto je normalno a sto nije.. moj je dosta aktivan i stalno mi se javlja, no da sumnjam na nesto otisla bih na hitnu svakako.
Torba za rodiliste - kako nisam isla u trudnicku ambulantu prvi put, a sada hocu, zanima me torbu za rodiliste ste nosile na svaki pregled sa sobom? jel ste ju bas nosile u cekaonu ili vam je ostala u autu.. ? mozda malo glupo pitanje, ali ne bih htjela tegliti taj mali kofer svaki put u ambulantu. Lakse mi je da ostane u autu..
Ja ne nosim torbu za rodilište, da moram ostati, muž ili netko mi može donijeti u roku par minuta torbu za bolnicu. Ali ako ne može, ne vidim zašto ne bi mogla ostati u autu, osim ako su trudovi na par minuta, onda sve sa sobom 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji