Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • točkica1213
    25. Ožujak 2025. 08:32

Spavanje - mi smo s prvim koristili dekicu i zakačili bi ju sa strane za madrac da ju ne izvlači, funkcioniralo je skroz na početku, čim krenu se bacat s nogicama lako ta dekica završi preko glave, pa smo prešli na vreću, ali ne sjećam se točno kad. Sad imam od početka spremne vreće za spavanje, ali su mi već rekli da će bebica ima sitnu usku glavicu, pa ću vidjet kad se rodi oću ju uopće moć staviti u te vreće za spavanje što imam da mi ne propada glavica unutra

3🧒

Lejla97
    25. Ožujak 2025. 08:51

Yvonne ja sam nosila dudu u rodiliste, posto nisam dojila bilo mi je super za smiriti ju ako zaplace izmedu boce..
    Rose1502 u Vinogradskoj lezi Minnieus, ona je dugo tamo, koja te doktorica ostavila?

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• cupko
    25. Ožujak 2025. 09:17

Rosi nadam se da će se stanje popraviti dovoljno da možeš kući 🥰
    Mene moj opet zeza s pokretima. Zadnjih 20 dana je jako aktivan da sam ga osjetila kad god bi sjela i jučer ujutro sam osjetila kako se jakoo prevrće još sam pričala sama sa sobom da ne znam što radi. Popodne uopće nisam od posla registrirala jesam li ga osjetila i navečer sam primjetila kako je jako nabijen na desnu stranu (na zadnjem pregledu su mi leđa bila na lijevoj) i uspjeli smo ga s mužom i čokoladom natjerati da se javi, ali nekako slabije. I danas ujutro se javio i dalje je nabijen da se ne mogu ni malo saviti u desnu stranu, ali nekako slabije i blaže ga opet osjećam.  Ja imam osjećaj da se jučer dok se to prevrtao tako izokrenuo da sad lupa prema nutra i da se to toliko slabije osjeća.
    Što vi mislite jel to moguće u ovim tjednima? Ili ćemo popodme opet na hitnu 🙄

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Peja
    25. Ožujak 2025. 09:17

Rose drži se, znam da je teško biti u bolnici ali ipak možda je bolje za bebicu da si pod nadzorom 
    Evo i mene da se javim nakon početnog šoka. Jučer na ultzvuku su proroci i pupčanoj bili i dalje ono isti..no sad je opet u mozgu bilo losnike i doktorica kaže kako se beba počela boriti s tim i da su protoci lošiji u mozgu jer kao to bebe same rade da sačuvaju najbitniji organ mozak. Po njenoj preporuci idemo na carski ovaj četvrtak. Bebu nije jučer mjerila a zadnje mjere su od proslog petka gdje je bila oko 2200g
    Užasno me strah ali opet nadam se samo da mi ona bude dobro ...u bolnici nisam ostala u četvrtak ujutro trebam doći u bolnicu i to je to...

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

rosie0111
    25. Ožujak 2025. 09:25

Peja

Rosedrži se, znam da je teško biti u bolnici ali ipak možda je bolje za bebicu da si pod nadzorom
    Evo i mene da se javim nakon početnog šoka. Jučer na ultzvuku su proroci i pupčanoj bili i dalje ono isti..no sad je opet u mozgu bilo losnike i doktorica kaže kako se beba počela boriti s tim i da su protoci lošiji u mozgu jer kao to bebe same rade da sačuvaju najbitniji organ mozak. Po njenoj preporuci idemo na carski ovaj četvrtak. Bebu nije jučer mjerila a zadnje mjere su od proslog petka gdje je bila oko 2200g
    Užasno me strah ali opet nadam se samo da mi ona bude dobro …u bolnici nisam ostala u četvrtak ujutro trebam doći u bolnicu i to je to…

Drži se, bit će sve dobro 🙏 u super si tjednima, ako dr misli da će joj bolje biti vani, sigurno hoće.
    Cupko ne može ti nitko ovdje reći što je normalno što se tiče pokreta, to moraš sama odlučiti. Svašta je normalno i nije, ne znam kako bi to objasnila. U prvoj trudnoći su često naše paranoje veće, ali opet najbolje provjeriti ako sumnjaš....

mama_ana
    25. Ožujak 2025. 10:01

rosie0111

mama_ana

Rekla mi patronazna da pricekam s vrecom par tjedana 😬

Nemoj se ljutiti, ali to mi ne znači ništa, rekla je i meni moja patronažna prvi put kad sam rodila da mi mlijeko nije hranjivo haha. 🫠
    Pjegica pa da, mora se uvijek paziti kod vreće da ne može zavući glavicu unutra.

Ma sta cu se ljutit 😄 zato sam odmah i napisala da je meni prva beba. Nemam iskustva nikakvog pa mi ne preostaje puno izbora nego skupljat informacije od patronazne, prijateljica, ovdje foruma i drustvenih mreza 😊

Sirenita
    25. Ožujak 2025. 10:43

Cure nadam se da ste sve dobro. Rose i Peja držite se. Samo da se javim da mi je prebačen pregled s danas na ovaj četvrtak. 

It’s a girl🩷

• točkica1213
    25. Ožujak 2025. 11:12

Peja sretno u četvrtak ❤️ ako su doktori procijenili da je bolje ići na porod, onda je to svakako sigurnija opcija za vas, i u dobrim si tjednima već tako da vjerujem da će biti sve oke😊
    Cupko moja mene zeza tako da su joj pokreti nekad intenzivniji nekad slabiji, ali uglavnom uvijek prati neki svoj ritam. Svakako ako si zabrinuta, bolje se javiti svojoj gin ili na hitnu
    Pokloni od bebe - bili smo o tome pisali pred nekoliko mjeseci, pa sad kad su nam porodi tu, jel koja od vas dala ili pripremila starijoj djeci poklone od bebe? Mi smo u početku mislili nešto uzeti kao od bebe, ali moje dijete samo oće da mu seka dođe kući i svaki dan pita 100 puta kad će doć😊

3🧒

Čokoladica 🍀
    25. Ožujak 2025. 11:35

Peja sretno ❤️
    Cure, na kojoj temp perete stvari za bebu? 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Pjegica.
    25. Ožujak 2025. 12:13

Čokoladica 🍀

Peja sretno ❤️
    Cure, na kojoj temp perete stvari za bebu?

Ja sam sad oprala na 40-60 i kasnije u susilicu osusila
    Msm da je ono peglanje zastarjelo da to nije potrebno danas kako je nekad bilo potrebno. Ispeglala sam samo tetra pelene jer su bas bile guzvane pa to nisam mogla gledat  🤣
    Sta se pokreta tice isto ne mogu jista savjetovat jer moja je jako aktivna pa ili spava ili divlja rijetko sam imala strah da je pre mirna 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.