Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rose1502
    24. Ožujak 2025. 20:49

Afi je da mjera kojom iskazuju koliko ima plodne vode.
     Rosie imam dvoje doma,curku i dečka. 
    Ma imamo podršku obitelji sto se tiče organizacije i svega ali imamo malo kompliciranu situaciju trenutno zdravstvenu u obitelji pa je to sve upitno kako će završiti.
    Uglavnom ne znam da vidjet ću sutra na viziti sto kažu,do sad sam isla na uzv i ctg svaka dva dana,tu su rekli da bi na sljedeći uzv išla za dva tjedna pa mi to bas nema smisla.
    Jel još netko lezi u Vinogradskoj?

Kawa
    24. Ožujak 2025. 20:52

kokili suosjecam, i mene su negdje u tvojim tjednima pocele boliti prepone od spavanja, a sad kad se ustanem nakon cijele noci imam osjecaj ko da me netko tukao cijelu noc, ne znam jel gore bole prepone ili leda. radis neke posebne vjezbe ili ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Pjegica.
    24. Ožujak 2025. 20:53

Rose sretno nadam se da ce kratko potrajati hospitalizacija
    Ja nemam ni pola toliko robice pa cu morat u kupovinu ovoh do 56 vel
    A za vece brojeve jos nisam gledala koliko cega ima svega je nesto vise 
    Uzimam ja inace redovito zeljezo pa zasto ne znam jel mi mozda mala doza ili sta je, bila sam vadit krv sad frisko pa cemo vidjeti sta ce reci dokt. A ti naleti mucnine/slabine/brzog srca itd ne znam s cim je vezano jer ja imam i stitnjacu, a ne dode mi to svaki dan nego ponekad me oklepi 🤷🏼‍♀️

Yvone
    24. Ožujak 2025. 21:11

Pjegica.

Rose sretno nadam se da ce kratko potrajati hospitalizacija
    Ja nemam ni pola toliko robice pa cu morat u kupovinu ovoh do 56 vel
    A za vece brojeve jos nisam gledala koliko cega ima svega je nesto vise
    Uzimam ja inace redovito zeljezo pa zasto ne znam jel mi mozda mala doza ili sta je, bila sam vadit krv sad frisko pa cemo vidjeti sta ce reci dokt. A ti naleti mucnine/slabine/brzog srca itd ne znam s cim je vezano jer ja imam i stitnjacu, a ne dode mi to svaki dan nego ponekad me oklepi 🤷🏼‍♀️

Baš sam ti htjela reći, prekontroliraj i štitnjaču ako već nisi. A neznam eto… sve je to drugo stanje. Može biti da je on nečeg što se može nadomjestiti a može biti da je naprosto takva trudnoća.

Yvone
    24. Ožujak 2025. 21:13

Kad već imamo temu robice, što vi planirate stavljati ispod onih jednodijelnih odjelca i pidžamica? Više se ne mogu sjetiti kako sam oblačila djecu 🤦‍♀️

Yvone
    24. Ožujak 2025. 21:14

E da i da li mislite nositi dudu u rodilište??

tera_
    24. Ožujak 2025. 21:22

Mi smo jucer stigli kuci, danas vec popodne beba nece da uhvati dojku nikako da sisa mislim da smo se previse unervozili i ja i on na jraju je pojeo izdojeno na bocicu,nadam se iducem podoju😊 nisam bas pratila sretno svima na pregledima.
    Yvone ja sam nosila dudu ali mu je nisam ni davala, danas je malo ali nije da mu je bas bitna🤣

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

mama_ana
    24. Ožujak 2025. 21:32

Rose bas mi je zao :( nadam se da ce sve biti u redu.

Za grudnjake za dojenje velika preporuka za Anna Field marku, naruceno sa Zalanda. Bilo nesto sitno novaca, dva grudnjaka za 11€ ili tako neka akcija. 

Za oblacenje, meni je prva beba pa me ispravite ako treba, ali dvije patronazne su mi rekle prvih mjesec dana da oblacim bodi dugih rukava ispod onih jednodijelnih pidjamica na patent. U tome je planiram drzati vecinom tijekom dana. S tim da nemam pojma u cemu da je stavim na spavanje jer znam da novorodjencad ne ide u vrecu za spavanje, a ne ide ni dekica preko njih 

rosie0111
    24. Ožujak 2025. 22:00

Mama ana ovisi kolika će biti temperatura za oblačenje. Ja nemam nešto puno tih podžama, imam više rompera+dugi bodi, mislim da će biti okej, još grijemo. Zašto misliš da novorođenče ne može u vreću za spavanje?
    Yvone ja nosim dudu u rodilište, makar mi prva mala nije htjela, ali svejedno...
    Tera polako samo sa dojenjem, znam da zvuči glupo, ali probaj se opustiti, oni sve osjete 🤞

Čokoladica 🍀
    24. Ožujak 2025. 22:00

mama_ana

Rose bas mi je zao :( nadam se da ce sve biti u redu.

Za grudnjake za dojenje velika preporuka za Anna Field marku, naruceno sa Zalanda. Bilo nesto sitno novaca, dva grudnjaka za 11€ ili tako neka akcija.

Za oblacenje, meni je prva beba pa me ispravite ako treba, ali dvije patronazne su mi rekle prvih mjesec dana da oblacim bodi dugih rukava ispod onih jednodijelnih pidjamica na patent. U tome je planiram drzati vecinom tijekom dana. S tim da nemam pojma u cemu da je stavim na spavanje jer znam da novorodjencad ne ide u vrecu za spavanje, a ne ide ni dekica preko njih

Sad si i mene zbunila 🤣 sta onda ide za novorodence ako ne smije vreca 🙈 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.