Tlak- ma super je dok je niski. Ja inače uvijek imam i cijelu trudnoću do sada 110/75. Evo ja sad mjerila 100/69 ali čim krene večer iza 18:00 sati skoči preko 145/90 i popijem terapiju ali ne spušta se ovaj donji ispod 90. To me baš frustrira.
Joj sigurno je grozno 🫠 ali dobro, i ti si pred kraj, još malooo 🙏🎉
Inače meni bude ujutro 90/50, nekad i niži, neupotrebljiva budem 🤣 do večeri zna biti 110/70, to već bude nekako bolje.
Moina nemoj razbijati glavu unaprijed, puno žena ima da je sve kao normalno pa završe ne čišćenju, a i obrnuto.
Cupko nije opasan nizak tlak, ali znam da skakanje tlaka inače je opasno, čak i ako ne prelazi u visoki, sad ovisi koliki su to skokovi, možda da i to spomeneš dr ako ćeš pitati za krvnu sliku? Ja inače nisam čula da je željezo povezano s tlakom, ali može biti svašta. Ja otkad pijem željezo sam generalno bolje, ali tlak i dalje super nizak pogotovo ujutro. 🤷
U četvrtak imam pregled kod ginek pa ću joj svakako spomenuti, a i baš me malo prije zvala patronazna da bi sutra došla pa će i ona vidjeti kakvo je stanje jer mjeri tlak i šećer.
Krivo sam se izrazila, da mogu biti isti simptomi i za nizak tlak i za anemiju, meni je tlak uvijek malo niži, a kako inače ne mjerim ne znam jel to od njega ili željeza pa je ok provjeriti po moje 😁
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Tlak- ma super je dok je niski. Ja inače uvijek imam i cijelu trudnoću do sada 110/75. Evo ja sad mjerila 100/69 ali čim krene večer iza 18:00 sati skoči preko 145/90 i popijem terapiju ali ne spušta se ovaj donji ispod 90. To me baš frustrira.
Joj sigurno je grozno 🫠 ali dobro, i ti si pred kraj, još malooo 🙏🎉
Inače meni bude ujutro 90/50, nekad i niži, neupotrebljiva budem 🤣 do večeri zna biti 110/70, to već bude nekako bolje.
Ma da, to me jedino tješi da još malo moram izdržati.
Evo mene s pregleda,nažalost hospitalizirana.Bebica procijenjena na 1924grama ,ali afi mi je 6.
Psihički mi je sad to sve grozno i užasno,rekla sam odmah doktorici da imam obaveze sljedeći tjedan koje ne mogu odgoditi pa se nadam da ću ovaj tjedan ovdje nekako izdržati.
Uglavnom užas sam psihički i nemrem sebi sad doc
Rose joj bas mi je zao, ali drzi se 34 tjedan si pa to je super, mogu te sutra poroditi. Mene su u 34+5 i sve je proslo ok. A bila sam u bolnici od 29 + nes.
Sto je Afi?
A za vani i obaveze, znam da ti se cini sad nemoguce, ali sve ce se posloziti. Ja sam pustila kcerkicu od 3 god i muza same u Ri dok sam bila hospitalizirana u Zgu 45 dana. Sve je ostalo na suprugu i kuca i mala i vrtic i sve pripremiti za bebicu. I sve se uspjelo. Moji su mogli samo minimalno uletjeti ali sve je super funkcioniralo.
Znam da psihicki nije lako ali probaj se smiriti, bit ce sve dobro😊. Najvaznije ste sada bebica i ti. Drugo sve moze pricekati. Imate koga za pomoc vani?
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Hvala za info za Kaufland, provjerit cu ima li tu u Zg u kvartu sto od tih trudnickih stvari.
Rose drzi se!
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Evo mene s pregleda,nažalost hospitalizirana.Bebica procijenjena na 1924grama ,ali afi mi je 6.
Psihički mi je sad to sve grozno i užasno,rekla sam odmah doktorici da imam obaveze sljedeći tjedan koje ne mogu odgoditi pa se nadam da ću ovaj tjedan ovdje nekako izdržati.
Ajme baš mi je žao 😓 ali kao što Ari kaže, sve će se posložiti, bitno da ti i bebica budete dobro. Već si u super tjednima. Zaboravila sam, ti imaš još djece ili? Drži se 🤞
Ari afi je oznaka za plodnu vodu ako se dobro sjećam od prije, samo ne znam jel premalo ili previše.
Tockice super za dobar ctg😊jos malo
Robica jao ja sam si previse toga pustila😅 ja isto sve dobivam, nisam nis kupovala osim one za izlazak i toga je more. Al skuzila sam da na kraju rotiram uvijek isto, bodije dugih rukava koji se kopcaju po cijeloj duzini i ne idu preko glave i ove kao jednodjelne pidzamice bodije s carapicama preko, isto koje se kopcaju po cijeloj duzini da ne moram gluposti izvoditi s bebom😅
Ma ja mislim da je 10ak od svega taman, ionako ako je nes pokakano popisano il zabljuckano ja brzo bacim u perilicu i susilicu i cisto je.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Uglavnom užas sam psihički
Žao mi je zbog hospitalizacije. Nikada nije lako, ali pogotovo ako to ne očekuš pa te ošamari. Probaj se fokusirati da ste ti i beba dobro i pod nadzorom a sve drugo će se već posložiti. Kao što Ari kaže dobri su tjedni i bit će sve ok. Držim fige da se popravi psihičko stanje jer je to stvarno bitno kako bi iz ovoga izašla s pozitivnom. Nadam se da imaš podršku obitelji, jer tada se sve može podnijeti i izorganizirati.
Koliko mi je poznato, afi ide 5-25 i uvelike ovisi koliko si ti hidrirana, koliko je beba u tom trenu popila i sto drugih stvari pa se nadam da ce te brzo poslat kuci i da je sve okej..
Ima li neka da ima ili je u trudnoci imala isijas? Mislim da je pocetak upale zivca u lijevom guzu, vec par dana radim neke vjezbe istezanja al da sam spremna ako zagusti 😐 danas i teze hodam jer me bas zateze
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji