NanaJ ja sam zbog te mentrualne boli otisla na hitnu, sve je bilo ok ali su mi rekli da uvijek dodem ako imam tako neku drugaciju bol. Jaca menstrualna bol u zadnjem tromjesecju moze znaciti i otvaranje.. svakako provjeri ako se ne osjecas ok.
Cokoladice ja sam sve oprala u prvoj trudnoci, osim mislim jajeta, to nisam skuzila kak izvaditi navlaku van ali je malena lezala na tetrici, ovaj put cu opet oprati sve sto mogu.
Porodiljni, hvala svima na odgovorima, cini se da je moguce onda u tom mjesecu kad se ide na porodiljni sve rijesiti.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
NanaJ ja sam zbog te mentrualne boli otisla na hitnu, sve je bilo ok ali su mi rekli da uvijek dodem ako imam tako neku drugaciju bol. Jaca menstrualna bol u zadnjem tromjesecju moze znaciti i otvaranje.. svakako provjeri ako se ne osjecas ok.
Cokoladice ja sam sve oprala u prvoj trudnoci, osim mislim jajeta, to nisam skuzila kak izvaditi navlaku van ali je malena lezala na tetrici, ovaj put cu opet oprati sve sto mogu.
Porodiljni, hvala svima na odgovorima, cini se da je moguce onda u tom mjesecu kad se ide na porodiljni sve rijesiti.
Proslo je nakon min 😅 predpostavljam da se maternica siri sto je normalno jer ipak bebica sad nabija kile, ali posto sam imala iskustvo prijeveremnog naravno da me strah da se ne ponovi ponovno, ali u cet sam bila na pregledu crviks 35 mm tako da moj unutranji glas mi govori da je sve ok, nadam se da me ne vara 🫠
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Kad smo kod priprema i pranja, jeste li prale sve novo sta ste kupile, npr. tkaninu sa kolica, krevetica, gnjezdo itd.? Sve bi oprala, ali me strah da ce se unistit u masini 🤣
Ja ništa novo ne perem, ionako dok je beba mala stavljam tetricu na sve. Ovo korišteno operem naravno.
Cure koje ste u slicnim tjednima kao ja (29+3) da li znate osjecati kao mentrualni bol? Maloga osjecam divlja po trbuhu ali mene je uhvatila bas ona menstrualna bol di ne mogu razliciti ako su crijeva ili je maternica.
Mene je pocela loviti panika prijeveremnog poroda posto sam prvu trudnocu tako zavrsila i pocela sam trzati na sve bolove i probadanja 😞
Joj mene to vec tjednima lovi i pogotovo navecer. I onda samomprodisem to i namjestim se bolje i prode me. Onako menstrualna bol i pocne se sirit na kicmu. Ali ako si zabrinuta idi na kontrolu dodatni. Bolje puhat na hladno nego pozalit da nisi provjerila
tera sretnoo ❤️❤️ javljaj nam se
cokoladice, planiram oprati sto se moze, gnijezdo, navlake od as , a ovo sto ne moze npr madrac od krevetica i kolica mozda prsnem sa dezinficijensom i izvadim van na sunce da malo uprzi, svakako jsto planiram tetricu ispod glave stavljati.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Vi koje ste imale kolestazu, ide li osip uz svrab dlanova?
Ja ju nisam imala ali jedna curka koja je lezala radi toga tamo u vg,nju su dlanovi svrbili
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Bome ste se raspisale,ja letimicno procitala jer imam zaostataka. A vise ne stignem toliko skicat.
Svima zelim uredne preglede,one koje ste u bolnici da sto prije dodu ciljani tjedni🙏🏻
One koje ste rodile brz oporavak vam zelim. A vi koje odbrojavate sretno vam.
Mi smo izgleda u nekom skoku,zadnjih par dana je nacicavanje na entu valjda. Samo bi cicu u ustima imala.
Ne znam dal ima koja iskustva s aqa scale kadicom i vagom? Ja sam je dobila ali me ta vaga buni dal dobro pokazuje. Isla sam je danas vagat prije podoja i poslije podoja pa mi je nemoguce bas da 40 samo pojede.
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
tera sretnoo ❤️❤️ javljaj nam se
cokoladice, planiram oprati sto se moze, gnijezdo, navlake od as , a ovo sto ne moze npr madrac od krevetica i kolica mozda prsnem sa dezinficijensom i izvadim van na sunce da malo uprzi, svakako jsto planiram tetricu ispod glave stavljati.
Svakako ce ic plahta i u kolica i u krevetic... znaci i AS se moze skinit i oprat, to bi onda mogla. Sve mi je jos zapakirano pa nemam pojma sta se moze sknit i oprat 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Dok ja dodem na red, vi cete sve rodit 🤣
Cure koje ste u vinogradskoj, molim vas info kako ste se narucivale za TA. Onaj glavni mail narucivanje.vinogradska ili ima neki poseban broj ili mail?
I jeste li se uspile narucit kod odredenog dr.?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji