Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    17. Ožujak 2025. 15:46

Cure koje ste u slicnim tjednima kao ja (29+3) da li znate osjecati kao mentrualni bol? Maloga osjecam divlja po trbuhu ali mene je uhvatila bas ona menstrualna bol di ne mogu razliciti ako su crijeva ili je maternica. 
    Mene je pocela loviti panika prijeveremnog poroda posto sam prvu trudnocu tako zavrsila i pocela sam trzati na sve bolove i probadanja 😞

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Čokoladica 🍀
    17. Ožujak 2025. 15:57

NanaJ

Cure koje ste u slicnim tjednima kao ja (29+3) da li znate osjecati kao mentrualni bol? Maloga osjecam divlja po trbuhu ali mene je uhvatila bas ona menstrualna bol di ne mogu razliciti ako su crijeva ili je maternica.
    Mene je pocela loviti panika prijeveremnog poroda posto sam prvu trudnocu tako zavrsila i pocela sam trzati na sve bolove i probadanja 😞

Imala sam ja par dana taj osjecaj kao pred M. Ne mogu rec da su to grcevi, ali taj neugodan osjecaj kao da cu dobit. Proslo je, pa nisam panicarila. Bebu osjecam nekako drugacije nego prije, ne udara bas nego kao da me vise gura, pa osjecam pritisak i tezinu. Na pregledu je nekidan bilo sve ok. I evo dok sam napisala da ne udara, pocela me udarat. Mene isto drzi lagana panika da ce se nesto zakomplicirat, a jos nemmam nista spremno jer se bojim prerano sve pripremit 🙈

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lejla97
    17. Ožujak 2025. 16:10

Nemojte se bojat ranije sve pripremit, bar ono kaj mozete si polako spremajte, nikad se ne zna kad vas mogu zbog neceg ostavit il poslat u bolnicu.. a ima na s foruma koje smo lezale tamo i koje jos leze (Minniemouse jos malo🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️) 
    Tak da samo polako pripremajte, vrijeme leti ko ludo🫣😅
    Mi se mazimo, pazimo i uzivamo❤️ u subotu smo imale izlazak kod strine malo..
    Sekica ju obozava, stalno ju ukljucujem u aktivnosti s bebom, to je njena mala beba i svima se hvali😅 oce mi dosta pomoc kaj moze, ali moram uvijek biti tu jer je dosta poduzetna i htjela bi ju dic na ruke pa visim nad njima haha ali dobro, bitno da se curice vole❤️ bas sam zadovoljna
    Moram pocet vjezbat a ne mogu se natjerat, receno je da imam laganu dijastazu..

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

NanaJ
    17. Ožujak 2025. 16:13

Čokoladica 🍀

NanaJ

Imala sam ja par dana taj osjecaj kao pred M. Ne mogu rec da su to grcevi, ali taj neugodan osjecaj kao da cu dobit. Proslo je, pa nisam panicarila. Bebu osjecam nekako drugacije nego prije, ne udara bas nego kao da me vise gura, pa osjecam pritisak i tezinu. Na pregledu je nekidan bilo sve ok. I evo dok sam napisala da ne udara, pocela me udarat. Mene isto drzi lagana panika da ce se nesto zakomplicirat, a jos nemmam nista spremno jer se bojim prerano sve pripremit 🙈

Ma i ja sam u cet bila na pregledu i sve je bilo ok a onda u subotu me poceo lupati po cerviksu di sam zvijezde prebrojila i naravno opet se uspanicila. Uspanicim se na sve na bol u ledima, bol u trbuhu ma sve. Tocno sam znala da ce ne panika poceti loviti oko 30 tt 😞
    Ma nemam ni ja nista spremno iako zapravo imam sve doma od prvog. Danas sam malome zamjenila sjedalicu, njegovu staru sam rastavila tj navlake skinula i oprala i ergobeby kolica isto oprala. To je jedino sto sam “spremila”. Imam pregled 9.4 pa sam mislila nakon toga poceti bas s pripremama (pranje robice, oprati velika kolica, kimbu skoziti) i torbu spakirati pa nek stoji. 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

NanaJ
    17. Ožujak 2025. 16:17

Lejla97

Nemojte se bojat ranije sve pripremit, bar ono kaj mozete si polako spremajte, nikad se ne zna kad vas mogu zbog neceg ostavit il poslat u bolnicu.. a ima na s foruma koje smo lezale tamo i koje jos leze (Minniemouse jos malo🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️)
    Tak da samo polako pripremajte, vrijeme leti ko ludo🫣😅
    Mi se mazimo, pazimo i uzivamo❤️ u subotu smo imale izlazak kod strine malo..
    Sekica ju obozava, stalno ju ukljucujem u aktivnosti s bebom, to je njena mala beba i svima se hvali😅 oce mi dosta pomoc kaj moze, ali moram uvijek biti tu jer je dosta poduzetna i htjela bi ju dic na ruke pa visim nad njima haha ali dobro, bitno da se curice vole❤️ bas sam zadovoljna
    Moram pocet vjezbat a ne mogu se natjerat, receno je da imam laganu dijastazu..

Ljunomorna sam na vas koje ste rodile 😅 
    Ajme bas lijepo za seku, nadam se da ce i moj lijepo prihvatiti dolazak brace to me iskreno bas brine kako se priblizava 5 mj 🫣

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• cupko
    17. Ožujak 2025. 16:26

NanaJ

Ja ne mogu reć da je kao menstualna bol, ali evo danas me boli i zateže donji dio trbuha dok hodam. Ujutro je opet krenulo s boli ispod grudi, pretpostavljam želudac, onda sam morala na wc i od tad to, ja pretpostavljam da su crijeva makar imam ok probavu. Tako mi je vec 3. tjedan, 3 dana me ono sve boljelo i jako je bio aktivan kad sam bila na izvanrednom pregledu, pa 3 dana super da sam letila, 3 dana opet ista stvar, 3 dana super i danas evo opet nikakva 🤣 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    15 t, it's a boy💙

tera_
    17. Ožujak 2025. 16:30

Nisam rodila🤣 u 9 sam dosla u ta u kbc a u 15h izasla, katasrofaaaa😐
    Uzv,ctg,amnioskopija sve uredno, otvorena 1cm, sutra ponovno ctg, preksutra ctg i amnio ako naravno ne dode do poroda u medjuvremenu😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Čokoladica 🍀
    17. Ožujak 2025. 16:32

Kad smo kod priprema i pranja, jeste li prale sve novo sta ste kupile, npr. tkaninu sa kolica, krevetica, gnjezdo itd.? Sve bi oprala, ali me strah da ce se unistit u masini 🤣

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Čokoladica 🍀
    17. Ožujak 2025. 16:35

cupko

NanaJ

Ja ne mogu reć da je kao menstualna bol, ali evo danas me boli i zateže donji dio trbuha dok hodam. Ujutro je opet krenulo s boli ispod grudi, pretpostavljam želudac, onda sam morala na wc i od tad to, ja pretpostavljam da su crijeva makar imam ok probavu. Tako mi je vec 3. tjedan, 3 dana me ono sve boljelo i jako je bio aktivan kad sam bila na izvanrednom pregledu, pa 3 dana super da sam letila, 3 dana opet ista stvar, 3 dana super i danas evo opet nikakva 🤣

Mene isto zateze donji dio trbuha. Bole me i crijeva, na lijevoj strani kad trebam na wc, onda prode kad obavim. I boli me ispod rebara, tocno na sredini, ispod grudi. To me boli kad lezim.

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️

NanaJ
    17. Ožujak 2025. 16:39

Čokoladica 🍀

Kad smo kod priprema i pranja, jeste li prale sve novo sta ste kupile, npr. tkaninu sa kolica, krevetica, gnjezdo itd.? Sve bi oprala, ali me strah da ce se unistit u masini 🤣

Za prvog tkaninu za kolica nisam prala ( da mi je sad prvo nebi isto ali bih kupila onaj sprej iz dm za denzifekciju pa pospricala unutra) tkaninu sa gnjezda sam oprala i tipa tkaninu sa onog gdijehda sa sjedalice. Ja sam ukratko sve oprala osim takanina sa kolica i jaja. A sad cu sve to odraditi jer mi je sve to stajalo dugo i prasina je pala nije nista bilo u kutijama u tih velikih stvari . 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.