Heej, žene kako stee
Ja se osjećam super, trtilna kost ponekad boli, počeo je prozirni rastezljivi iscjedak možda ima dva tjedna. Je li se nekoj možda to događa? 😊😊
🙋 28
👶22 mjeseca
Zadnja menstruacija:20.7.2024.
Termin:26.4.2024.
Moina, gdje si to rađala?
U austriji. Ne znam imaju li takav tretman igdje u hrvatskoj. Ja sma mogla birat di i kako zelim. U kadi, na stolcicu, na lopti, na krevetu. Na kraju sam na krevetu ali na lijevom boku jer je to bio najbolji polozaj za mene da ne popucam.
Curke nadam se da ste lijepo provele vikend! Sretno svima na pregledima kroz tjedan! 🥰
Ja imam pitanje oko onih aspiratora za nos što se na usisavač priključe.
Mi imamo xiomi jimmy štapni bežični usisavač i sad smo kupili karcher mokro suhi te imamo neki veliki na vodu. Jel se može to izvlačiti na neki od ova dva (karcher ili na vodu)? Možda glupo pitanje, ali to su dosta jaki usisavači pa mi nije baš jasno. A svi govore da je bolje tako nego elektirčni aspiratori. 🤷🏽♀️
Na štapni usisavač ne može, mislim tako mi kolegica rekla barem. Nisu oni bolji od el. aspiratora, po mom iskustvu, ja sam koristila taj za usisavač, nakon vrlo kratkog vremena kupila Nosboo i to mi je najbolja investicija u opremu za bebe, tih i nježan. E sad, znam da je skup, ali po meni se isplati a može se naći i polovan.
Nadam ste da ste sve dobro
Kadica - mi smo jos za malu uzeli stokke kadicu preklopnu, i to nam je bila jedna od boljih investicija, jer se evo jos uvijek kupa u njoj a kadica je mala kad se sklopi i stane bilo gdje. Ima i nastavak za novorodence.
Usisavac za nos - mi isto imamo stapni pa sam ja uzela sad na popustu onaj nosiboo.
Vidjela sam da netko pitao za snuz krevetic, mi smo na kraju odustali od next to krevetica, vec cemo spojiti kinderbet na krevet, to nam je bila super opcija prvi put. A kad ce spavati u dnevnom spavat ce na kaucu.
Oticanje - pocela sam oticati, noge, gleznjevi sve mi bude ogoromno ako sam vise na nogama.. :S I sad sam vec na + 15 kg a imam jos 10 tjedana.. :S bas mi ono sve se prima, a sada cak i manje jedem.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Porodiljni - mozda ste pisale vec ali imam pitanje - zvala sam hzzo i zena mi je rekla da papire za otvaranje porodiljnog nosim u mjesecu u kojem idem na porodiljni (u mom slucaju to bi bio 4 mjesec), medutim na netu sam negdje procitala da papire treba donjeti na hzzo u mjesecu koji prethodi porodiljnom (kao da bi stigli isplatiti), koja je tocna informacija?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Porodiljni - mozda ste pisale vec ali imam pitanje - zvala sam hzzo i zena mi je rekla da papire za otvaranje porodiljnog nosim u mjesecu u kojem idem na porodiljni (u mom slucaju to bi bio 4 mjesec), medutim na netu sam negdje procitala da papire treba donjeti na hzzo u mjesecu koji prethodi porodiljnom (kao da bi stigli isplatiti), koja je tocna informacija?
Ja sam od 1.3. na porodiljnom, još nisam odnijela papire, isto mi čovjek rekao do kraja mjeseca da donesem. 🤷 Mislim stignu oni to obračunati do 20 og idućeg mjeseca, kako već to sjeda...
To je i meni zbunjujuce. Otvarat cu sredniom 4.mj i na hzzo mi je rekla da mogu dostaviti sve do kraja mjeseca odnosno do 5.5. primaju sve za prethodni mjesec. Konkretno radi se o podrucnom uredu u Rijeci
Hm, dobro, onda je valjda ta info od gospode preko telefona bila tocna. Odnjet cu ja pocetkom 4 mjeseca da ne bi bilo..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Poumuva to je točno, ako se otvara u 4.mjesecu, možeš odnijeti (ili poslati mailom) do 5.5., isto je pravilo i za komplikacije i za porodiljni, samo se za komplikacije nosi (ili šalje) svaki mjesec, a za porodiljni jednom i onda se produžuje roditeljski kad beba ima 5 mjeseci.
Tera sretno na pregledu! Već sam pisala, ali tako je i meni bilo, bolovi u leđima, slaba menstrualna bol i na termin sam rodila.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Nadam ste da ste sve dobroKadica - mi smo jos za malu uzeli stokke kadicu preklopnu, i to nam je bila jedna od boljih investicija, jer se evo jos uvijek kupa u njoj a kadica je mala kad se sklopi i stane bilo gdje. Ima i nastavak za novorodence.
Usisavac za nos - mi isto imamo stapni pa sam ja uzela sad na popustu onaj nosiboo.
Vidjela sam da netko pitao za snuz krevetic, mi smo na kraju odustali od next to krevetica, vec cemo spojiti kinderbet na krevet, to nam je bila super opcija prvi put. A kad ce spavati u dnevnom spavat ce na kaucu.
Oticanje - pocela sam oticati, noge, gleznjevi sve mi bude ogoromno ako sam vise na nogama.. :S I sad sam vec na + 15 kg a imam jos 10 tjedana.. :S bas mi ono sve se prima, a sada cak i manje jedem.
Oticanje i kile je slično i meni. Pošto otičemo nisu nam realne kile. Snuz i nosiboo planiram kupiti
Sortiraj odgovore
Najstariji