Arimalo vidi kod doktora, možda su ti došle gljivice na bradavicu ili neka bakterija pa zato ne može zacijeliti, upala onemogućuje zacjeljivanje rana, a te ragade bi same po sebi trebale brzo proći inače.
Što se tiče CTG-a kod moje ginekologinje, morate svaki put stisnuti gumb kad se beba pomakne, kad je osjetite, optimalan ctg je sa dobrim otkucajima od 120-160 i sa minimalno 5-10 pokreta u pola sata.
Cure, gledam sajamske popuste i sad sam se zapalila za snuz krevetić jer se stalno reklamira, ima li ga koja da mi kaže vrijedi li novca? Sviđa mi se jer je mali i čini mi se funkcionalan, ali ne znam bi li ovaj u obliku kolijevke (ne znam ljulja li se previše) ili ovaj na nogicama…
Upadam s ljetnih bebica... Mi smo isto dugo gledali snuzpod4 kolijevku jer je moja sestra imala i njima se pokazala kao odlična. Ona ti ima mogućnost da po želji staviš dolje još jednu letvicu i onda se ne ljulja. Stabilna je, iako je taj donji dio zaobljen. Čvrsta je i stabilna, a opet jako lijepo prozračna.
Mi smo se dvoumili zbog cijene jer ovdje je bila dosta skupa, ali sad smo ju odlučili uzeti jer je na 30% na bebastore. Ono što nam se jako sviđa je što se taj gornji dio lako izvadi s postolja pa prenese u dnevni boravak da beba može tamo biti ili spavati. Obzirom da nemamo prostora pa nećemo kupovati ništa dodatno, to nam se činilo kao super rješenje. Moram samo reći da sestra živi vani i tamo je redovna cijena koliko smo mi sada platili na popustu, ali dobro. 🙈
Pohvala za bebastore jer sam naručila u srijedu navečer čim su pustili popuste, a u četvrtak oko 11:00 je bila već kod nas, baš sam se iznenadila...
.
Pozdrav svim curama s proljetnica! Čestitam svima na bebicama, a ostalima najljepše provedeno vrijeme do kraja trudnoće! Volim vas doći pročitati.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Koemntiram samo ono sto sam ulovila😅
Iscjedak imala ga obilnog bijelog mlijecnog do samog kraja😊
Samka prehlada ako te tijesi moja cimerica iz bolnice je rodila s gripom pod temp 39😅 i sve je bilo ok.
Yvonne kako tlak?
Rose sto su rekli za protoke sada? Kako je bebica?
Plavooko kakvo je stanje? Uf bas visok crp.😑
Pejasamo pozitivno! Ma ti si u tjednima za rodit, bit ce sve ok, samo neka te prate. Javi kako je bio utz?
Broj 50, treba Tinchilini, ona ceka twinse😅ja znam da ima C&A ja sam tamo uzela, to jest moji, za izlazak, oni imaju i onaj manji 44 ja mislim
Anxiety javi se kako je
Zuzi nadam se da cemo i od tebe brzo novosti cut.
Jen_dva, Littlebaby i ostale koje ste rodilekako je doma?
Kod nas je veselo😅 ovaj tj sama ostala s njima doma,muz kreno radit nakon 2 tjedna. Nije vise mogao dobiti slobodno. Mene uzasno kosti dole bole,zdjelica,kukovi inace se super osjecam osim tih bolova kostiju. Pogotovo ako duze sjedim ili nakon ustajanja iz kreveta.
Inace bebeica je ok,papa spava,kaka bude malo budna pa se zabavljamo s onim karticama crno bijelim. To joj je jako zanimljivo pa to gleda kad je budna. Sama se uspavljuje za sada u onoj 4moms ljuljacki ili kolicima.
Idemo uskoro na prvi pregled s mjesec dana pa me bas zanima kako smo s kilazom
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Spring hvala ti puno na odgovoru, i ja sam bacula oko na bebastore jer je na 30%, to mi se čini ok cijena, još sam gledala maxi cosi ioru i to na amazonu jer je tamo puno jeftinija. Na bebastore je sve 20% ovaj vikend pa razgledavam što ima, sviđa mi se jako i kadica za kupanje za bebe, čini mi se praktična.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ma sve mi se čini kvalitetno, jedino što mi lovimo onu neku koja se sklapa zbog uštede prostora 😅. Sve je na 20%, a jedino je snuzpod4 na 30%, pretpostavljam jer je sad izašla verzija 5 pa možda stiže i kod nas.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Arimalo vidi kod doktora, možda su ti došle gljivice na bradavicu ili neka bakterija pa zato ne može zacijeliti, upala onemogućuje zacjeljivanje rana, a te ragade bi same po sebi trebale brzo proći inače.
Što se tiče CTG-a kod moje ginekologinje, morate svaki put stisnuti gumb kad se beba pomakne, kad je osjetite, optimalan ctg je sa dobrim otkucajima od 120-160 i sa minimalno 5-10 pokreta u pola sata.
Cure, gledam sajamske popuste i sad sam se zapalila za snuz krevetić jer se stalno reklamira, ima li ga koja da mi kaže vrijedi li novca? Sviđa mi se jer je mali i čini mi se funkcionalan, ali ne znam bi li ovaj u obliku kolijevke (ne znam ljulja li se previše) ili ovaj na nogicama…
Upadam s ljetnih bebica… Mi smo isto dugo gledali snuzpod4 kolijevku jer je moja sestra imala i njima se pokazala kao odlična. Ona ti ima mogućnost da po želji staviš dolje još jednu letvicu i onda se ne ljulja. Stabilna je, iako je taj donji dio zaobljen. Čvrsta je i stabilna, a opet jako lijepo prozračna.
Mi smo se dvoumili zbog cijene jer ovdje je bila dosta skupa, ali sad smo ju odlučili uzeti jer je na 30% na bebastore. Ono što nam se jako sviđa je što se taj gornji dio lako izvadi s postolja pa prenese u dnevni boravak da beba može tamo biti ili spavati. Obzirom da nemamo prostora pa nećemo kupovati ništa dodatno, to nam se činilo kao super rješenje. Moram samo reći da sestra živi vani i tamo je redovna cijena koliko smo mi sada platili na popustu, ali dobro. 🙈
Pohvala za bebastore jer sam naručila u srijedu navečer čim su pustili popuste, a u četvrtak oko 11:00 je bila već kod nas, baš sam se iznenadila…
.
Pozdrav svim curama s proljetnica! Čestitam svima na bebicama, a ostalima najljepše provedeno vrijeme do kraja trudnoće! Volim vas doći pročitati.
Izgleda baš super, ali to je isto samo do cca 6 mjeseci ili?
Nanajjao ne znam sto bi ti rekla😅probat cu jos koji dan vidjeti dal ce se smiriti. Izdajalica mislim da bi mi isto napravila bilo koja, jer nije da mi ona po tome grize il zulja nego bas pukne kako se bradavica razvlaci gore dolje kada se radi vakum..
Peja da protoci se mogu mijenjati recimo tijekom dana, taj MCA ovisi recimo i aktivnosti bebe, i koliko aktivno dise, tako su meni objasnili, cak sam u nekim znanstvenim clancima citala i ovisno o tome sto je mama jela prije ultrazvuka, mislim da je to povezano s ovim koliko je aktivna. I isto da bi se tocno izmjerili doktor mora znati kako pozicionirati sondu ultrazvuka, pod razlicitim kutevima moze dati razlicite rezultate. E sad ja znam za ta dva protoka, kroz mozdanu atretiju i kroz pupkovinu. Al ne znam ako postoje jos neki, to jest sto tebi mjere. Ja ti znam onolko koliko je meni trebalo da razumijem svoju dijagnozu, al kazem nisam doktor, ni blizu medicnske struke😅
To isto i meni mjere..i jedino se kroz pupčanu pokazivao ponekad problem no ne uvijek. A ctg je baš takav ide gore dole sa preriodima micanja bebe a i spavanja..čak na ultrazvuku vidiš da beba već kao pokušava disati točnije vježba..ajd nadam se da će to biti sve ok..danas sam bolje nekako sam se zaokupirala nekim stvarima samo da ne mislim previše i čekam taj utorak gdje se nadam da ćemo malo više znati..hvala ti na odg 🙂
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Peja ma samo optimisticno😊 ti si 34+1 ja sam rodila na 34+5, a znas da sam ja svoju bebu maltretirala u trbuhu i svasta je bilo. A eto nas doma, rastemo kao ludi i sve je ok. Nemoj se brinut unaprijed. Neka te prate i to je to, ako vide da nes ne valja izvadit ce bebicu van i to je to😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Upadam s ljetnih bebica… Mi smo isto dugo gledali snuzpod4 kolijevku jer je moja sestra imala i njima se pokazala kao odlična. Ona ti ima mogućnost da po želji staviš dolje još jednu letvicu i onda se ne ljulja. Stabilna je, iako je taj donji dio zaobljen. Čvrsta je i stabilna, a opet jako lijepo prozračna.
Pohvala za bebastore jer sam naručila u srijedu navečer čim su pustili popuste, a u četvrtak oko 11:00 je bila već kod nas, baš sam se iznenadila…
.
Izgleda baš super, ali to je isto samo do cca 6 mjeseci ili?
Da... To je za prvih 6 mjeseci, next to me krevetić
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Peja ma samo optimisticno😊 ti si 34+1 ja sam rodila na 34+5, a znas da sam ja svoju bebu maltretirala u trbuhu i svasta je bilo. A eto nas doma, rastemo kao ludi i sve je ok. Nemoj se brinut unaprijed. Neka te prate i to je to, ako vide da nes ne valja izvadit ce bebicu van i to je to😊
Hvala ti 🤗 nema mi druge nego se pomoliti i biti pozitivna..i nadati se da će sve to biti ok ❤️
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Cure, ima koja da je na birou za vrijeme trudnoce i da zna kakva je procedura nakon poroda, sta se tice porodiljne naknade.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji