Koju kadicu za kupanje bi preporučile? Tražim nešto možda na preklop jer nemamo mnogo mjesta u stanu. Vidim da ovaj vikend ima dosta online sniženja pa bi naručila
Ja sam jučer naručila Shnuggle kadicu za bebe, na bebastore je 20% popusta ovaj vikend, imam veću kadicu od prije, ali kad su jako mali meni je sve to nekako nespretno bilo, ovo mi se čini praktično.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Evo ne s pregleda,kaže dr da ako ostane ovako onda indukcija u 37 tjednu,ako se sto pogorša onda ranije. Protok au je na 25 centili pa radi tog stalne kontrole da on nebi odjednom prestao obavljat funkciju.
Sljedeći pregled 19.03 u 09:00
Da li ima neka kojoj su oticale noge dole do članka i sta je pomoglo
Podizanje nogu na više, puno vode, što manje šećera i soli. To je manje više to, ali lijeka baš nema dok ne rodiš 🫠
Ponavljam pitanje da li se beba mora smiriti prije poroda? Ili pak ima beba koje se micu do samog kraja?
Od jutros imam neke blaze bolove, ali beba je bas aktivna kao da se gura sama prema dole, neznam da li se treba zabrinuti zbog ovolike aktivnosti?
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ponavljam pitanje da li se beba mora smiriti prije poroda? Ili pak ima beba koje se micu do samog kraja?
Od jutros imam neke blaze bolove, ali beba je bas aktivna kao da se gura sama prema dole, neznam da li se treba zabrinuti zbog ovolike aktivnosti?
Imala sam dvije indukcije pa ne znam kako je kod poroda koji krene sam,ali oba dvoje su se micali i tijekom poroda i smanjenja aktivnosti nije bilo ahahah.
Drugi sin je rođen u 41 tjednu i uvijek je bio aktivan
Moja se nije smirivala, normalno je da se gura isto koliko ja znam.
Dianatal gel jel netko koristio, jel vrijedi šta?
Hvala cure😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Babybell, imala sam svoju spavaćicu do nekog trenutka, mislim epiduralne, onda sam bila samo pokrivena sa plahtom preko "kritičnih dijelova".
Simbalija, ja imam tu kadicu još od maloga, al nama nije bila dobra dve dok mali nije narastao dovoljno da se sam drži. Ne znam kak su drugi zadovoljni, al ja je ni sad neću pripremat do tamo nekog 5 mj cca. Sad sam uzela onaj neki umetak za običnu kadicu, to recimo nisam imala sa njim, pa su nam leđa otpadala dok je dobio na tezini, navodno je to korisno 🤷♀️
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Rosieo111,
Ja sam koristila, aplicirali su mi tek kad sam se skroz otvorila, rekli su da prije nema smisla. Tako da sam potrošila samo 1 ampulu. Imala sam 3 šava, beba 4 kg. Na pregledu u TA mi je doktor rekao da ne može štetiti, ali da nije čudotvorno. Sad sam uzela Optilube gel, cijela tuba je 10-11€.
Rosieo111,
Ja sam koristila, aplicirali su mi tek kad sam se skroz otvorila, rekli su da prije nema smisla. Tako da sam potrošila samo 1 ampulu. Imala sam 3 šava, beba 4 kg. Na pregledu u TA mi je doktor rekao da ne može štetiti, ali da nije čudotvorno. Sad sam uzela Optilube gel, cijela tuba je 10-11€.
Nisam čula za to, baš ću pitati ginićku kad krenem u TA. Hvala 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji