Samka javi kako je pregled utz danas prosao.
Cupko beba sad u ovim zadnjim tjednima najvise raste i dobiva na kilazi tako da se ocekivano i pokreti mijenjaju i drugacije osjecaju. Cisto da imas osjecaj, meni je beba u tim 32-34 tjedna dobila 650 gr, to je preko pol kile u 2 tjedna, jasno da sam to osjetila u pokretima. Pred kraj, bebu osjetis cesce, bar je meni tako bilo, ne moram nuzno leci da bi osjetila, nego je osjetim i dok se krecem, stojim ili sjedim. E sad meni je nezahvalno o tome govorit, ja se vj ne bih puno brinula, al mislim da je tu najbolje naoraviti po vlastitom nahodenju. Ako si jako zabrinuta il ti je nes cudno, traziti misljenje. Al dok god ti bebicu osjetis kako se mice mislim da je to ok😊
Tera a nis onda kilometar vise umjesto seksa😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ari baš divno za seku i bebu! 🥰
Ma dok god ja njega osjetim neću raditi neku paniku, samo mi je malo i nelagodan osjećaj kad nisam navikla 🤣
A možda malo i crijeva tu igraju ulogu, imam osjećaj da sam puna zraka. Pijem željezo već tjedan dana, nije me zatvorilo, ali možda ima nešto i do toga.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Cupko meni ti je isto tako bilo, ako sam malo aktivnija i on bude aktivniji, a ovisno o polozaju bi ga tako jedan dan osjetila jako ko da divlja a drugi dan sve po starom. Pred kraj najvise ko da se isteze i izbacuje dupe prema van.
Ari preslatko za sestrice 🥹🥹🥹
Za doznake sam ja isto otvarala komplikacije 1. u mjesecu i onda sredinom mjeseca porodiljni.. od ginekologa dobijes prvo potvrdu za poslodavca i dogovoris kad ces doc preuzet doznake, onda ti blize datumu kad ti se porodiljni otvara ginekolog napise doznaku za komplikacije od 1. do dana prije pocetka porodiljnog, i doznaku za otvaranje porodiljnog. To predas na hzzo i das poslodavcu. Od poslodavca ti jos treba potvrda o zadnjih 6 placa, i jos trebas zahtjev, presliku osobne i presliku tekuceg
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Ari baš divno za seku i bebu! 🥰
Ma dok god ja njega osjetim neću raditi neku paniku, samo mi je malo i nelagodan osjećaj kad nisam navikla 🤣
A možda malo i crijeva tu igraju ulogu, imam osjećaj da sam puna zraka. Pijem željezo već tjedan dana, nije me zatvorilo, ali možda ima nešto i do toga.
Je bude to tako i što god je veća beba bude nelagodniji osjećaj, onda se nekako pred kraj smire kad više ne bude mjesta za mrdanje 😀
I moj mali bude aktivniji ako sam ja aktivnija :), a inace je dosta aktivan, skoro stalno ga osjecam. Cak u noci kad odem na wc i vratim se u krevet uvijek me malo lupne. Ako ce tako biti i kad se rodi, necemo bas spavati
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Hvala vam curke na odgovorima! ☺️
Inače imam još jedno pitanje. Muž se napokoooon riješio one bakterije u ejakulatu i kako nismo imali odnose doslovno od kad sam zatrudnila zbog toga sad imam želju 😂 mene zanima korisite li vi zaštitu (zbog infekcija i toga) i ako ne treba li sada još paziti pošto ipak imam još do termina da spermići nebi odradili svoj posao prerano? 🙈
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Cure, jel se depilirate voskom sad u trudnoci? Strah me boli 🤣 a ne mogu sama vise.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bok mame,nisam dugo pisala jer nisam stigla.Radila sam evo sve do danas i još s dvoje male djece doma stvarno ne stignem tipkat,ali sam danas radi komplikacija otvorila komplikacije😅.
Imate me na popisu termina 05.05 i curica je 🩷.
Ugl.kao i u prvoj trudnoći dobili smo dijagnozu zastoja u rastu,samo je u prvoj trudnoći ta dijagnoza došla sa 36+5 tjedana a sad je evo nažalost u 31 tjednu.
Sve mjere okej osim trbuha koji je za 29 tjedan i protok jedan za hranu nije bas najbolji.
45minuta danas bila na ultrazvuku u Vinogradskoj i sutra ujutro moram opet doci da ga ponove.
Nadam se da ste Vi sve dobro idem malo pročitat po temi :)
Bok mame,nisam dugo pisala jer nisam stigla.Radila sam evo sve do danas i još s dvoje male djece doma stvarno ne stignem tipkat,ali sam danas radi komplikacija otvorila komplikacije😅.
Imate me na popisu termina 05.05 i curica je 🩷.
Ugl.kao i u prvoj trudnoći dobili smo dijagnozu zastoja u rastu,samo je u prvoj trudnoći ta dijagnoza došla sa 36+5 tjedana a sad je evo nažalost u 31 tjednu.
Sve mjere okej osim trbuha koji je za 29 tjedan i protok jedan za hranu nije bas najbolji.
45minuta danas bila na ultrazvuku u Vinogradskoj i sutra ujutro moram opet doci da ga ponove.
Nadam se da ste Vi sve dobro idem malo pročitat po temi :)
Ojoj nadam se da će sve biti dobro 🙏
Pa nadamo se da hoće,doktorica je pozitivna oko sveg jer radim male bebe😅.
Sin je rođen u 41+2 sa 3110 kcer koja je imala dijagnozu iugr ali na kraju nije bilo nego je samo manja beba je rođena u 38+4 sa 2710,tako da kaže da je to vise genetika nego nešto drugo.I da će me pratit svakih 3-5 dana pa ćemo ic tjedan kroz tjedan.
Sortiraj odgovore
Najstariji