Cupko, normalno je da ga sada vise osjecas jer je veci a i neke dane je aktivnije neke manje aktivan. No ako imas jos neke senzacije bolje da provjeris na hitnoj.
Babybell, jao dobro si me sjetila, u toj maloj torbici koja je bila mini ruksak, mislim da mi je bila dokumentacija, punjac, voda, hrana, labelo.. ostalo sve mi je bilo u malom koferu.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Znaci ipak mi trebaju dvije torbe, manja i veca? Evo bas sam sad zbunjena oko toga pa vas molim cure za pomoc kad koju di nosim🙈
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Hvala svima,sad ostavim sina dedi pa idem u bolnicu.
Javim sto kažu:)
Rose sretno na pregledu🤞🏼 neka je manja bebica bitno da je zdrava
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Rosie držim fige da bude sve ok ❤️
Mene i dalje lupa i sad me vec lovi panika. Ne znam ni kako ću zaspati, ujutro ću zvati ginek da pitam ako je to normalno. 🙄
Što te zapravo muči? U smislu, zašto te to što lupa brine?
Jer inače nije tako aktivan i ovo traje od jučer popodne, a sad navečer pogotovo par sat bez prestanka. Kako god se namjestila čak i dok hodam. Već imam osjećaj da me unutra sve boli od toliko guranja i lupanja i protezanja.
Ne znam jel prejaka i preduga aktivnost može bit znak čega lošeg. Imamo sat i pol do hitne, ali već razmišljam opet o njoj.
Odi ti provjeriti ipak, pogotovo ako je isti intenzitet i lupa na istome mjestu. Imala sam slučaj u obitelji, neću detalje jer je loše, ali srećom pa je sestrična inzistirala na pregledu pa je sve dobro završilo. Javi šta kaže. 🙏
Znaci ipak mi trebaju dvije torbe, manja i veca? Evo bas sam sad zbunjena oko toga pa vas molim cure za pomoc kad koju di nosim🙈
Ja nisam nosila dvije, samo sam na vrh ove "velike" stavila spavaćicu, papuče i ručnik, da su mogu brže presvući. Kod nas ide tako da uđeš u predrađaonu, skineš sve sa sebe, daš mužu da nosi kući, ti obučeš spavaćicu i papuče, možeš se otuširati, zato ručnik. Ta velika torba svakako bude tamo, nije da je odnesu ili nešto, pa ako mi šta treba, imam. A kad se uđe u rađaonu kod nas, moraš ugasiti mobitel, vode ne možeš piti. To je to onda, poslije poroda sestra uzme torbu i nosi s tobom u sobu.
E da i pripremila sam u džepiću velike torbe uložak i mrežaste gaće, jer to treba odmah nakon poroda, sestra ti pomogne dohvatiti i obući, pa je lakše ako ne mora kopati po torbi.
Cure koje su prosle porod carskim rezom, da li ima nesto posebno sto biste onima koje ceka isti? Sto se tice stvari spremila sam sve sa spiska, pa se pitam ima li sta dodatno da posluzi?
Da li ja imam pravo birati da oni meni stave onaj kateter tek nakon sto mi daju anesteziju? Nekako se bas ne mogu odlučiti između spinalne i opste, ja bih vise htjela spinalnu i da sam budna ali me strah onih prica o tome kako neke zene popusti prebrzo pa krenu sve osjećati , uzas jedan.
Jos ova sedmica sad sto slijedi da se izgura i onda vise ne moram mirovati, tada cu na narednoj kontrolni znati termin carskog reza. Obzirom da mi je prva beba, trudnoca koju smo htjeli ali nismo bas planirali u ovom trenutku, sve smo zaista dobro posložili i organizirali, ali mene nekako vise strah toga kako cu se snaci u ulozi majke, kako cu sve to balansirati nego sto me strah porođaja . Nekako ne zelim da bebi bilo sta nedostaje ali ne zelim ni da budem ona mama koja izgubi sebe majcinstvom a znam mnogo takvih i bojim se toga.
Rose sretno!
Cure, mene jutros boli gore pod rebrima, odmah ispod grudi. Jel to normalno? Mozda se okrenila pa gore udara?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure koje su prosle porod carskim rezom, da li ima nesto posebno sto biste onima koje ceka isti? Sto se tice stvari spremila sam sve sa spiska, pa se pitam ima li sta dodatno da posluzi?
Da li ja imam pravo birati da oni meni stave onaj kateter tek nakon sto mi daju anesteziju? Nekako se bas ne mogu odlučiti između spinalne i opste, ja bih vise htjela spinalnu i da sam budna ali me strah onih prica o tome kako neke zene popusti prebrzo pa krenu sve osjećati , uzas jedan.
Jos ova sedmica sad sto slijedi da se izgura i onda vise ne moram mirovati, tada cu na narednoj kontrolni znati termin carskog reza. Obzirom da mi je prva beba, trudnoca koju smo htjeli ali nismo bas planirali u ovom trenutku, sve smo zaista dobro posložili i organizirali, ali mene nekako vise strah toga kako cu se snaci u ulozi majke, kako cu sve to balansirati nego sto me strah porođaja . Nekako ne zelim da bebi bilo sta nedostaje ali ne zelim ni da budem ona mama koja izgubi sebe majcinstvom a znam mnogo takvih i bojim se toga.
Carski je tako brzo gotov da ne znam kako moze anestezija popustiti 🤔 ja sam bila gotova u pola sata od ulaska u salu, ne boli nista samo je neki nelagodan osjecaj kad rade carski. Najgore mi je bilo stavljanje katetera prije sale 😆 al izuzev toga, odlicno iskustvo! Pitala bih to za kateter, cula sam da negdje stavljaju prije, a negdje poslije anestezije.
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji