Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lora.
    05. Ožujak 2025. 21:18

Jen dva čestitam i da brzo oboje idete kući. 
    Moji nisu nijedno imali dudu. Nisam ni nudila.

rosie0111
    05. Ožujak 2025. 22:10

Čokoladica 🍀

Jen_dva drago mi je da se oporavljas, drzim fige da beba sta prije izade i da ste zajedno ❤️
    Arineka uzivas, zasluzila si bome!
    Minnius izdrzi jos malo 🤞
    Kawa i ja sam danas isla na zutu srijedu, pokupila 'paket' za trudnice. Zapravo samo kuponi i jedna dudica. Ali kuponi ce se iskoristiti bar 😊

Ne znam jeste vec pricale o dudama i mislite li ih koristiti i koje. Malo sam istrazivala i dosla do avent soothie, kao 'najboljeg' izbora ako se vec mora koristiti. Pa bi volila cut vase misljenje.

Ja uzela Nukove dude, nosim u rodilište, probat ću. Mada mala mi nije htjela ni jednu, sve sam isprobala...🤷

tera_
    05. Ožujak 2025. 22:31

Duda: ja sam uzela nuk pa ako bude htio...ja sam obozavala svoju dudu toliko da je se sjecam pa nebi uskratila da probam🤣
    Ari bas mi je drago da uzivate 🥰
    Jen_dva drago mi je da se dobro osjecas i nek malisa sto prije bude kod tebe🥰
    Mini super ste dogurali s tjednima proci ce ih jos vjerujem 😍
    Ja sam pocela bas brojati dane,tako sporo idu, stalno osluskujem tjelo, nesanica je na maximumu🙄 da li koristite pilates loptu?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Yvone
    05. Ožujak 2025. 22:45

Ja sam isto uzela Nuk dude. moji nisu bili ljubitelji ali Pokušat ću opet. Tera poznato mi je to iščekivanje i osluškivanje tijela. Može ti se činiti da se ništa ne događa i onda samo krene i sve se doslovno promijeni u par minuta kad skuziš da je to too. još malo 😊 

Yvone
    05. Ožujak 2025. 22:49

Pilates lopta je ok. Imala sam ju u prvoj trudnoći. Neznam koliko je pomogla, ali odmoći ne može. Sada niti imam mjesta a baš niti volje. Općenito mi teško pada sjedenje tako da ju ne planiram nabavljati. 

tera_
    05. Ožujak 2025. 22:58

Yvone

Pilates lopta je ok. Imala sam ju u prvoj trudnoći. Neznam koliko je pomogla, ali odmoći ne može. Sada niti imam mjesta a baš niti volje. Općenito mi teško pada sjedenje tako da ju ne planiram nabavljati.

Ja ju koristim,pa ev me zanimaju iskustva vas da vidim jel pomoglo imalo😊 mene malo odmori😁

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Samka
    05. Ožujak 2025. 23:06

Eh drage evo i nas .Danas na kontroli otvorena za 4 prsta.Doktorica samo rekla da šetam 😅 A gospodin gura glavicom al nikako da izgura.
    Sutra smo na ultrazvuku da se vidimo prije poroda.
    38 tt smo tacno danas 🤭
    Ja jedino imam ponekad one pripremne blage bolove u ledjima i stomaku al izdrzljivo je.
    @Jen_dva nisam stigla da cestitam na bebici.Nadam se da ste oboje dobro ❤️🥰😍

Samka

Kawa
    05. Ožujak 2025. 23:45

cokoladica da i ja sam prvo pokupila torbu sa kuponima i bibs dudom, stala sa strane i vidila da ima kupon za pampers za 300 bodova i 10x vise bodova , tako da sam odmah vratila stanje svih potrosenih bodova 🤣
    sto se tice duda planiram na amazonu naruciti aventove jer cu bjihovu i bocu kupiti, ali znam da nema pravila. prijateljici mala pije iz aventove bocice a jedino je bibs dudu prihvatila. 
    tera nama su na tecaju u dzz rekli da skakutanje na lopti zapravo masira medicu i da ne moze odmoci u kasnijim tjednima ☺️ i ja je planiram nabaviti kasnije.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• PikyB
    06. Ožujak 2025. 07:43

Ajme dosta vas se priblizilo terminu ja jos bome imam dosta a vec mi je sad dosta ahahah

Dude, ja cu uzet aventovu za svaki slucaj, prvo dijete uopce nije htjelo nikakvu dudu tak da cemo sad vidjeti.. od iduceg tjedna cu poceti kupovati stvari koje mi fale, nisam jos doslovno nista. A iduci tjedan je sajam beba u family mallu pa cu ici vidjeti ima li tamo kakvih popusta.. 

Takoder zavrsavam vjezbanje s utezima ovih tjedana i krecem na trudnicko vjezbanje, fokusirat cu se na istezanje vise i kupit cu pilates loptu. :) ne moze odmoci. 

Svima vama koje ste u bolnici zelim da vam brzo prolaze dani, Jen_dva zelim da ti malisa bude cim prije s tobom! Ostalima sretno na pregledima i u iscekivanju i druzenju s tek rodenim bebicama :) 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Lejla97
    06. Ožujak 2025. 08:20

Ja sam s prvom imala Bibs i te je prihvatila odmah pa nisam mjenjala, sad sam uzela Aventove, cak i u bolnici joj dala posto ne dojim i super ih je prihvatila🥰🥰
    Iscekujem koja bebica nam iduca dolazi, bas sam sretna sto se svi priblizavate terminu❤️
    Ja sam pilates loptu imala u radaoni, meni bilo okej, generalno manje trudovi bolili nego lezat na boku.. doma ju nisam imala..
    Svima zelim djetesce ko moje, papa, spava, uzivamo s njom.. vani u kolicima isto bude, milina🥰 malo je zuckasta pa hvatamo svjetlost cim vise🤞🏼

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.