Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosie0111
    04. Ožujak 2025. 19:35

jen_dva

Hvala svima 🥰

Čestitam 💫🩷 uživajte i svu sreću vam želim nakon sve tuge što ste prošli 🫶
    U kojem tjednu je to bilo?

Moina
    04. Ožujak 2025. 19:47

Moja mala nije primila cjepivo za rotu jer nam je doktorica rekla da postoji jako puno vrsta rota virusa i da cjepivo pokriva svega par vrata sto negdje 10%. Da ona nama ne preporuca to cjepivo. To je prvo cjepivo i dobiva se oralno u obliku kapi. Tako da ju mi nismo cjepili posto je ona rekla da nema smisla da to uzme.

little baby
    04. Ožujak 2025. 21:58

Moina

Moja mala nije primila cjepivo za rotu jer nam je doktorica rekla da postoji jako puno vrsta rota virusa i da cjepivo pokriva svega par vrata sto negdje 10%. Da ona nama ne preporuca to cjepivo. To je prvo cjepivo i dobiva se oralno u obliku kapi. Tako da ju mi nismo cjepili posto je ona rekla da nema smisla da to uzme.

Meni to nasa nije nikad ni nudila isto. Samo ova redovna

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.