Hvala svima 🥰
Čestitam 💫🩷 uživajte i svu sreću vam želim nakon sve tuge što ste prošli 🫶
U kojem tjednu je to bilo?
Moja mala nije primila cjepivo za rotu jer nam je doktorica rekla da postoji jako puno vrsta rota virusa i da cjepivo pokriva svega par vrata sto negdje 10%. Da ona nama ne preporuca to cjepivo. To je prvo cjepivo i dobiva se oralno u obliku kapi. Tako da ju mi nismo cjepili posto je ona rekla da nema smisla da to uzme.
Moja mala nije primila cjepivo za rotu jer nam je doktorica rekla da postoji jako puno vrsta rota virusa i da cjepivo pokriva svega par vrata sto negdje 10%. Da ona nama ne preporuca to cjepivo. To je prvo cjepivo i dobiva se oralno u obliku kapi. Tako da ju mi nismo cjepili posto je ona rekla da nema smisla da to uzme.
Meni to nasa nije nikad ni nudila isto. Samo ova redovna
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jen_dva cestitke od srca na deckicu 😍. Zelim ti brzi oporavak i da se sto prije grlite i mazite.
Pri boravku u bolnici sam vidjela da svu djecu rodenu prije termina preventivno stave u inkubator barem na nekoliko sati. Moguce da je i u Petrovoj takva praksa.
22.08. +
Svim curama koje su bile na pregledu cestitke na dobrim pregledima. Koje vise ne miruju posebne cestitke 🤭. Sad nam malo po malo stizu bebice 🥰. Ima li novosti od Zuzi?
Meni je danas 20-i dan u bolnici, nije bas bajno, al evo sutra smo 32 tjedna, to je bio prvi cilj pa ga smatram ispunjenim. Sad tezim ka 34-om tjednu.
Ari kako je seka prihvatila malu seku? Bas mi je drago da doma uzivate i da si se ti super oporavila i da beba super napreduje.
22.08. +
Kod nas u AT to je redovno i prvo cjepivo. Ali ovdje nije nista obavezno, ni za vrtic ni za skole. Pise da prilozis kopiju knjizice samo da informativno znaju ali dijete ne mora za nista bit cjepljeno. Moja mala je primila sva cjepiva osim rote. I dobila ju je u vrticu prosle godine, imala proljev, povracala, temp ali je sve ok proslo. Isto tako smo ju cjepili protiv krpelja jer tu oko nas ih ima puno i vec smo 2 skinuli sa nje a ona je jako puno vani. Tako da smo i to uzeli. Druge godine cemo ju i za gripu jer ju je ove godine imala i 10 dana joj je bilo bas tesko. RSV je imala vec 2 puta, ali kazu doktori to je sve normalno kad boravi svaki dan u kolektivu kao sto je vrtic. Do skole ce imat imunitet.
Kod nas u AT to je redovno i prvo cjepivo. Ali ovdje nije nista obavezno, ni za vrtic ni za skole. Pise da prilozis kopiju knjizice samo da informativno znaju ali dijete ne mora za nista bit cjepljeno. Moja mala je primila sva cjepiva osim rote. I dobila ju je u vrticu prosle godine, imala proljev, povracala, temp ali je sve ok proslo. Isto tako smo ju cjepili protiv krpelja jer tu oko nas ih ima puno i vec smo 2 skinuli sa nje a ona je jako puno vani. Tako da smo i to uzeli. Druge godine cemo ju i za gripu jer ju je ove godine imala i 10 dana joj je bilo bas tesko. RSV je imala vec 2 puta, ali kazu doktori to je sve normalno kad boravi svaki dan u kolektivu kao sto je vrtic. Do skole ce imat imunitet.
Nije loše to za krpelje, prijatelj je dobio Lajmsku bolest od njih (mislim da je tako), nije uopće šaljivo bilo 🫠
Heloo! Moina super za cjepivo protiv krpelja, iskreno uopće neznam jel to ima u HR. Lajmska bolest je baš opasna. Moj sin je to zaradio s nekih 8,9 godina i morao je piti antibiotike 3 tjedna.
Minnieus bravo za prvi ostvareni cilj 👏. Da li postoji mogućnost da te puste doma na mirovanje? Ari baš mi je žao za ragade, znam kako boli. To će proći samo treba izdržati bitno da ste vi sveukupno ok.
Obavila pregled danas. Moj bebi je i dalje za tjedan veći i ima 2526 po procjeni. Uzeli bris za BHSB. Otvorila rodiljni… sve odmah riješila. Idući pregled 25.03.Jedino me muči što ću s tlakom. Izmjerili mi 90/135. Kardiolog smatra da ne bi trebalo za takav tlak ništa uvoditi ali ginekolog vise naginje da bi. Propisao mi lijek ali smo se dogovorili da još tjedan dana samo mjerim. Stvar je u tome sto nije tlak takav cijelo vrijeme nego se spusti. Kaže ginić pa popijte jednu tabletu umjesto propisane 2, ali strah me raditi nešto na svoju ruku bez pokrića s mušljenem. Moram se skockat sad u ovih tjedan dana i vidjeti što ću. Kad se dvije struke razilaze u mišljenjima onda to tak ispadne. Iako nekak mislim da u ovom slučaju bi trebala više slušati ginekologa kako nebi imala probleme u ostatku trudnoće.
Yvone thx! Cinio se i prvi cilj dosta daleko, ali uspjele smo. Sad jos 2 tjedna pa smo jos mirniji. Ne spominju nista o odlasku doma. Kazu mi svaki dan, samo tako dalje dan po dan, cuvamo vas. Vidjeti cu kad dodemo do 34-og da li ce biti sanse. Za sad je tesko reci. Vaginalno me nisu pregledali od kad je prolabirao vodenjak, pa i ne znam kakvo je sada stanje. Da li sam se otvorila jos vise ili stoji isto.
Tvoja beba je vec velika! Super da je pregled dobro prosao. Kada je tlak u pitanju i ja bi radije slusala ginekologa u trudnoci. Svakako cesto prati. Jedna cimerica je dosla zbog tlaka, pa se nakon par dana beba umirila i poslali su ju na inducirani da ne riskiraju. Tijekom induciranog poceli padati otkucaji pa je zavrsila na hitnom carskom. Beba super, mama se jos par dana borila s tegobama oko visokog tlaka. Nakon 2 tjedna se stanje smirilo i sad je i mama super.
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji