Rosie držim fige da bude sve ok ❤️
Mene i dalje lupa i sad me vec lovi panika. Ne znam ni kako ću zaspati, ujutro ću zvati ginek da pitam ako je to normalno. 🙄
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
rose zelim ti puno srece, mi smo u dan razlike.
cokoladice bas sutra idem na brazilku secernom pastom, jos prije trudnoce sam redovita svaka 2-4 tjedna. nadam se da ce se potrefit i da cu za porod bit friska 🤣
cupko i meni je mali evo bas danas strasno aktivan i kako je Rosie napisala ti pokreti su sve nelagodniji, bas osjecam kako se ‘upre’ pod rebra ili u zdjelicu.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Mene i dalje lupa i sad me vec lovi panika. Ne znam ni kako ću zaspati, ujutro ću zvati ginek da pitam ako je to normalno. 🙄
Cupko, i meni su pokreti sve cesci i nelagodniji, ako ti sta znaci. Javi sta kaze dr.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Što te zapravo muči? U smislu, zašto te to što lupa brine?
💙 5/2023
Samkajavi kako je pregled utz danas prosao.
Cupkobeba sad u ovim zadnjim tjednima najvise raste i dobiva na kilazi tako da se ocekivano i pokreti mijenjaju i drugacije osjecaju. Cisto da imas osjecaj, meni je beba u tim 32-34 tjedna dobila 650 gr, to je preko pol kile u 2 tjedna, jasno da sam to osjetila u pokretima. Pred kraj, bebu osjetis cesce, bar je meni tako bilo, ne moram nuzno leci da bi osjetila, nego je osjetim i dok se krecem, stojim ili sjedim. E sad meni je nezahvalno o tome govorit, ja se vj ne bih puno brinula, al mislim da je tu najbolje naoraviti po vlastitom nahodenju. Ako si jako zabrinuta il ti je nes cudno, traziti misljenje. Al dok god ti bebicu osjetis kako se mice mislim da je to ok😊
Tera a nis onda kilometar vise umjesto seksa😅
Hej Ari sve je uredu .Gospodin ima trenutno nekih 3370 sve je kako treba.Sad samo da zaboli i da izlazi.Danas sam se bas naradila svega i evo sat vremena opasno tiska glavom i od rebra odguruje ☺️ .Ako se ne porodim 12.3 imam opet kontrolu ☺️
Samka
Jer inače nije tako aktivan i ovo traje od jučer popodne, a sad navečer pogotovo par sat bez prestanka. Kako god se namjestila čak i dok hodam. Već imam osjećaj da me unutra sve boli od toliko guranja i lupanja i protezanja.
Ne znam jel prejaka i preduga aktivnost može bit znak čega lošeg. Imamo sat i pol do hitne, ali već razmišljam opet o njoj.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Jer inače nije tako aktivan i ovo traje od jučer popodne, a sad navečer pogotovo par sat bez prestanka. Kako god se namjestila čak i dok hodam. Već imam osjećaj da me unutra sve boli od toliko guranja i lupanja i protezanja.
Ne znam jel prejaka i preduga aktivnost može bit znak čega lošeg. Imamo sat i pol do hitne, ali već razmišljam opet o njoj.
Ja mislim da je sve ok samo sto ocito nisi navikla na tako aktivnu bebicu!! I ini imaju svoje faze kad su inace jako aktivne bebe koji dan bas mirne i obrnuto!! Ali ako te to stvarno toliko brine svakako onda odi doktoru!! Ja imam inace jako sktivnu bebu i desi se par dana bude bas mirna onako javi se naravno ali nije to ona njena turbo sktivnost onda nakon par dana nadoknadi sve!!ali ako bas brines odi ti doktoru!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
A sad čak razmišljam da su to možda uz bebu i bh kontrakcije. Isto ne znam koliko je normalno da su one česte? Ne znam više jel mi je trbuh tvrd od naguravanja bebe ili od njih 🤣 grozno s prvom trudnoćom kada ništa ne znaš. Probat ću dočekati jutro pa pozvati ginek.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Ja sam svoju torbu spakirala po onom nasem popisu i sto su nam rekli na tecaju. E sad molim vas cure za malu pomoc. Buni me sto se spominju dvije torbe, jedna veca i druga manja za radjaonu. Molim vas ako mi netko moze objasnit sto to znaci da kad dodjem u bolnicu nosim odmah obje sa sobom, gdje stavim ovu vecu ako prvo nosim manju? I kolika vam je ta manja, tipa neki ruksak? Eto ja se trenutno borim sa tim torbama😄
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji