Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kawa

Broj poruka: 519

Prijavi adminu

moina drzi se i miruj, super sto imas rijesenu animaciju za malu ❤️
    aribari super mi je citat kako provodite obiteljske vikende, isto ste na moru pa od tebe dobijem puno ideja za aktivnosti 😀
    mi smo u subotu imali bozicni domjenak sa firmom i malo sam duze ostala budna, po noci sam se 2 puta dizala u wc i ujutro sam u donjem dijelu trbuha osjecala jak pritisak kao da mi je pun mjehur a nije bio, samo kad stojim. mislila sam se otici na hitnu ali do kraja dana je prestalo, a i prekosutra je pregled pa nisam htjela panicariti. danas zato samo ulagano vrzmanje po stanu uz knjigicu i zavrsno ukrasavanje :)  

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

PikyB

Moina

Svi pregledi su vaginalno ali mene to ne smeta, samo da je beba ok i da ja budem dobro na kraju. Od danas sam na mirovanju i cuvanju trudnoce. Na srecu dodu moji za tjedan dana a onaj tjedan iza muz ima godisnji pa je on sigurno doma. Sreca je sto ce mala dobit puno igrackica za bozic pa ce sigurno biti animirana sa tim. Posto je vrtic zatvoren pokusat cu organizirat da nam tu i tamo dode netko na igranje od susjeda sa klincima, koje znaju da morma mirovat i koje me nece osudivat da lezim dok su one ovdje.
    Upravo sam javila sefovima da od danas vise ne radim, pa cekam njihov odgovor. Muz ce pokusat ovaj tjedan bit doma sto je vise moguce a ako treba trazit ce i bolovanje za mene. EEEE da, pocela sam osjecat maloga kako lupka, ne osjecam jako ali osjetim tu i tamo. Najvise osjetim noge pod rebra jer ima galvu skroz dolje. A sad si idem sloziti dorucak i gledat filmove bozicne.
    Cure hvala vam na svim ovim lijepom porukama podrske
    Drzi se Moina! Samo pozitivno i biti ce sve ok na kraju! Mi zene smo lavice nismo ni svijesne svoje snage nekada..Curke kako ste s pokretima, meni se cini da sam osjetila bebu prije par dana onako guranje i skakljanje, a sada vec par dana nista.. :S posteljica mi je naprijed..

Meni je također posteljica naprijed i imam malo sala na stomaku tako da bebu nisam uopće osjetila..tek neka migoljenja i kao baloncice sam počela osjećati prije par dana ali samo u mirovanju najviše u pola noći ako se probudim osjetim je najviše...tokom dana skoro nikako..ne brini sve će to biti ok 😊
    Moina drži se 🤗

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

• PikyB

Broj poruka: 67

Prijavi adminu

Hvala vam, umirile ste me. Ipak je mozda jos rano da bebu osjecam svaki dan.. iza nove mi je pregled a do tada cu pokusati uzivati u trudnoci :) 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

AriBari

Broj poruka: 962

Prijavi adminu

Peja i PikyB upravo tako kako je Peja opisala se i pocne osjecati, prva migoljenja i skakljanja dok lezis i mirujes, jer dok si u pokretu je tako nesto nemoguce osjetiti. PikyB probaj koliko god mozes da strah ne ovlada tobom, nisi jos u tjednima kad bi pokrete trebala osjetiti, ni uopce, a kamoli svaki dan😊vidim potpis i razumijem da se psihicki tesko boriti s tako necim, ali probaj nekako odvratiti misli i naci svoj mir, pa makar i ovako kako mama_ana predlaze, s doktorom da te umiri. Ali stvarno sto se pokreta tice sad si stvarno bez brige😊
    Kawa ja isto imala domjenak u petak, al sam bila samo na vecerici i isla sam oko 11 doma😊ma mozda si se malo preforsirala samo, puno sjedila il stajala, sad malo nadoknadi odmor😊
    Samy_lo ostala duzna receptice pa posaljem sad u sljedecem postu😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Prijavi adminu

Samy_lo keksici koje sam radila za advent
    https://www.coolinarika.com/recept/vanilice-sa-orasima-f161a15c-6480-11eb-8221-0242ac12006e
    Ja dodam i jedan vanilin secer u tijesto drzim u frizideru preko noci, znaci tijesto napravim dan prije.
    I ove:
    https://www.coolinarika.com/recept/bozicni-keksi-db86b5f8-6182-11eb-a885-0242ac120016
    Isto dodam vanilin secer u tijesto i umjesto ovog rum secera, ja stavim jedno tri zlice zacina za medenjake(ono pomijesano mljeveno cimet, anis, klincic, itd)
    Ne ukrasavam topljenom cokoladom, nego radim ona Royal icing, secer u prahu i bijelanjak pa dodam boje. To mi je i malecka pomagala, pa smo ljepile svakakve ukrase i mrvice za keksice koje sam nabavila u Lidlu. Stvarno su predivno izgledali😊fora je ukljuciti i klince samo se pripremi da ce tog royal icinga bit po svuda😅
    A inace za bozic pecem i ove:
    https://www.coolinarika.com/recept/bozicne-kiflice-d2ac73c8-64a2-11eb-9132-0242ac12003f
    https://www.coolinarika.com/recept/mandarina-keksici-5ef1e1d0-6497-11eb-87d9-0242ac12002e
    U tom zadnjem sam umjesto mabdarine koristila nespricanu narancu. I radim i klasicne raspucance, to nadem na netu prvi recept ispadnu mi uvijek dobri, i bajadere😊
    Obavezno sva tijesta u koja mi idu maslac il margarin napravim dan prije i drzim u frizideru preko noci pa tek sljedeci dan pecem😊tako da ti ja jedan dan samo mjesim a dan poslije samo pecem😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• cupko

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Moina bit će sve dobro. Samo odmaraj 🙂
    Ja pokrete, to jest leptiriće isto nisam još osjetila. Iskreno nisam dobro čula ginekologicu što je rekla gdje je posteljica 🙈 ja sam je čula da je rekla da je negdje između ni naprijed ni iza, a muž da je čuo da je dolje 🤷🏽‍♀️ pitat ću baš sad na sljedećem pregledu.
    Jedino mi se neki dan desilo da je naš pas baš jako gurao njuškicu u trbuh tako da bi rekla da je on tad možda prvi put nešto osjetio. 😁
    Jučer mi je prijateljica dala robicu, ima hrpa toga za sad samo slažem po veličinama pa ću spremiti, a prati kad dođe vrijeme i kad sve skupim. 🙂
    Sretno na pregledima ovaj tjedan curke! 🤞🏽🥰

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• samy_lo

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Hvala ti AriBari, bas cu sutra u nabavku namirnice, i kupim par maslaca pa da mogu praviti sada ove divne prhke kolacice. 
    Uz caj, i film bas mi izgledaju primamljivo ☺

jen_dva

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Ari, jel se bjelanjak smije jesti? Ja bi volila ukrasavat isto kolacice sa royal icingom al ne znam smijem li onda to jesti  

02/2023 💔👼 22tt

• Baby❤

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Bokic curke, vi koje nosite blizance ili ih imate, kad ste saznale da ih imate dvoje?? Ja danas bila na pregledu 15+4 i bebica uredu sve super ali se pored nazire nesto sto upucuje na drugu bebu, ne vidi se jos nista, do sad to doktorica nije vidjela.  Da li je koja imala slicaj slucaj? Mozda se druga beba skriva neznam bas sam u soku 😯

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

AriBari

Prijavi adminu

Jen_dva, ja sam svoje radila za prodaju u humanitarne svrhe, pa ih nisam jela tako ukrasene😊 probala sam samo keksice prije nego sam ih ukrasila da vidim jesu fini😊
    Kao i sve ostalo sirovo, ne bi se trebalo jesti, ali razlog je isti kao i za nekog tko nije trudan, ako slucajno ima neku bakteriju(sirovo meso,jaje, riba) a ne obradi se termicki, covjek ce se otrovati, sto je opasno za bilo koga a narocito trudnice. Ja sam na pocetku trudnoce pojela komad torte koju je radila moja mama, i koja sadrzi sirova jaja, al je mama pobrinula da su jaja svjeza. Isto tako pojela sam i komad tiramisua kod bake. Ali recimo u nekoj slasticarnici se ne bih na to odlucila.Tako da ako je jaje svjeze i sve dobro skladisteno u redu je. Ali rekla bih da je najpametnije ne jesti, da ne riskiras😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.