Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daja12

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Ari bas mi je drago da je sve uredu i da tako ostane. 
    I stvarno moramo malo spustit loptu ja samo se skroz primirila i samo naredjivam. Vise mi nije vazno dali je oprano opeglno… jednostvno odradim sta mogu.

rosie0111

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

dddd30 ja sam prva 2 mjeseca kombinirala dojenje i ad, u dogovoru sa savjetnicom za dojenje sam uzela dr. Browns bočicu, usko grlo, nije nikada kod nas došlo do konfuzije dojenja i bočice i kad sam se ohrabrila prešla sam na isključivo dojenje. Dojila sam 16 mjeseci ukupno. 
    Inače pridružujem se klubu 20+ kg (vjerojatnih) do kraja trudnoće, nažalost 🫣🤣
    Isto što se tiče iscjetka... Ma nema šta ne curi više, bježi urin, taj neki šta ja znam bjelkasti iscjedak... Ne smijem koristiti dnevne uloške, odmah dobijem gljivice, a gaće bi mogla mijenjati 3x dnevno. Nekako jednom promjenim, ali ono...fuj 🙄🤣 dr. veli sve okej, a tako mi je bilo i u prošloj trudnoći.

• Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

Pozdrav cure..želim vam divan vikend 😍 kod nas je danas najavljena snježna oluja pa smo kući a ja bi shoppingirala 😅
    Pitanje..budući da nam je ovo prva beba zbilja ne znam...koje veličine robice, bodija, nekih haljinica 😍, kupovati? I već smo počeli gledati kolica..mislili smo uzeti 3u 1 ...što mislite o Britax kolicima?

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

• dddd30

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Peja

Pozdrav cure..želim vam divan vikend 😍 kod nas je danas najavljena snježna oluja pa smo kući a ja bi shoppingirala 😅
    Pitanje..budući da nam je ovo prva beba zbilja ne znam…koje veličine robice, bodija, nekih haljinica 😍, kupovati? I već smo počeli gledati kolica..mislili smo uzeti 3u 1 …što mislite o Britax kolicima?

Pa najbolje ti je uzimati odmah 56/62 velicine jer brzo prerastu, mozda koju i 50 ako bude sitnija beba 🥰 a sto se tice kolica, nisam cula za Britax, mi smo uzeli Nuna 3u1 i dosta ih hvale 🥰

AriBari

Broj poruka: 971

Prijavi adminu

Daja ma mislim da se to dogodilo zato jersam dan prije digla malu da piski. Inace je ne dizem, ima 20 kg, al bile smo same, i ona uvijek kaze tek kad joj je hitno i morala sam je podignut u javnom wcu, bas sam skuzila kako me dolje i trbuh stegao. A kako je dolje sve prokrvljeno je valjda onda pukla kapilarica. Uglavnom sve je ok, mogu se ponasati normalno, al ne izvoditi te egzibicije😅jako mi je drago da si nazad🥰za spol nema veze, bitno da su bebaline ok😊
    Rosie ja sam dojila uz dohranu, te dohranu pomalo izbacila kako smo uveli puno normalnih obroka, dojila isto do godine i pol. Nikad nisam imala problema da nece na cicu zbog bocice, naprotiv ona me tako napadala cim je osjetila moju blizinu, sjecam se jednom kad je cicu u snu trazila po meni, a ja sam joj ledima bila okrenuta🤣al bolje se pripremiti na svakakve situacije, slazem se😊
    Peja a 56 je ta neka pocetna velicina, joj haljijice ti u startu ne trebaju😅, bodiji, benkice i tako. Al te pocetne velicine idu jako brzo, tako da cu si ja pripremiti do 68 vj odmah. Ja imam 3 u 1 cybex balios, dobro asu nas posluzila😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

rosie0111

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Ja već pripremila odjeću 🤣 stavila u plastičnu kutiju i zatvorila. Za početak 56 i 62, sumnjam da će nam trebati 50, jer se kćer rodila 50 duga i odmah je išla u 56. Za njega očekujem da će biti veći ako Bog da pa dođemo do termina.

little baby

Broj poruka: 560

Prijavi adminu

Mene strah tog dojenja,sa svima sam imala muke. Il ih jednostavno ne znam dojiti,ne znam samo znam da se necu tolko zivcirat ako nece ici. Sto se tice robice,ja isto od broja 56 do 62 planiram izvadit pripremit pa kasnije vadit dalje brojeve. To cu iza Nove godine lagano krenut razvrstavat i polako prat. Takoder si i torbu planiram spremit pa nek ceka😅 tako sam sa zadnjom krenula pa sam do 36 tj svako malo mesto dodavala prala,rastegnulo se. Kolica imam peg perego 3u1 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

Hvala na odgovorima 🤗 a tako ću onda i ja..nekako bih polako već počela kupovati robicu barem..ali početkom godine moramo već vidjeti kolica i sve ostalo..zbunjena sam u svim tim brendovima a ni sama ne znam šta nam točno treba 😅😅

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Moina

Broj poruka: 333

Prijavi adminu

Bok cure, iskreno nisam procitala ali budem prvom prilikom. Nadam se da ste sve dobro i da uzivate. Meni je jucer dosla sogorica sa muzem, i bas mi je drago jer je ona divna. Mala joj se jako obradovala. Ali navecer sam isla na wc i vidjela krvi na ulosku i prepala sam se. Bilo je 19 sati i oni su bili kod nas i ostaju jos 2 dana. Muz je odmah zvao hitnu jer tako odmah dodem na red. Na kraju su pe pregledali i rekli da mi se grlic maternice smanjio za 1cm, da imam nalo uvrnutu maternicu i da ocito od previse kretanja sam prokrvarila. Moram mirovati sto vise i danas moram na kontrolu da mi opet izmjere cerviks. U ponedjeljak moram ici k svojem doktoru da me posalje na cuvanje trudnoce. Iskreno, zasrala sam se kad sam vidjela tu krv jer nisam radila bista tesko. Nisam ni malu nosila, nisam ni rucak radila (kupili smo gotovo), samo smo isli u ducan pa sam hodala i na krjau doma stajala malo duze i to je to. Ali eto, krv je stala, ja sjedim sto je vise moguce jer sogorica je sa malom puno. Cak je mala htjela da ju teta uspava kad je vidjela da mene nema, sto je sok jer inace neda nikom blizu. Tako da mi je to bilo puno lakse za podnest kad sam vidla da je i ona dobro.

• Olivia888

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Bok drage zene, upadam s ljetnih beba. Sada sam 13+3 i dalje imam poprilicno jake mucnine uz povremena povracanja, moram jako paziti sto jedem, pogotovo jutro. Mucnine su krenule s navrsenih 5 tjedana i cijelo su vrijeme intenzivne (cjelodnevne). Vi koje ste bile u slicnoj situaciji, kada su vam napokon prestale? Hvala! 🍀

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.