Jen_dva tu sam stavila hrpu recepata, ove druge sve smijes jesti jer se jaje pece, i ovi koje sam ukrasavala royal icingom su odlicni i da su bez icega😊a mozes si ti par s bijelom cokoladom ukrasiti za sebe😉ili ti s royal icingom nek ti budu za goste jer tako divno izgledaju, a ovo sve drugo smijes😊
Cupko preslatko mi je ovo za pasića🥰
Baby tu nam je daja s blizancima, pa vjerujem da ce ti napisati ako vidi poruku, ostale smo sve s jednom bebicom😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cure sto se tice pokreta meni je ginekolog sa 16 tjedana rekao da tesko da se mogu osjetit pokreti, tek sa 24 tjedna me je pitao dali osjecam bebu, samo ovaj moj bebac je bas pravi boksac iako je posteljica sprijeda mene bas lupa odavno(mislim na vidljive udarce tamo oko 20og tjedna) i bas je vidljivo😍🤣
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ma jen_dva hoces, samo ne sirovo, sve ostalo navali😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
ari hvala za recepte, i ja planiram ovaj tjedan lagano krenuti sa keksicima, kako si i napisala makar zamijesiti pa drugi dan peci 😆
ja sam tu i tamo pojedem malo suhomesnatog jer jednostavno zaboravim na te restrikcije 🤦🏻♀️ definitivno moram pripaziti na to pogotovo sad kad su blagdani.
cupko, preslatko mi je ovo za psa 🥰 moja jos ne reagira.
to sam vas htjela pitati, ima li cura sa prvom bebom koje imaju psa? ja imam zenku male rase koja je jako vezana uz nas i bas me strah kako cu je odviknuti i od skakanja po nama i po kaucu kad beba dode.
nego, ja slucajno maloprije nesto pogledala u trudnicku i vidim da je pregled danas, a ne u srijedu 🤣 pomijesala sam 16.12. u 18h i 18.12. u 16h, trudnicki mozak. srecom imam dovoljno vremena za spremanje, a i neocekivano dva dana manje za cekanje 😆
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav drage moje, evo mi se isto napokon javljamo. Pregled danas je prosao super, sve je u najboljem redu. Bebica je oko 900g-1 kg. Dr. Nam ga je pogledala i u 4d pa imamo sad fotku lica i cini nam se na prvu da skroz lici na tatu. Nece me slati na OGGT buduci da mi je secer uvijek dobar pa da me ne muci, a i ja radim u zdravstvu pa si znam cesto i sama prekontrolirati, uvijek je dobar pa mi je to malo olaksanje.
Ja sam u petak prestala raditi napokon, sada koristim GO do porodiljnog. Vikend nam je prosao u rođendanima, a sad se ovaj tjedan planiram baciti na kolace za Bozic.
Draga Moina drzi se, bit ce to sve dobro, samo odmaraj, super je da ces sada imati i pomoc s maleckom pa ce biti lakse.
Sto se tice pokreta, meni je posteljica naprijed kao i u prvoj trudnoci pa sam pocela kuziti oko 19 tjedna, u zadnje vrijeme bude malo jace, ali bude i dana kada ga skoro i ne osjetim, stvarno zavisi kako koji dan, tako da se ne treba s tim puno opterecivati.
Sto se tice odjece to planiram iza nove godine kreniti polako razvrstavati sto imam neutralnije od curice, pa cu tad poceti pomalo i kupovati. Od opreme imamo skoro sve, kolica imamo Joolz Day+ koja su bas jako teska pa planiram sto prije uzeti i kisobran kolica koja nisam njoj kupila, vec smo uzeli tricikl( nije bas najbolji izbor).
Sad kad sam napokon prestala raditi trudit cu se biti malo aktivnija.. ❤️
👩 33g
🧔33g
👧 2g
7/24 +
Ja sam danas dozivjela lagani stresic. Nezz jel se ikome to pojavilo, ali sam danas primjetila ljubicasto plavkasto oko pupka promjera cca 2cm, skroz okolo. Na prvu pomislim to je od sirenja koze jer mi je stvarno vec veliki trbuh. Za svaki slucaj zovem privatnu polikliniku koji mi i vode trudnocu. Kad sam objasnila sestrama sto je, njihov komentar je bio doktorice nema (Ovaj tj je moja doktorica na go pa cu u cet ici na pregled kod zamjene), vi ste na pola trudnoce i na heparinu ste najbolje idite odmah na hitnu. Zamolila sam ih da im posaljem slike i da probaju doc do misljenja dr jer ako odem na hitnu tek cu se onda istresirat. Zvali su me nakon sto su dobili slike da im je moja dr rekla da je po njoj to sve okej i da dodjem u cet na pregled. Malo sam se smirila, ali opet jedva cekam taj cet i pregled, koji mi se sad cini vjecno daleko. Naravno ako dodju jos neki simptomi idemo odmah na hitnu
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Cure sto se tice pokreta meni je ginekolog sa 16 tjedana rekao da tesko da se mogu osjetit pokreti, tek sa 24 tjedna me je pitao dali osjecam bebu, samo ovaj moj bebac je bas pravi boksac iako je posteljica sprijeda mene bas lupa odavno(mislim na vidljive udarce tamo oko 20og tjedna) i bas je vidljivo😍🤣
Ja sam jasno osjetila sa 16 tjedana mjehuriće, znala sam da je to to, od 20og osjetim lupanje. Mada u prvoj trudoći nisam isto bila sigurna, sad sam znala.
Ari tnx za receptiće, def ću nešto isprobati...
Ja sam danas dozivjela lagani stresic. Nezz jel se ikome to pojavilo, ali sam danas primjetila ljubicasto plavkasto oko pupka promjera cca 2cm, skroz okolo. Na prvu pomislim to je od sirenja koze jer mi je stvarno vec veliki trbuh. Za svaki slucaj zovem privatnu polikliniku koji mi i vode trudnocu. Kad sam objasnila sestrama sto je, njihov komentar je bio doktorice nema (Ovaj tj je moja doktorica na go pa cu u cet ici na pregled kod zamjene), vi ste na pola trudnoce i na heparinu ste najbolje idite odmah na hitnu. Zamolila sam ih da im posaljem slike i da probaju doc do misljenja dr jer ako odem na hitnu tek cu se onda istresirat. Zvali su me nakon sto su dobili slike da im je moja dr rekla da je po njoj to sve okej i da dodjem u cet na pregled. Malo sam se smirila, ali opet jedva cekam taj cet i pregled, koji mi se sad cini vjecno daleko. Naravno ako dodju jos neki simptomi idemo odmah na hitnu
Babybell nadam se da je sve u redu. Mozda je samo puknuo pokoji kapilar oko pupka zbog sirenja koze. Ja bih isto otisla na hitnu ako bude jos nesto. A kada sam procitala "ljubicasto-plavo" sjetila sam se jedne objave na Facebook-u, ne mogu se sjetiti gdje samo tocno vidjela, ali tako je jedna zena primjetila da joj je gornji dio bedra dobio cudnu boju, sve nesto plavo ljubicasto bilo. I kako se nije povlacilo otisla s muzem na hitnu. Na hitnoj nitko nema pojma sta je, ostavili je na promatranju. Kad ono na kraju pustile joj tajice boju na kozu 🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji