Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

little baby

Broj poruka: 560

Prijavi adminu

Olivia888

Bok drage zene, upadam s ljetnih beba. Sada sam 13+3 i dalje imam poprilicno jake mucnine uz povremena povracanja, moram jako paziti sto jedem, pogotovo jutro. Mucnine su krenule s navrsenih 5 tjedana i cijelo su vrijeme intenzivne (cjelodnevne). Vi koje ste bile u slicnoj situaciji, kada su vam napokon prestale? Hvala! 🍀

Meni sa 16/17tjedana

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Babybell

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Moina

Bok cure, iskreno nisam procitala ali budem prvom prilikom. Nadam se da ste sve dobro i da uzivate. Meni je jucer dosla sogorica sa muzem, i bas mi je drago jer je ona divna. Mala joj se jako obradovala. Ali navecer sam isla na wc i vidjela krvi na ulosku i prepala sam se. Bilo je 19 sati i oni su bili kod nas i ostaju jos 2 dana. Muz je odmah zvao hitnu jer tako odmah dodem na red. Na kraju su pe pregledali i rekli da mi se grlic maternice smanjio za 1cm, da imam nalo uvrnutu maternicu i da ocito od previse kretanja sam prokrvarila. Moram mirovati sto vise i danas moram na kontrolu da mi opet izmjere cerviks. U ponedjeljak moram ici k svojem doktoru da me posalje na cuvanje trudnoce. Iskreno, zasrala sam se kad sam vidjela tu krv jer nisam radila bista tesko. Nisam ni malu nosila, nisam ni rucak radila (kupili smo gotovo), samo smo isli u ducan pa sam hodala i na krjau doma stajala malo duze i to je to. Ali eto, krv je stala, ja sjedim sto je vise moguce jer sogorica je sa malom puno. Cak je mala htjela da ju teta uspava kad je vidjela da mene nema, sto je sok jer inace neda nikom blizu. Tako da mi je to bilo puno lakse za podnest kad sam vidla da je i ona dobro.

Ja sam bila prokrvarila sa 11tt i to dosta jako, wc je bio pun krvi, ali je meni to bilo radi hematoma. Kojeg na hitnoj uopce nisu vidjeli nego je tek moja doktorica vidjela da je prisutan. Isto sam mirovala, to se sve jos cistilo nekih 10ak dana, ali je nakon toga sve hvala Bogu dobro. Znam kako ti je bilo u tom trenu, odmah pomislis na najgore. Ja kad sam to vidjela bila sam blizu padanja u nesvijest zbog tlaka. Samo odmaraj sad sto vise mozes i slusaj doktore. Nase bebice su izdrzljive❤️

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

Babybell

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

little baby

Olivia888

Bok drage zene, upadam s ljetnih beba. Sada sam 13+3 i dalje imam poprilicno jake mucnine uz povremena povracanja, moram jako paziti sto jedem, pogotovo jutro. Mucnine su krenule s navrsenih 5 tjedana i cijelo su vrijeme intenzivne (cjelodnevne). Vi koje ste bile u slicnoj situaciji, kada su vam napokon prestale? Hvala! 🍀
    Meni sa 16/17tjedana

Meni tako negdje sa 18 tjedana. S tim da sam prije 3 dana povratila 2 puta u jednom danu, tako da je i dalje to prisutno tu i tamo🙈

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

AriBari

Broj poruka: 967

Prijavi adminu

Moina jao... moguce da je isto neka kapilarica kao kod mene, ali shvati ozbiljno ako se cerviks smanjio, jer meni je cerviks i dalje na mjerenjima preko 4 cm. Tako da tu nije bilo promjena, pokusaj lezati ne sjedit. U dnevnom na kaucu da si sa svima u nekom polulezecem poluzaju, pa se dizi samo za nuzno, probaj sad bar prvi tjedan mirovat sto vise. Ti si isto po porukama nabila tempo s pospremanjem i svim silnim, tako da uspori malo.. vjerujem da ce bit ok, ali s obzirom da se smanjio cerviks definitvmo miruj i lezi😊 Je li bilo puno krvi? Kako ti je suprug sad doma?
    Olivia ja mislim da je meni oko 12 tjedna prestalo. 
    Robica samo napomena mamicama kojima je prvi put. Ove male velicine 56 to vam ne treba puno toga, jer beba iz toga izlazi vec za otprilike mjesec dana, ovisno naravno o velicini bebe, ali moja prva je rodena s preko 4 kg u 5 mj, na ljeto smo vec bili na velicini 68 pa samo da znate pogotovo cure koje nemaju od koga posuditi robicu pa sve kupuju😊ako imate od koga nasljediti to je super jer koliko ta djeca to nose, to sve bude prakticki novo😊
    Cure nadam se da je kod vas sve ok, mi uzivamo u vikendu, ja sam aktivna ali uz odmaranja😊samo uzivam, bili smo s malom na muzickoj radionici i predstavi, isli svi troje da bude suprug tu za dizanja😅 bili smo na adventu u kvartu, tom dobrotvornom, sve se prodalo mojih kolacica za humanitarno pa sam bila bas sretna i jutros sam s curkama imala brunch sad chillam uz caj na kaucu a muz je s malom vani na plazi s ekipicom gustaju, poslje ce doci frendov8 kod nas na druzenje, kuca eto je stoji na mjestu, sve ce se to pomalo rijesiti😅 btw oprema, ja sam si narucila upravo Medelinu izdajalicu jer im je 30% bozicnog popusta sada, a bas su skupe. Pa da sam spremna ako ranije dode do poroda i inkubatora. Daj boze da mi ne treba, al koristiti ce kako god i za izdajanje ako bude sve ok, a kasnije razmisljam da je poklonim mozda nekoj mami u slicnoj situaciji a koja si mozda ne moze tako nes skupo priustiti.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Broj poruka: 967

Prijavi adminu

Pejaimas popis stvari za bebu na 168 stranici pa si pogledaj, zapisale smo to na listi da je lakse za naci😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• samy_lo

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Moina, pazi se, kad vec imas mogucnost da odmaras onda i odmori. Ne moras lezati naravno konstantno, ali barem onako kao sto AriBari rece, u polulezeci polozaj.Meni danad opet mucnina, jedva disem. I da, zaista jedva disem, to sam i prije primjetila, ali zaista je vec sada otezano, ne znam zasto.
    Umor je i dalje tu, kako koji dan, nekad bas bude prisutan, kao danas kada bi najradije prespavala dan, al i nije bas moguce.AriBari, ja ne slacim Bozic, ali bih voljela ako bi podjelila koje kolacice pravis, sigurno su odlicni uz caj, ja volim zimske suhe kolacice.

Moina

Broj poruka: 333

Prijavi adminu

Danas sam imala kontrolu i danas je 2.8cm a jucer je bio 3cm. Tako da sma na strogom mirovanju i imam ko trolu za 2 dana. Nije kapilarica pukla nego je krvarilo jer se cervix smanjio. Muz i njegova sestra sa svojim muzem i nasom malom su otisli na advent, uzivaju a ja lezim i gledam film.

little baby

Prijavi adminu

Drz se moina, slusaj sta su rekli i miruj sto vise. Nemoj sjediti kao sto je gore netko napisao vec polulezecki i lezecki sve. Ja sam drugu trudnocu strogo bas mirovala jer sam s 27tj bila otvorena do ovoja i glavice. Sve sam doslovno lezecki radila,jela... ustajale se samo do wca i jest si uzet jer nisam imala nikakvu pomoc. 
    Sada isto mirujem,skoro pa strogo ali ustanem se prosecem i nazad u lezecki ili polulezecki. 
    Jedva cekam pregled iduci tjedan da vidim stanje,nadam se da se nista nije promjenilo🙏

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby

Prijavi adminu

Moina,jesu ti dali mozda utrogestane?

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Peja

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

AriBari

Pejaimas popis stvari za bebu na 168 stranici pa si pogledaj, zapisale smo to na listi da je lakse za naci😊

Hvala ti..baš pregledavam..da se pohvalila danas smo išli do grada i kupoli smo joj prvi poklon. Knjigu gdje upisujemo sve bitne stavke od zaceca pa do prve godine..sa slikica na ..stavljanje prvih zubica i sl...ajme presretna sam 😍😍
     Jedno pitanje..počela sam kao nešto osjećati već par dana ali nisam sigurna da li je to beba ili ne..ono kao da mi se zna u sjedećem ili ležećem polozaju migoljiti stomak unutra..ali kad stavim ruku ništa ne osjećam...ili kao neki blagi udarac/balončić ili kao migoljenje..ali duboko unutra da na koži ne osjetim..jel to moguće onda da je napokon beba? 😊

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.