Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jen_dva

Broj poruka: 285

Prijavi adminu

Moina kako su prosli pregledi, jel stabilno sve, jesu li ti napisali bolovanje i sve rijeseno? 
    Vezano za psa, moja sestra je imala prvo psa onda malu bebu, i iako smo se brinuli proslo je sve u najboljem redu, pas i mali su sad veliki pajdasi, a i pas je jako brzo pohvatao sto se ne smije s bebom i bio je jako zastitnicki nastrojen prema malom
    Sretno danas na pregledima  ❤️ 

02/2023 💔👼 22tt

• Melia

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

E bas ste otvorile temu koja me muci, a to je beba i pas :) imam bordericu koja ce imat 3 godine kad stigne beba, jako je zaigrana i njezna ali sve plisane igracke i cijeli stan su bili samo njezini do sad pa me brine kako ce to izgledat... nadam se da ce grupa bit aktivna i kad stignu bebe pa da izmijenimo iskustva i oko toga :D smijesno mi je kako su mi svi govorili da psi osjete da je zena trudna i prije nego ona to zna pa postanu mazni i zastitnicki, medutim kako sam ja bila dugo na mirovanju i nisam ju vodila u setnju ni davala jest, moja je mene skroz ignorirala kao da ne postojim :D 

Moina

Broj poruka: 331

Prijavi adminu

Bila sam danas ujutro na pregledu i malo je situacija bolja. Sa 2.8 se cervix povecao na 3cm. Imam pregled opet u ponedjeljak 23.12. u bolnici. Kazu da do tad dalje lezim i koristim progesteron. Malo je problem sto se grlic malo otvorio ali kazu da misle da nece bit vecih problema tu. 
    Od jucer sam na cuvanju trudnoce pa eto odmaram. 
    Problem je sto mi se stalno spava 😂

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Moina ovo su dobre vijesti za cerviks😊 samo miruj bit ce to sve ok😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• točkica1213

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

Moina - ako možeš, samo ti spavaj i odmaraj🙂
    Ari - mi smo prvi puta išli s tim vlakom, malom je bio doživljaj i sam vlak i djed mraz, u Delnicama su se igrali na snijegu, grudali, radili snješka, jahali konja, hranili srnice, za djecu super doživljaj. Bio nam je i lijep sunčan dan. Samo su velike gužve za nešto pojesti😅
    Kućni ljubimci - nemam psa, imam mačku, koja se apsolutno ne voli maziti i općenito nije druželjubiva i ako ju netko oće podragat, ugrize ga😂 ali za dijete ima nevjerojatnu toleranciju, može ju podragati i ako on nešto pretjera da ju povuče ili se ona ne želi maziti, samo mu da do znanja da ju smeta, odgurne ga malo i makne se, ne vadi kandze na njega niti ga grize ni niš. Iako naravno učimo ga da ju ne smije čupat, vući za rep ili bilo kako maltretirati. Svi su mi cijelu prvu trudnoću nabijali presing da ću se morat riješit mačke kad dođe beba i eto sad su već 3 godine u čudu kako dijete i mačka normalno funkcioniraju.
    Što se tiče pasa, imali smo jednu simpatičnu situaciju kada nisam ni znala da sam trudna u prvoj trudnoći. Bili smo kod prijatelja u posjeti jedan vikend i imaju labradora, pas je imao par mjeseci tad i tek su ga bili udmoili, jako je bio razigran i po svima je skakao. Ja sam ga prvi put tad vidjela i na mene nije skočio dok je po mužu skakao. Čekao je da ja sjednem i došao mi između nogu i njuškao trbuh. Bili smo kod njih za vikend niti jednom nije skočio na mene, samo se dolazio mazit oko trbuha. Komentirali smo kako se prema meni drugačije ponaša i bacili su mi bubu u uho da sam možda trudna. Kad sam došla doma, išla radit test i ja stvarno trudna bila😂

3🧒

• anxietylevel100

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

Da li se kojoj od vas desilo da ima neki iscjedak iz dojke, ali kao kap blijedo žute tekućine na odjeći bude? Da li je to normalno? Jutros se probudim vidim kao osušeni trag te tekućine na spavaćici ? Je li moguce da je kolostrum ? 

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

anxietylevel100

Da li se kojoj od vas desilo da ima neki iscjedak iz dojke, ali kao kap blijedo žute tekućine na odjeći bude? Da li je to normalno? Jutros se probudim vidim kao osušeni trag te tekućine na spavaćici ? Je li moguce da je kolostrum ?

Moguće je da i normalno. 😀

rosie0111

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Ekipa kakve ste sa simptomima? Ja definitivno lagano osjećam da se bliži zadnje tromjesečje, umor, zatezanje u stomaku, bolovi tu i tamo, karpalni tunel mi se aktivirao i tako 👀🤣

AriBari

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Anxiety normalno je da ti curka kolostrum il mlijeko😊
    Tockica boze meni valjda hormoni na n-tu ja se rasplakala kad si napisala ovo sa ovog pasica da je skuzio da si trudna🥲mi nemamo kicne ljubimce ali moji imaju macu, uglavnom je bjezala od malecke i sakrila bi se dok ne bi otisli, pogotovo kad je puzala🤣hvala ti za info za Delnice😊
    Ja sam danas bas lijepo provela solo dan, odvela malu u vrtic i laganini obavila nekoliko sitnica u gradu nis previse. I onda sjela s knjigicom na dorucak i kavicu u centru, bas mi je bilo lijepo, sve je nekako u adventu i bozicno, bas sam gustala. Pred malo dosla doma i sad malo odmaram pa cu po malu u vrtic. Imam rucak koji sam skuhala jucer😊ovdje je opet bas divota od vremena😊
    Cure ostale nadam se da ste i vi ok, i cure koje ste danas na pregledima javite kako je proslo. Btw točkica napisi samo novi termin pregleda da dodam😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

petrucika

Broj poruka: 608

Prijavi adminu

Drage cure molim vas samo i formacija jer vi vec sigurno znate kad sidaju komplikacije?? Ovo mi je tek orvi misec i cisto da se znam ravnat?!hvala puno na odgovoru!!

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.