Miona drzi se i odmaraj, bit ce sve u redu😊
Sretno danas s pregledima tko ima😊
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Moina super ajde onda, znaci sigurno da ce ti tvoji biti tu za pomoci. A onaj tjedan poslije mozda najbolje kako si rekla za bolovanje ako moze suprug. Samo pomalo, miruj, odmaraj...i super za godisnji😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Svi pregledi su vaginalno ali mene to ne smeta, samo da je beba ok i da ja budem dobro na kraju. Od danas sam na mirovanju i cuvanju trudnoce. Na srecu dodu moji za tjedan dana a onaj tjedan iza muz ima godisnji pa je on sigurno doma. Sreca je sto ce mala dobit puno igrackica za bozic pa ce sigurno biti animirana sa tim. Posto je vrtic zatvoren pokusat cu organizirat da nam tu i tamo dode netko na igranje od susjeda sa klincima, koje znaju da morma mirovat i koje me nece osudivat da lezim dok su one ovdje.
Upravo sam javila sefovima da od danas vise ne radim, pa cekam njihov odgovor. Muz ce pokusat ovaj tjedan bit doma sto je vise moguce a ako treba trazit ce i bolovanje za mene. EEEE da, pocela sam osjecat maloga kako lupka, ne osjecam jako ali osjetim tu i tamo. Najvise osjetim noge pod rebra jer ima galvu skroz dolje. A sad si idem sloziti dorucak i gledat filmove bozicne.
Cure hvala vam na svim ovim lijepom porukama podrske
Svi pregledi su vaginalno ali mene to ne smeta, samo da je beba ok i da ja budem dobro na kraju. Od danas sam na mirovanju i cuvanju trudnoce. Na srecu dodu moji za tjedan dana a onaj tjedan iza muz ima godisnji pa je on sigurno doma. Sreca je sto ce mala dobit puno igrackica za bozic pa ce sigurno biti animirana sa tim. Posto je vrtic zatvoren pokusat cu organizirat da nam tu i tamo dode netko na igranje od susjeda sa klincima, koje znaju da morma mirovat i koje me nece osudivat da lezim dok su one ovdje.
Upravo sam javila sefovima da od danas vise ne radim, pa cekam njihov odgovor. Muz ce pokusat ovaj tjedan bit doma sto je vise moguce a ako treba trazit ce i bolovanje za mene. EEEE da, pocela sam osjecat maloga kako lupka, ne osjecam jako ali osjetim tu i tamo. Najvise osjetim noge pod rebra jer ima galvu skroz dolje. A sad si idem sloziti dorucak i gledat filmove bozicne.
Cure hvala vam na svim ovim lijepom porukama podrske
Drzi se Moina! Samo pozitivno i biti ce sve ok na kraju! Mi zene smo lavice nismo ni svijesne svoje snage nekada.. Curke kako ste s pokretima, meni se cini da sam osjetila bebu prije par dana onako guranje i skakljanje, a sada vec par dana nista.. :S posteljica mi je naprijed..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
PikyB nista se ne sekiraj, ja sam isto tako ko ti osjetila oko 16og tjedna pa preko tjedan dana nista, isto posteljica naprijed. Jos uvijek mi se desi da cijeli dan nista ili skoro nista ne osjetim, ovisi kako se namjesti mali
Hvala ti, cini se da panicarim bzvz. :S
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Ma PikyB bez panike, 16 tjedana si, ok je da je osjetis jedan dan sitno pa par dana uopce ne, tako je i meni bilo, premala je jos, negdje te poskakljala pa se sad okrenula i skaklja negdje drugdje di ni ne mozes osjetiti. Neke zene do 20og tjedna ne osjecaju nis il nisu sigurne sa osjete. Tako da no worries prerano ti je to😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
PikyB meni su poceli tako nekako kao i tebi. Mala bi se javila tu i tamo ali meni je posteljica straga pa sam mozda mogla malo konkretnije osjetiti. Tek sada se stalno udara, okrece i rasteze. Jako mi je zao zbog tvoje prethodne trudnoce, moguce da veliki dio panike dolazi od toga. Ako vidis da si previse pod stresom zbog nedostatka udaraca, slobodno se zaputi u hitnu ginekolosku ambulantu samo da potvrde da je sve u redu - nemoj da ti bude ikada neugodno 🩷. Sigurna sam da ce svi imati razumijevanja, a na kraju, bolje je da si mirna nego da si pod stalnim stresom. Mozda bi ti pomoglo i da nadjes na forumu grupu zimskih beba pa malo prolistas njihova iskustva iz 16.-17. tjedna. Sigurna sam da je i vecina njih bila ovako preplasena kao i mi a da je bilo sve ok na kraju 😊
Ma PikyB bez panike, 16 tjedana si, ok je da je osjetis jedan dan sitno pa par dana uopce ne, tako je i meni bilo, premala je jos, negdje te poskakljala pa se sad okrenula i skaklja negdje drugdje di ni ne mozes osjetiti. Neke zene do 20og tjedna ne osjecaju nis il nisu sigurne sa osjete. Tako da no worries prerano ti je to😊
Slazem se 😊 to je jos mala sitna bebica koja ima puuuno mjesta u maternici pa se vjerojatno malo okretala, skakala ili nesto a ti si mozda slucajno u tom trenutku mirovala pa si osjetila. Moguce da te beba puno cesce skaklje samo ne osjetis zbog posteljice trenutno, ali sigurno hoces kada malo naraste za par tjedana ☺️☺️
Cure hvala vam na svim ovim lijepom porukama podrskeDrzi se Moina! Samo pozitivno i biti ce sve ok na kraju! Mi zene smo lavice nismo ni svijesne svoje snage nekada..Curke kako ste s pokretima, meni se cini da sam osjetila bebu prije par dana onako guranje i skakljanje, a sada vec par dana nista.. :S posteljica mi je naprijed..
PikyB ja isto ne osjecam jos pokrete, osjecam samo neku tezinu, kao da mi je nesto u trbuhu, jel. Ne znam kako opisati drugacije. Za par dana mi je pregled pa se nadam da je sve ok. 🤞🍀❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji