Nisam ni stigla svima napisat da cestitam za divne preglede. Samo nek svaki sljedeci svima bude tako divan.
Mene je jucer na kirurgiji tako presjeklo ujutra kod cerviksa, nisam mogla hodat do auta. Trebalo mi je 20 min za tih par metara, pa sam sjela u auto i onda dok smo dosli do kuce je proslo. Danas me opet presjeklo dok sam sjedila pa evo pisem mail doktoru jer mi je rekao ako mi se dogodi da me nesto boli, da mu odmah javim jer sam u prosloj trudnoci imala puno prblema sa skracenm cerviksom koji je inace normalan. Pojma nemam sto se desava. Kuzila bi da sam nesto nosila ili tesko radila, ali samo sam normalno hodala iz zgrade van. Muz je nosio malu. Tako da sad cekam odgovor od doktora. Znam da je sve ok ali zelim znat sto me to boli i kako da postupim kad me zaboli. Idemo sutra u podne za hrvatsku na produzeni vikend i uvijekme strah putovat kad nisam 100% bez bolova.
Moina super za malecku da nije nista slomljeno. Ma oni su gumeni tako maleni, vjerujem da ce joj se nogica brzo oporaviti😊
Zao mi je za to probadanje, ali nadam se da nije nista, no i ja bih provjerila ako idete na put😊Mene zna probosti dolje desno kao kod jajnika ali mislim da je to kao zgrcenje u nekom misicu i uvijek na isto mjestu, ne mogu se pomaknut dok ne prode, dogodi mi se jednom tjedno mozda, al ne brine me, jer mi je to znalo biti i u prvoj trudnoci.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Moinasuper za malecku da nije nista slomljeno. Ma oni su gumeni tako maleni, vjerujem da ce joj se nogica brzo oporaviti😊
Zao mi je za to probadanje, ali nadam se da nije nista, no i ja bih provjerila ako idete na put😊Mene zna probosti dolje desno kao kod jajnika ali mislim da je to kao zgrcenje u nekom misicu i uvijek na isto mjestu, ne mogu se pomaknut dok ne prode, dogodi mi se jednom tjedno mozda, al ne brine me, jer mi je to znalo biti i u prvoj trudnoci.
To znam da je normalno ali mene zaboli unutra kod cerviksa, kod a me netko zareze nozem. Jako ostra bol koja ne prolazi brzo. Bude bas jako neugodno
Tablica
Pregledi🤰👩⚕️
30.10- Misko123
31.10 - Cupko
04.11 - Yvonne, Dddd30, Kokili, Daja
05.11 - AriBari, Minnieus, Blackie, Bebika
06.11 - Tea96
07.11- Misko123
08.11. - MandM
12.11 - Moonika
14.11 - Žuži1808, Jen_dva
15.11 - Flower
18.11 - Anxiety
20.11 - Kawa
21.11 - Moonika, Pjegica, AriBari
22.11 - Leje
25.11 - Tera
26.11 - Rosie0111
28.11 - Moina
03.12 - Sirenita
10.12 - Samy_lo
17.12 - Daja12
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Termini🤱👶
02.03 - Žuži1808❤
04.03 - Peppa88
17.03 - Tera💙
21.03 - Filomena💙, Lejla97
23.03- Misko123❤
25.03 - MandM❤
27.03 - Mimi_21, Bebika💙
29.03 - AriBari❤, Dddd30
31.03 - Moonika💙
01.04 - Bubamara19
03.04 - Toćkica
06.04 - Jen_dva💙
09.04 - Sashka5, Anxiety💙
11.04 - Sirenita❤
12.04- Omerta
13.04 - Mama_ana❤
14.04 - Flower💙
15.04 - Rosie0111💙
16.04 - Lolita1, Samy_lo❤
17.04 - Tea96
18.04 - Yvonne
23.04 - Daja12
26.04 - Drugačija
22.05 - Cupko
28.04 - LeJe
30.04 - Moina
01.05 - Minnieus
05.05 - Rose1502
11.05 - Kawa
12.05 - Pjegica
20.05. - Kokili
25.05 - Addna24
Filomena nadam se da je i tebi sve super prošlo😊
Misko tebi sretno danas😊
Samy_lo dodano😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Moinasuper za malecku da nije nista slomljeno. Ma oni su gumeni tako maleni, vjerujem da ce joj se nogica brzo oporaviti😊
Zao mi je za to probadanje, ali nadam se da nije nista, no i ja bih provjerila ako idete na put😊Mene zna probosti dolje desno kao kod jajnika ali mislim da je to kao zgrcenje u nekom misicu i uvijek na isto mjestu, ne mogu se pomaknut dok ne prode, dogodi mi se jednom tjedno mozda, al ne brine me, jer mi je to znalo biti i u prvoj trudnoci.To znam da je normalno ali mene zaboli unutra kod cerviksa, kod a me netko zareze nozem. Jako ostra bol koja ne prolazi brzo. Bude bas jako neugodno
Moina moguce samo neki misic koji se zgrci, ali bolje provjeriti kod nekog strucnog😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
Ja se sinoć prejela šljiva, cijelu noć nisam spavala od bolova i zraka. Da me nije oko 4 popustilo mislim da bi probudila muža da idemo na hitnu jer više nisam bila sigurna što me boli. I dalje osjećam, ali je bolje. Isto me probada oko desnog jajnika, ali trenutno mislim da je to sve povezano s crijevima. Malo me počela nervoza za sutra za pregled hoće li biti sve ok.
Misko sretni danas! 🙂🤞🏽
27👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
Aribari divne vijesti za nalaze titra . Možete se opustiti i uživati u vikendu.
Super za sve obavljene preglede. Drago mi je da bebe lijepo napreduju. A i sve više se otkriva spol. Zanimljiva nam je tablica.
Nekako mislim da meni neće raditi uzv na idućem pregledu, pa tko zna kada je iduća šansa da i mi saznamo spol. Budemo vidjeli.
Moina super da nije ništa slomljeno, bude se ona brzo oporavila i nadoknadila skakutanje.
Daja, tako sam i ja pomislila jedan dan kako sam puna energije i kako su se povukli simptomi i onda drugi dan energija na modu preživljavanja hehe.
Cupko vrlo moguće da je od šljiva, nisu ti dobro "sjele" a naravno da sve povezujemo s trudnoćom pa nastane panika. Super da se smirilo i da ti je sutra pregled pa da si mirnija.
22.08. +
Hej cure prvo svima cestitam na urednim pregelduma i urednim nalazima neka se sve tako nastavi. Jucer nisam ni citala poruke cijeli dan sam skoro prespavala na kaucu bas me trazilo. Jucer sam napokon bila kod endo i dobila terapiju za stitnjacu pa sam jutros krenula piti, nadam se da ce mi sad kosa prestat nenormalno ispadat. Neki cudni dokt nije mi skoro ni htio dat terapiju jer da on smatra da to nije za terapiju da nije visoko ni nista a meni je tsh 3.5 🙄 ali glavno da je on htio mene narucit na utz za stitnjacu iako meni stitnjaca bude samo u trudnoci (tu je kao zabrinut) a to sta termina nema nikom nista 🤣. Rekli su mi da ce me zvat kad se oslobodi termin, po meni totalno nepotrebno nit me pipao nit nista samo zakljucivao iz zraka 😏. Onda sam dosla doma i spavala skoro do rucka. Mislim da su mi mucnine napokon prestale izasli smo iz prvog tromjesecja pa se nadam da ce od sad pa na dalje skociti i energija i volja i sve 🫣.
Sta se tice bolnice i stvari Ari ti si rekla da ti nisu trebale spavacice a ja sam u Ri isto rodila i nakon prvog dana od poroda nisu nam vise nosili ciste nego se ocekivalo od nas da se presvucemo u svoje 🤷🏼♀️. Ja ne znam ako imam kamo popis spremljen ako naiđem mogu i ja proslijediti iako jos nam je svima rano hehe. Sretno danas na pregledima ko ima 🥰
Ajme kad se sjetim sto su curke u prosloj trudnoci pisale da im od stvari treba za 3 dana, treba doslovno kofer. Ja sam tako sretna sto radam u AT, tu ne trebam nista osim cetkice za zube i spavacice ako mi nijhova ne pase. Doslovno nista za bebu i nista za mene, sve dobijem od njih. Uloske, sve za pranje, rucnike, beba dobije bodye, pelene, tetra pelene. Doslono sve sve. Ja sam otisla zadnji puta sa torbom stvari i od svega sam koristila samo svoju spavacicu i japanke (i ipak sam pokupila gljivice na noktima)
Sortiraj odgovore
Najstariji