dajte cure molim pomoć oko tickera, uvijek sam se mislila što može biti toliko teško ako se prate uputeali meni evo ostaje ili samo link na tickerfactory ili pise da je invalid ticker url. koji link kopirate, brisete li dio teksta ?
Jesi probala kopirati BBC code? Mislim da je meni s tim uspjelo, isto sam se mucila i osjecala sam se kao da imam 70 godina i ne znam s tehnologijom 😂
leje, pjegica, sirenita, hvala cure, izgleda da sam uspjela kad sam dala ime tickeru
pjegica joj zao mi je za lose nalaze. nadam se da ces brzo popraviti tsh ja sam u postupku toliko tableta i kapsula uzimala da mi se povracalo od istih, ali se isplatilo.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Hejj nisam se javljala.. zelim zahvaliti na savjetima i podrsci.. razgovor nevrijedi,valjda ce biti bolje kad dođe s terena kuci,za stalno kad se beba rodi,ovako on ni nerazumije taj "bracni zivot" kad je kod kuce svaka 2 mj na tjedan dana.. vidim da nisam jedina koja ima poteskoca s tom crtom trudnoce hehe,valjda sam i ja sada uspjela to narediti.. ja sam sinoc pocela koristiti vaginalete Macmiror,pise u uputstvi a da se nepreporucavaju trudnicama i dojiljama,pa sam zvala doktoricu koja se izvikala na mene,da nebi ona meni prepisivala nesto sto nije za moje stanje.. tako da.. valjda nece nista biti.. kako ste vi? Jel se uspijete sta naspavati?
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩷
Sretno na pregledima cure! 🤞🏽 Čekamo dobre vijesti! ❤️
Mene zanima kako ste sa simptomima? Ja od prvog dana nisam imala neke simptome osim bolne grudi, a sad imam osjećaj da me i to popustilo. Jedino što se jako zadiham i dalje i stalno često osjećam neko zatezanje, iglice, peckanje i tako po trbuhu. Pretjerano mokrenje isto nisam baš imala, stvarno od prvog dana kao da nisam trudna 🤣 sad me to opet malo brine, još tjedan dana do pregleda valjda će i dalje biti sve ok 💞
27👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
Cure koje su danas na pregledima, sretno očekujemo lijepe vijesti Žuži nije mi jasno zašto se izderala ako je pitanje apsolutno na mjestu, i sama bih takvo postavila.. Ja svaku tableticu ili kozmetički proizvod prije korištenja provjeravam, nisam ni znala koliko toga smeta bebici, sve provjerim s magistrom za svaki slučaj, tako da je meni tvoj upit opravdan. Nadam se da će biti sve u redu. Što se partnera tiče, jel sad dogovor pao da će biti u Hrv nakon što se bebica rodi? Oprosti, ne sjećam se ako si spomenula.
cupko nemoj se brinuti o simptomima, budi sretna da se osjećaš super i da nemaš ove popratne tegobice.. dokle je na uzv sve dobro s bebicom, nemoj brinuti nego rađe uživaj <3 razumijem te, ali pokušaj se full opustiti. :)
LeJe kakva je sad situacija s vodicom / iscjedkom?
Pjegica žao mi je što moraš piti sve te terapije, ali izdrži i sretno.
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Cureee samo da javim da je sve ok, beba super odhovara tjednima sve uredno, ali ono najvaznije od svega nema skupljanja tekucine u supljinama u tijelu, i protok u mozdanoj arteriji je u referentnim vrijednostima za moje tjedne, cak blize donjoj granici sto je i bolje jer ne smije biti previsok. Tako da znakova anemije nema😊vadila opet titar, bit ce sljedeci tjedan, jos da je to ostalo isto i super super.
Ostalo obecam procitam kasnije i pisem, sad smo ja i muz dosli na rucak, stvarno smo rijetko bez malecke pa se zezamo da smo sad na pravom dejtu🤣
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Sortiraj odgovore
Najstariji