Minnieussuper su ideje. Ako voli i inace slagati puzzle to ce joj onda bas biti pun pogodak 😁 ja se sjecam kad smo mi saznali da cemo dobiti brata ili sestru. Ja sam imala 8 godina, sestra 12 i mama je samo odjednom vrisnula na wc-u hahaha
Ja evo umirem hahahhaha. Mogu misliti ženi šoka nakon sveg tog vremena 🤣
Minnieussuper su ideje. Ako voli i inace slagati puzzle to ce joj onda bas biti pun pogodak 😁 ja se sjecam kad smo mi saznali da cemo dobiti brata ili sestru. Ja sam imala 8 godina, sestra 12 i mama je samo odjednom vrisnula na wc-u hahaha
Ahahahahha mama_ana upisala sam se od smijeha🤣🤣🤣
Hvalaaaa vam cureee, uh idemo hrabro i nadamo se najboljem😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Kod nas svi znaju skoro od prvog dana iako nisam ni blizu tako planirala. Zbog problema i mirovanja morala sam rec na poslu (radim u 3 škole - 3 ravnatelja i to se onda samo tako pročulo), obitelji smo planirali ionako reći odmah i tako je ispalo. Nadam se samo da će i dalje biti sve ok, a s drugom trudnoćom mislim da ću probat zadržati to za nas dvoje čim duže 🙂
27👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
Vecer cure, trebala bih vasu pomoc.
Danas, 10ak minuta nakon spolnog odnosa, sam imala vodenasti isjedak na gacicama. Do sada smo izbjegavali spolni odnos zbog straha za bebu. Pokusavam pronaci na internetu ali nitko ne spominje to. Jeste li i vi imale iscjedak ili je stvarno moguce curenje plodne vode?
Vecer cure, trebala bih vasu pomoc.
Danas, 10ak minuta nakon spolnog odnosa, sam imala vodenasti isjedak na gacicama. Do sada smo izbjegavali spolni odnos zbog straha za bebu. Pokusavam pronaci na internetu ali nitko ne spominje to. Jeste li i vi imale iscjedak ili je stvarno moguce curenje plodne vode?
Mislim da su sanse da voda curi zbog spolnog odnosa minimalne, ali evo koliko god zvucalo glupo, najbolja stvar koju sam procitala na Redditu za te nedoumice oko plodne vode je ova: pomirisi to sto je izislo. Plodna voda nema bas neki miris, a iscjedak (a i ostale stvari koje bi se mogle pronaci nakon spolnog odnosa 😂) ima. Ako se curenje bude ponavljalo tijekom noci, onda bih se na tvom mjestu zaputila u hitnu ginekolosku ambulantu. Sto je sigurno, sigurno je 😊
Aribari sretno danas😘
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
dajte cure molim pomoć oko tickera, uvijek sam se mislila što može biti toliko teško ako se prate upute ali meni evo ostaje ili samo link na tickerfactory ili pise da je invalid ticker url. koji link kopirate, brisete li dio teksta ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji