Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

rosie0111

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

mama_ana

Minnieussuper su ideje. Ako voli i inace slagati puzzle to ce joj onda bas biti pun pogodak 😁 ja se sjecam kad smo mi saznali da cemo dobiti brata ili sestru. Ja sam imala 8 godina, sestra 12 i mama je samo odjednom vrisnula na wc-u hahaha

Ja evo umirem hahahhaha. Mogu misliti ženi šoka nakon sveg tog vremena 🤣

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

mama_ana

Minnieussuper su ideje. Ako voli i inace slagati puzzle to ce joj onda bas biti pun pogodak 😁 ja se sjecam kad smo mi saznali da cemo dobiti brata ili sestru. Ja sam imala 8 godina, sestra 12 i mama je samo odjednom vrisnula na wc-u hahaha

Ahahahahha mama_ana upisala sam se od smijeha🤣🤣🤣
    Hvalaaaa vam cureee, uh idemo hrabro i nadamo se najboljem😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

mama_ana

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Tad mi je bilo smijesno a sad ne mogu ni zamislit da se meni trece dogodi u 42. godini 🤣 

• cupko

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Kod nas svi znaju skoro od prvog dana iako nisam ni blizu tako planirala. Zbog problema i mirovanja morala sam rec na poslu (radim u 3 škole - 3 ravnatelja i to se onda samo tako pročulo), obitelji smo planirali ionako reći odmah i tako je ispalo. Nadam se samo da će i dalje biti sve ok, a s drugom trudnoćom mislim da ću probat zadržati to za nas dvoje čim duže 🙂

27👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

Pjegica.

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

Da i meni po svim kalkulacijama ispada termin 12.05. neka bude tako na listi pa lako napravmo promjenu ako je bude.
    Ari sretno sutra dobro da ides s muzem pa mozes na miru putovat on vozi ti samo fokus di moras ic, sretno sretno javi nam cim znas kako je bebica.

• LeJe

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Vecer cure, trebala bih vasu pomoc. 
    Danas, 10ak minuta nakon spolnog odnosa, sam imala vodenasti isjedak na gacicama. Do sada smo izbjegavali spolni odnos zbog straha za bebu. Pokusavam pronaci na internetu ali nitko ne spominje to. Jeste li i vi imale iscjedak ili je stvarno moguce curenje plodne vode?

mama_ana

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

LeJe

Vecer cure, trebala bih vasu pomoc.
    Danas, 10ak minuta nakon spolnog odnosa, sam imala vodenasti isjedak na gacicama. Do sada smo izbjegavali spolni odnos zbog straha za bebu. Pokusavam pronaci na internetu ali nitko ne spominje to. Jeste li i vi imale iscjedak ili je stvarno moguce curenje plodne vode?

Mislim da su sanse da voda curi zbog spolnog odnosa minimalne, ali evo koliko god zvucalo glupo, najbolja stvar koju sam procitala na Redditu za te nedoumice oko plodne vode je ova: pomirisi to sto je izislo. Plodna voda nema bas neki miris, a iscjedak (a i ostale stvari koje bi se mogle pronaci nakon spolnog odnosa 😂) ima. Ako se curenje bude ponavljalo tijekom noci, onda bih se na tvom mjestu zaputila u hitnu ginekolosku ambulantu. Sto je sigurno, sigurno je 😊

tera_

Broj poruka: 1481

Prijavi adminu

Aribari sretno danas😘

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Kawa

Broj poruka: 446

Prijavi adminu

aribari sretno od srca, nadam se da bude sve ok  

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

Kawa

Broj poruka: 446

Prijavi adminu

dajte cure molim pomoć oko tickera, uvijek sam se mislila što može biti toliko teško ako se prate upute  ali meni evo ostaje ili samo link na tickerfactory ili pise da je invalid ticker url. koji link kopirate, brisete li dio teksta ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.