Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    12. Listopad 2024. 11:44

Dunja123

Odlučila sam provesti noć sa svojim mužem, da se možemo u miru grliti i plakati dok ne budem spremna za pobačaj. Onda sam popila kavu, otuširala se i došla u bolnicu. Uglavnom plodne vode više nema jer je puknuo vodenjak kao što sam i sama znala kada sam odlučila ne žuriti se u bolnicu. Ono što nisam znala je da su otkucaji još uvijek tu. Uglavnom iako je pobačaj već krenuo, još vjećaju kakvu će mi terapiju dati za njegovo ubrzanje. Do tada, smjestili su me u sobu u sklopu rađaone. Hvala vam na savjetima, ni ja ne bi nikom savjetovala da se ponaša kao ja i pije doma kavu umjesto da ode na hitnu ali mi je drago što sam tako odlučila jer sam bez ikakve sumnje znala što se događa. Ono što vam želim reći je da iako nisam odgovarala na poruke, sve sam ih vidjela kada su došle i toliko su mi puno značile da vam to ne mogu opisati. Prekrasno je imati takvu podršku kad ti je teško u životu. Puno vam hvala na svom tom razumijevanju i podršci koju ste iskazali osobi koju čak i ne poznajete. Želim vam puno sreće i što manje brige i naravno da nitko više ne napusti ovu grupu nego da vam samo pristižu nove trudnice

Dunja stvarno mi je žao!!! 😭😭 sada će ti biti jako važna podrška partnera i da proživiš i sazvačeš sve emocije. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ šaljem puno ljubavi i podrške!

jen_dva
    12. Listopad 2024. 11:56

Dunja jako mi je zao, drzite se ♥️

02/2023 💔👼 22tt

žuži1808
    12. Listopad 2024. 11:58

Dunja123

Odlučila sam provesti noć sa svojim mužem, da se možemo u miru grliti i plakati dok ne budem spremna za pobačaj. Onda sam popila kavu, otuširala se i došla u bolnicu. Uglavnom plodne vode više nema jer je puknuo vodenjak kao što sam i sama znala kada sam odlučila ne žuriti se u bolnicu. Ono što nisam znala je da su otkucaji još uvijek tu. Uglavnom iako je pobačaj već krenuo, još vjećaju kakvu će mi terapiju dati za njegovo ubrzanje. Do tada, smjestili su me u sobu u sklopu rađaone. Hvala vam na savjetima, ni ja ne bi nikom savjetovala da se ponaša kao ja i pije doma kavu umjesto da ode na hitnu ali mi je drago što sam tako odlučila jer sam bez ikakve sumnje znala što se događa. Ono što vam želim reći je da iako nisam odgovarala na poruke, sve sam ih vidjela kada su došle i toliko su mi puno značile da vam to ne mogu opisati. Prekrasno je imati takvu podršku kad ti je teško u životu. Puno vam hvala na svom tom razumijevanju i podršci koju ste iskazali osobi koju čak i ne poznajete. Želim vam puno sreće i što manje brige i naravno da nitko više ne napusti ovu grupu nego da vam samo pristižu nove trudnice

O Bože moj, uzasno mi je zao.. Pocela sam plakati dok sam citala, nemogu vjerovati sta se događa. Po doktorima je do 12.tjedna kriticno,ali svakim danom smo sve vise svjesne da je svaki dan,svaki tjedan kritican.. Nedaj Boze nikome,da mora proci kroz takvu bol,a nazalost sve ih je vise.. zelim ti brz oporavak i negubi nadu,znam da ti je trenutno jako tesko,i ako ista zatrebas slobodno se javi tu na nas forum i mi cemo biti uvijek uz tebe.. sada se odmori,smiri glavu i misli,kad budes spremna pokusajte ponovo.. 🤍

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

rosie0111
    12. Listopad 2024. 12:04

Dunja123

Strašno me pogodi kad se nekome ovo dogodi, a još više kad se dogodi u "većim" tjednima. 💔💔 Nažalost nema riječi utjehe, pogotovo kad vidim šta si sve prošla. Držite se i ti i muž. Neka Vam Bog da snage 🙏

• samy_lo
    12. Listopad 2024. 12:18

Oprostite sto pitam, ne mogu sve da pohvatam, je li Dunjina trudnoca bila vec rizicna ? 
    Zaista je tesko kad vidis da je neko prevalio pola puta, i onda se tako nesto desi, neobjasnjivo, bar meni, eto. 
    Imala sam i ja kiretaze u ranim trudnocama, ali to je zaista neusporedivo sa trudnocom koja je dosla do pola.

Moina
    12. Listopad 2024. 12:44

Draga du ja, evo jezim se kad citam koliko me ovo boli i koliko mi je zao. Ako ikako mozemo pomoc u oporavku, ovdje smo i samo se javi. 
    Stvarno si hrabra i jaka, a sad je vrijeme za tugu i uzmi si vremena koliko god ti treba. Nema rijeci koje bi ti mogle u ovim trebucima ponoc. Nadam se da ces se oporavit i iz ovog izac jaca i spremnija. U svakom slucaju, tu smo za tebe kad god ti zatreba! 

• samy_lo
    12. Listopad 2024. 13:05

Ne osjecam se ugodno da pisem o svom pregledu zbog Dunje,isla sam jutros, ali da pitam ovo. Prema zadnjem ciklusu trebala bi biti 15+2, prema prvom uzv 14+0, a ipak danasnji uzv je pokazao 13+3 :/ 
    Je li jos nekome tako ? 
    Mislim ok mi je da spram ciklusa i prvog uzv bude razlike, ali zasto sada opet taj neki da kazem zastoj.
    I da, koje vitamine pijete ?

AriBari
    12. Listopad 2024. 14:30

Dunja💔💔žao mi je jako, teško je reći nešto pametno, osim da se držiš, isplači se, izljuti se, imaš pravo biti bijesna jer nije fer...
    Neka prođe malo vremena, upravo to što su cure napisale, mislim da je uvijek užasna bol izgubiti bebu, al vjerujem drugačije kad si u početku pa znaš da je sve rizično ili ovako kad si već na pola🥺🥺 drži se, držim fige da što prije prođe..

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

AriBari
    12. Listopad 2024. 14:33

I naravno ako bilo što treba uvijek se možeš javiti, tu smo❤

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Moina
    12. Listopad 2024. 14:52

samy_lo

Ne osjecam se ugodno da pisem o svom pregledu zbog Dunje,isla sam jutros, ali da pitam ovo. Prema zadnjem ciklusu trebala bi biti 15+2, prema prvom uzv 14+0, a ipak danasnji uzv je pokazao 13+3 :/
    Je li jos nekome tako ?
    Mislim ok mi je da spram ciklusa i prvog uzv bude razlike, ali zasto sada opet taj neki da kazem zastoj.
    I da, koje vitamine pijete ?

Ja pijem femibion. Sad cu pocet sa femibion 2. Uz to pijem omega 3, magnezij i kalcij. Omegu pijem jer sam citala znanstveno istrazivanje di pise da su dueca inteligentnija ako se unosi omega tokom trudnoce. Mislim ne moze skodit 😂 
    Ja sam imala prva 3 pregleda plod 5 dana manji od menstruacije ali evo sad na zadnjem pregledu je 5 dana veci nego sto su racunali pa je jednak kako je prvibitno trebalo bit. 
    To sto se tice tvoh slicaja, moze bit da je sad tako pa onda do drugog pregleda jako napreduje plod. Ne mozes tu nista znat. Ili ce jednostavno beba bit manja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.