Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kruna23
    13. Listopad 2024. 12:05

jen_dva

Kruna23

Oprostite cure na upadu ali imam pitanje za Jen_dva s obzirom da smo nazalost prosle jako sličan scenario. Jen dva upoznata sam s tvojom pričom jer sam i ja nedavno bila na temi skracenog cerviksa. Zanima me jesi li možda išla na abdominalnu serklazu? Kod mene je išla hitna serklaza ali je držala jako kratko (cerviks mi je skracen letzzom) pa sad želim prije ponovno trudnoce istraziti sve opcije. Dunjašaljem puno zagrljaja i podrške! 💔
    Jesam, HZZO me poslao u London na operaciju pa su mi tamo radili TAC. Doktori iz ZG i Londona su u kontaktu i postoji neka ideja da dode delegacija obucavat kirurge u Petrovoj, pa bi uskoro moglo i kod nas bit 

Odlično, TAC kod naših slucajeva je stvarno spas. Također sam bila na obradi u Petrovoj i zasad je plan raditi preventivni serklaz u slj trudnoći. U ovoj prošloj nitko ništa nije ni poduzeo dok nije došlo do kraja 😪 Valjda smatraju da će moj cerviks od 2,5-3 cm sa preventivnom serklazom biti ok. Ja umirem od brige već sada jer mi se TAC čini kao bolja opcija.

24tt prijevremeni porod 👼

• Dunja123
    13. Listopad 2024. 12:18

anxietylevel100

Draga Dunja jako mi je zao sto se to dogodilo. Saljem ti svu snagu ovog svijeta, i mnogo ljubavi.
    Uzmi sebi vremena odmoriti se, potrazi i psiholosku pomoc po potrebi, nas narod to stigmatizira ali ja je smatram veoma važnom.
    Nadam se da se ti dobro osjećas i da ce oporavak proci uredno..
    Da li znas jesu li ti radili briseve u trudnoći? Jel sve bilo uredu tu?

Isprike na ovo nisam odgovorila, u svim trudnoćama su svi brisevi bili dobri, ja se već lagano ljutim sto ih stalno moram raditi. Uglavnom, u mom slucaju su bili sigurni da je razlog tih spontanih pobačaja inzulinska rezistencija, u kombinaciji s hashimotom, potpomognuta manjkom vitamina D (imala sam sam ga 15 ko stari vampir). Osim toga imam tri mioma koja se drze skupa, ali njih niti jedan liječnik ne doživljava kao razlog da se trudnoća ne bi mogla izvući. Pa su mi dali terapiju za navedene probleme, i mojih 11 tbl na dan mi je stvarno omogućilo da dođem ovako daleko u trudnoći i svi smo mislili napokon imamo čarobno riješenje. Nismo predvidjeli ovaj ishod. Makar, iskreno sve se vise cini da imamo i u genetici neki problem kojeg nismo bili svjesni kako nam roditelji imaju 4o djece iz 5 trudnoća, ali počele su se neke stvari događati s godinama 

ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23

AriBari
    13. Listopad 2024. 13:14

Dunja super da ideš doma, među svoje, a po ovome što pišeš vidim da imaš odličnu podršku doma što je super.
    Uzmi si vremena, a kad budeš spremna dobro provjeriti što se događa i nastaviti svoju borbu dalje.
    Sretno i pomalo dalje, želim ti od srca svu sreću🤗
    Ti kad god želiš nam se javi😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

rosie0111
    13. Listopad 2024. 17:10

Jel zna netko kad opet bude sajam trudnica i beba? Nekako mi još rano za kupovati...🤷

• Blackie.
    13. Listopad 2024. 17:26

rosie0111

Jel zna netko kad opet bude sajam trudnica i beba? Nekako mi još rano za kupovati…🤷

Mislim da je west gate u 3. mj opet a family mall mozda malo ranije 🤔
    Ja sam razmisljala hocu ici bar razgledavati ali odustala sam, prerano mi je i za to. 

28 👩‍❤️‍👨 31
    3/24 - biokemijska
    9/24 ➕🤞🙏🏻

rosie0111
    13. Listopad 2024. 17:33

Blackie.

rosie0111

Jel zna netko kad opet bude sajam trudnica i beba? Nekako mi još rano za kupovati…🤷
    Mislim da je west gate u 3. mj opet a family mall mozda malo ranije 🤔
    Ja sam razmisljala hocu ici bar razgledavati ali odustala sam, prerano mi je i za to.

Tnx, meni daleko za doći, ali razmišljala online da naručim par stvari koje mi fale, ali stvarno mi prerano se čini.

AriBari
    13. Listopad 2024. 19:15

Curke ja bih vam savjerovala da sacekate Black Friday, ja sam za prvu malu baš dobre popuste ulovila taj 11 mjesec. To je bilo pred 4 godine pa ne znam kakvi su sad popusti, al mislila sam si popikirati tih par stvari što želim kupiti i onda sačakti 11 mjesec ,ako bude na popustu super, ako ne ću možda još vidjeti tamo onaj 12 mjesec i onda kupiti😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

mama_ana
    13. Listopad 2024. 20:08

Meni je prijateljica koja je bila proljetnica prosle godine savjetovala da cekam Black friday i Bozic jer tada budu najbolji popusti. I rekla mi je da je bila na svim tim Danima beba i trudnica i da se zaista ne nudi nista posebno sto se tice popusta. Zato nisam zurila u West Gate ovaj vikend 😊

• točkica1213
    13. Listopad 2024. 21:01

Imaju Dani beba i trudnica i u proljeće u ožujku/travnju budu. 
    Ja sam u prvoj trudnoći sve počela kupovati u zadnjem tromjesečju i pratila bi popuste koju budu tijekom cijele godine, 10, 15, 20% popusta na određene brendove, pogodnosti za članove kluba u baby centru. Ili kada bi neki trgovački centar imao rođendan ili neko događanje oni uglavnom imaju i posebne popuste u svojim trgovinama.  

3🧒

Pjegica.
    13. Listopad 2024. 21:25

Nisam ni citala par dana i onda dodem i pogodi me tuzan ishod nase Dunje. Draga zelim ti mirnu glavu lagan put u buducnosi i puno srece, jako mi je zao sta ti se ovo desilo srce mi se slama kad bilo koja cura ode. Ne zelim nista ni pisat sve su cure rekle, stvarno sam bez rijeci s knedlom u grlu. Puno hrabrosti zelim za bolje dane.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.