Dunja zao mi je, iako nisam bas shvatila zbog cega odmah nisi isla na hitnu znam da cu mozda dobiti kritike ali eto ja ne shvacam🙄
Samy da li znas kad ti je bila O? Jel bila kasnije pa tako da kasni i plod?
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Samy smatrala se rizičnom zbog prethodnih pobačaja, a i dogodilo se krvarenje na samom početku trudnoće. Nakon toga smo bili dobriTera nisam otisla odmah na hitnu jer nisam imala hrabrosti kao neke druge žene odmah doći u rađaonu i reći evo me, pukao mi je vodenjak, budući da dijete u 18om tjednu života ne može preživjeti, dajte mi ta abortivna sredstava. Nije mi ni sada lako ležati u rađaoni, slušati kako se druga djeca rađaju, bez obzira koliko mi je drago zbog njih, uvijek me podsjeca da ću ja iz ove rađaone izaći sama. Ipak, sada se nosim s tim, noćas nisam bila psihički sposobna za to, trebalo mi je malo vremena da prihvatim situaciju
ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23
Samy smatrala se rizičnom zbog prethodnih pobačaja, a i dogodilo se krvarenje na samom početku trudnoće. Nakon toga smo bili dobriTera nisam otisla odmah na hitnu jer nisam imala hrabrosti kao neke druge žene odmah doći u rađaonu i reći evo me, pukao mi je vodenjak, budući da dijete u 18om tjednu života ne može preživjeti, dajte mi ta abortivna sredstava. Nije mi ni sada lako ležati u rađaoni, slušati kako se druga djeca rađaju, bez obzira koliko mi je drago zbog njih, uvijek me podsjeca da ću ja iz ove rađaone izaći sama. Ipak, sada se nosim s tim, noćas nisam bila psihički sposobna za to, trebalo mi je malo vremena da prihvatim situaciju
Meni je jako zao sto to sve moras proci i nadam se da ces se brzo oporaviti.. saljem ti zagrljaj..
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Draga Dunja uzasno mi je zao sto moras kroz to sve proci. Nadam se da ce ti vrijeme bar malo olaksati bol. Jako mi je zao ☹️
Samy smatrala se rizičnom zbog prethodnih pobačaja, a i dogodilo se krvarenje na samom početku trudnoće. Nakon toga smo bili dobriTera nisam otisla odmah na hitnu jer nisam imala hrabrosti kao neke druge žene odmah doći u rađaonu i reći evo me, pukao mi je vodenjak, budući da dijete u 18om tjednu života ne može preživjeti, dajte mi ta abortivna sredstava. Nije mi ni sada lako ležati u rađaoni, slušati kako se druga djeca rađaju, bez obzira koliko mi je drago zbog njih, uvijek me podsjeca da ću ja iz ove rađaone izaći sama. Ipak, sada se nosim s tim, noćas nisam bila psihički sposobna za to, trebalo mi je malo vremena da prihvatim situacijuMeni je jako zao sto to sve moras proci i nadam se da ces se brzo oporaviti.. saljem ti zagrljaj..
Puno hvala, ma stvarno ste sve cure prekrasne, ovo bi bilo puno teže bez vas
ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23
Dunja jako mi je žao…srce mi se para iako te ne poznajem, od jutros kad sam procitala tvoju objavu sam zalosna i ne znam uopce sto bi ti utješno napisala…jer ipak si dogurala pa do pola trudnoće kada već misliš da je sve sigurnije.
Nadam se samo da ćeš se brzo oporaviti i zaboraviti na ovu bol. Uz tebe smo bar ovako ❤️😘
Dunja drži se kroz sve to❤
Oprosti što te sad pitam, ne moraš napisati ako ti nije do odgovaranja u toj situaciji, ali imaju li doktori objašnjenje zašto je došlo do prsnuća vodenjaka?
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ja se nadam da ce nakon ovoga biti napravljene sve moguce pretrage.
Citala sam da zna tako puknuti vodenjak, i poslije toga se otkrije da se imala neka bakterija.
Ako ti je potreban odmor od svega, uzmi ga, razbistri misli, odmori od svega apsolutno. Mada ima zena koje ne mogu to, nego odmah zele da rade analize i idu na novu trudnocu, nadji sebi lijek Dunja, ma sta god to bilo. Mi smo tu, kao podrska.
Ne osjecam se ugodno da pisem o svom pregledu zbog Dunje,isla sam jutros, ali da pitam ovo. Prema zadnjem ciklusu trebala bi biti 15+2, prema prvom uzv 14+0, a ipak danasnji uzv je pokazao 13+3 :/
Je li jos nekome tako ?
Mislim ok mi je da spram ciklusa i prvog uzv bude razlike, ali zasto sada opet taj neki da kazem zastoj.
I da, koje vitamine pijete ?Ja pijem femibion. Sad cu pocet sa femibion 2. Uz to pijem omega 3, magnezij i kalcij. Omegu pijem jer sam citala znanstveno istrazivanje di pise da su dueca inteligentnija ako se unosi omega tokom trudnoce. Mislim ne moze skodit 😂
Ja sam imala prva 3 pregleda plod 5 dana manji od menstruacije ali evo sad na zadnjem pregledu je 5 dana veci nego sto su racunali pa je jednak kako je prvibitno trebalo bit.
To sto se tice tvoh slicaja, moze bit da je sad tako pa onda do drugog pregleda jako napreduje plod. Ne mozes tu nista znat. Ili ce jednostavno beba bit manja.
Omegu moja ginekologinja uvijek preporuča, pogotovo da se pije u zadnjem tromjesečju. Sudjelovala je u nekim istraživanjima kaže da je strahovito korisna u trudnoći, smanjuje mogućnost pobačaja, prijevremenog poroda itd. Svašta mi je nabrojala. Također utječe na razvoj mozga, posebice vida kod fetusa. Ja pijem.
Ja sam si naručila tekuću vegansku omegu i prenatale od Viridian. Jos mi je ostalo nešto folata pa kad to zavrsim počet ću suplementirati ovo drugo.Dunja, ja sam tek došla na temu pa nisam bas upoznata sa tvojim slučajem, osim sto vidim da si vec imala spontane. Ni meni bas nije najjasnije zasto nisi u roku ODMAH otišla na hitnu.. Kažeš zbog straha.. Što kažu doktori da li je bilo ikakve šanse za spas djeteta? Razumijem ako ti je sva voda odjednom istekla, vjerojatno se tu onda nema sto puno učiniti.. Druga stvar kada pomalo otjece.. Možda u tom slučaju ima nade, čak se voda zna i sama obnoviti. Kako god bilo, jako mi je žao, što opet prolazis kroz tako nešto u tim već navodno sigurnijim tjednima.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji