Moj je tsh 2,7 bio na početku, razmišljali su da li da mi daju terapiju jer nije puno iznad granice, ali su se na kraju odlučili za zbog antitijela. Ovo s rh faktorima, znam da je to jedna od teorija zašto Henrik VIII nikad nije uspio dobiti kako si je želio sina iz drugih trudnoća, zato što je birao rh negativne žene dok je on sam bio pozitivan.
Haha Dunja, za to nisam znala😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
I sljedeći pregled 28.10. Tada možda saznamo i spol!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omertadobro nam došla, ti si nam već treća u ovoj grupici koja čeka četvrto dijete ako se ne varam😊🥰
Plavoko, Omerta mi si vodimo listu termina i pregleda, pa ako želite da vas dodam, javite, i ostale cure koje ste došle u međuvremenu😊Hvala! Ajde super, da nisam jedinamože, dodaj me slobodno! 12.04. za sad.
Dobro dosla, i moj je termin 12.04, po uzv, mada po ciklusu bi trebala biti veca trudnoca. I meni je 4 dijete :)AriBari, iako do sad nisam znala ove stvari, citam sve sto napises i upijam rijeci, nemam s tim problema, ali mozda nekad nekome zatreba pa mi na um padne.
Drzim fige da sve bude uredu, i da se apsolutno nista ne promijeni do kraja trudnoce.
Puno ste pisale, sve sam procitala, ali sam preumorna za ista vise pisati.
Sutra imam pregled, oa vam se javljam nakon njega.
Proslo je vec mjesec i pol od pregleda, bas sam nekako i nestrpljiva, a i rado ne bi isla, ne znam zasto.
Jutro cure, i ja bi iskoristila ovu platformu da vam se se požalim. Jučer su krenuli bolovi, pretpostavila sam da je to širenje maternice, a i da nije, nemam više što učiniti nego mirovati što ionako radim mjesecima. Jutros mi je istekla plodna voda, u puno prevelikim količinama da bi se mogla nadati da je još uvijek ima dovoljno. I eto tako, ja sjedim, ne žuri mi se u bolnicu jer znam da me jedino mogu poslati na pobačaj, i žalim se vama.
ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23
Ajme Dunja🥺ne znam što reći, jako mi je žao, jesi li već u bolnici? Šaljem ti zagrljaj i skupi hrabrosti za što god slijedi.
Kada budeš mogla i htjela javi se što kažu doktori.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Jutro cure, i ja bi iskoristila ovu platformu da vam se se požalim. Jučer su krenuli bolovi, pretpostavila sam da je to širenje maternice, a i da nije, nemam više što učiniti nego mirovati što ionako radim mjesecima. Jutros mi je istekla plodna voda, u puno prevelikim količinama da bi se mogla nadati da je još uvijek ima dovoljno. I eto tako, ja sjedim, ne žuri mi se u bolnicu jer znam da me jedino mogu poslati na pobačaj, i žalim se vama.
Dunja, zao mi je, ja se nadam da si kod doktora, i da ce ipak biti sve ok. Zaista se uvijek pitam zasto se takve stvari desavaju.
dunja, jako mi je zao, nadam se ipak dobrom ishodu
moina sorry zaboravila sam komentirati druge dobre rezultate nalaza, drago mi je da se nisi zarazila i meni je prije trudnoce tsh bio normalan, ali evo kao i zuzi zbog povijesti bolesti u obitelji moram svaka 4 tjedna ponavljati nalaze.
mama ana jesi na kraju prirodno ostala trudna ako smijem pitati?
bas mi je drago da na temi imamo puno iskusnih mama, dobro ce vasi savjeti doci nama prvorotkinjama znam cure koje su sa foruma napravile wap grupu i dan danas se dopisuju i druze sto mi je bas lijepo.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Ne mogu zamisliti kako ti je 🥹 Drži se, šaljem podršku 🫶
dunja,jako mi je zao, nadam se ipak dobrom ishodumoinasorry zaboravila sam komentirati druge dobre rezultate nalaza, drago mi je da se nisi zarazilai meni je prije trudnoce tsh bio normalan, ali evo kao i zuzi zbog povijesti bolesti u obitelji moram svaka 4 tjedna ponavljati nalaze.
mama ana jesi na kraju prirodno ostala trudna ako smijem pitati?
bas mi je drago da na temi imamo puno iskusnih mama, dobro ce vasi savjeti doci nama prvorotkinjamaznam cure koje su sa forumanapravile wap grupu i dan danas se dopisuju i druze sto mi je bas lijepo.
Ja sam u whats up grupi od prošle trudnoće, još se čujemo. 😀
Dunja i ja šaljem veliku podršku i nadu da bude sve dobro. Javi se molim te... sve čekamo dobre vijesti od tebe!
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji