Draga Dunja a da ipak odes na hitnu? Nikada ne znas o cemu se zapravi radi dok doktor ne pregleda. Drzi se, nadam se da ce sve biti ok 😔
Kawa na kraju je bilo "polu" prirodno. Imala sam Letrzol tablete kuci koje sam koristila tijekom par ciklusa folikulometrije prije godinu dana i rekla muzu idemo mi jos jedan mjesec probati s Letrzolom pa ako ne upali idemo na IVF. I eto nekim cudom upalilo.
Dunja zao mi je, ipak cekamo dobre vjesti..
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ari čitam tvoju priču iznova i iznova i ne mogu vjerovati kako zdravstvo zakomplicira tako ajmo reći jednostavnu stvar. Baš pričam s prijateljicom koja privat u Zgu prati trudnoću, njoj su odmah na početku rekli koja će biti procedura ako bude negativna - injekcije tijekom trudnoće i sve što si napisala. Zašto to svugdje nije praksa?! Ja vjerujem da ćete se ti i tvoja bebica ipak izboriti i da će se roditi vesela i zdrava. ❤️
Dunja nadam se da će ipak biti sve ok i mislim na tebe.🤞🏽❤️
Redovito čitam, ali nikako da se priključim odgovaranju.🙂
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Dunja nadam se da je sve u redu, jako mi je zao.. Ja imam kolegicu kojoj je tako curkala plodna voda,i bila je na strogom mirovanju,ali danas ima zdravu curicu od 8 godina.. drzim ti fige da bude sve dobro..
Mama_ana i mi smo se mucili da dobijemo bebu, onda sam dobila preporuku od prijateljice za tablete koje je ona pila,ali ih nije bilo na nasem trzistu pa su mi dali zamjenu.. i nakon dva mjeseca sam ostala trudna 😊
Nevjerovatno mi je to bilo zacela sam dvoje djece bez problema,od prve, i kad sam zeljela trece receno mi je da sam neplodna,ili umjetna ili nikako.. naravno da mi to nije bilo bas jasno kako se to dogodilo.. kad sam napokon i ostala trudna,ista ta doktorica me poslala na ciscenje je trudnoca "nije zdrava".. trazila sam drugo misljenje i nakon 5 dana moja mrvica je bila tu i kucala.. tako da, sam treba imati pozitivne misli,i vjerovati u Boga ,jer bez vjere i nade nema ni smisla ovaj zivot 💛
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Jutro cure, i ja bi iskoristila ovu platformu da vam se se požalim. Jučer su krenuli bolovi, pretpostavila sam da je to širenje maternice, a i da nije, nemam više što učiniti nego mirovati što ionako radim mjesecima. Jutros mi je istekla plodna voda, u puno prevelikim količinama da bi se mogla nadati da je još uvijek ima dovoljno. I eto tako, ja sjedim, ne žuri mi se u bolnicu jer znam da me jedino mogu poslati na pobačaj, i žalim se vama.
Ajme ne, ne i ne! Nadm se da jos ima dovoljno vode i da ce uspjeti spasiti bebu. Javi nam kako stvari idu, drzim fige i nadam se najboljem za tebe. 🍀🍀
Dunja nadam se da ce sve bit dobro, u zadnjoj trudnoci sam lezala na odjelu sa zenom koja je dosla na hitni prijem zbog curenja plodne vode i koja se na kraju oporavila i iznijela trudnocu do kraja, samo hrabro.Ne mora nuzno bit najcrnji scenarij.. Saljem puno podrske ♥️♥️
02/2023 💔👼 22tt
Odlučila sam provesti noć sa svojim mužem, da se možemo u miru grliti i plakati dok ne budem spremna za pobačaj. Onda sam popila kavu, otuširala se i došla u bolnicu. Uglavnom plodne vode više nema jer je puknuo vodenjak kao što sam i sama znala kada sam odlučila ne žuriti se u bolnicu. Ono što nisam znala je da su otkucaji još uvijek tu. Uglavnom iako je pobačaj već krenuo, još vjećaju kakvu će mi terapiju dati za njegovo ubrzanje. Do tada, smjestili su me u sobu u sklopu rađaone. Hvala vam na savjetima, ni ja ne bi nikom savjetovala da se ponaša kao ja i pije doma kavu umjesto da ode na hitnu ali mi je drago što sam tako odlučila jer sam bez ikakve sumnje znala što se događa. Ono što vam želim reći je da iako nisam odgovarala na poruke, sve sam ih vidjela kada su došle i toliko su mi puno značile da vam to ne mogu opisati. Prekrasno je imati takvu podršku kad ti je teško u životu. Puno vam hvala na svom tom razumijevanju i podršci koju ste iskazali osobi koju čak i ne poznajete. Želim vam puno sreće i što manje brige i naravno da nitko više ne napusti ovu grupu nego da vam samo pristižu nove trudnice
ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23
Joj Dunja jako mi je zao 😔😔😔 Vidjela sam poruku od jutros i stvarno sam se nadala da ces javiti neke druge vijesti ipak. Stvarno nije fer, paraliziraju me takve situacije da uopce ne znam sto misliti ni reci. Zelim ti sto brzi psihicki i fizicki oporavak.
Zasto se takve stvari uopce dogadaju… 😣
28 👩❤️👨 31
3/24 - biokemijska
9/24 ➕🤞🙏🏻
Mama_ana vidim namučila si se da dođeš do trudnoće, a i sada ti nije lako. Neznam jesam li propustila i da li si pisala, da li je ovo prva trudnoća?
Omerta čestitke na četvrtoj bebici, baš lijepo. Moja djeca su po terminima bili razlika u 1 dan ali kako su došli prije termina razlika u rođendanima je 6 dana.
Žuži moj TSH je isti kao tvoj 2,68. Dodatno sam izvadila i Ft4 koji je bolji pokazatelj rada štitnjače jer je on hormon štitnjače a TSH je zapravo hormon hipofize. Doktorica opće prakse mi je povisila dozu dok čekam na pregled endokrinologa 15.11. jer po mom ginekologu je to unutar granica. Već godinama imam hashimoto i znam da u trudnoći treba biti oko 2.
Dunja nadam se da si otišla na hitnu i da će se uspjeti zadržati beba. Znam nekoliko slučajeva kada se dogodilo isto i hvala Bogu, dobro je završilo. I moja mama kada je bila samnom trudna je 2 puta išla na šivanje maternice zbog istjecanja plodne vode. Javi se, svi smo uz tebe!
Sortiraj odgovore
Najstariji