Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dunja123
    12. Listopad 2024. 22:45

mama_ana

Dunja ne gnjavis nikoga i nadam se da ti bar na momente pomogne nasa podrska i da znas da si nam u mislima. Neizmjerno mi je zao. Stvarno se od srca nadam da ces uspjeti doznati razlog nakon detaljnijih pretraga 🩷

Stvarno mi neopisivo pomazete, puno je lakse sve ovo uz vas 

ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23

tera_
    12. Listopad 2024. 23:17

Dunja jako mi tesko ovo za citati, ali znam da je lakse makar malo kad se o svom bolu prica a netko te cuje, mi smo tu za podrsku...kad ti prode sok i dode dio da places placi vici i izbaci to iz sebe nemoj nikako potisnuti..a onda ce doci i tvoje sunce jednog dana😘😘🤗

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• MandM
    13. Listopad 2024. 08:16

Dunja123

Dobro sam sada, stvarno se nemam na sto pozaliti, najgore je prošlo, i stvarno sam imala sreće što su te tablete prodjelovale tako brzo, jer je ovo bila najlaksa moguća opcija kako završiti pobačaj. Veselim se sto cu uskoro ici doma svom muzu, ovo nam je prva noc razdvojenosti. Možda još nisam svjesna u potpunosti situacije pa se zato zafrkavam sa sestrama umjesto da pokazujem neku drugu emociju (ipak mi je humor najdraža obrambena reakcija), ali nekako vidim dobro u ovome svemu, uspjela sam doci do 18og tjedna trudnoće, prije nikad nisam uspjela dalje od 10og (iako sam pogrešno protumačila da odlazak tako daleko vjerojatno znaci da idem do kraja), saznala sam da postoje neke posebne skupe pretrage (iako i dalje ne znam koje su to), dobila sam iskustvo trudova u puno kraćem obliku, čisto da si potvrdim odluku da tražim epiduralnu. I upoznala sam, jer sam vam se usudila javiti kada sam mislila da sam stigla u sigurnu zonu trudnoce

Nemam riječi koje bi ti rekla jer nema u ovom trenutku nema utjehe osim da te razumijem zašto koristiš humor kao obrambeni mehanizam, i sama sam takva. i iskreno ti di se divim na hrabrosti i staloženosti. Želim tebi i suprugu svako dobro dalje i nadam se da će vam se uskoro želje ispuniti. šaljem puno zagrljaja i podrške ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

AriBari
    13. Listopad 2024. 08:41

Draga Dunja, svaka ti čast na hrabrosti i na tvojoj takvoj smirenosti, to nema svatko. Sve sam pročitala i jako mi je drago da je barem sve brzo prošlo.
    Želim ti od srca brz oporavak, da to sve bude iza tebe i da okrenete novi list. A ti onda svojim tempom. Kada se oporaviš skroz, provedi vrijeme sa svojim mužem, posvetite si malo vremena, odite na večeru, na neki izlet samo vas dvoje, radite nešto što vas uveseljava, da malo maknete misli.
    Ne znam u kojem si gradu, ali ja bih na tvojem mjestu kad se oporaviš se raspitala i otišla na druga mišljenja u Zagreb. Vidim da tu na forumu ima svakakvih grupa cura s raznim problemima pa da možda vidiš možda i ovdje možeś dobiti koristan savjet. Imaš takav slučaj kakav imaš i ako se pretrage ne mogu napraviti preko zdravstvenog i ako moraš ići ptivatno, zavod za zdravstveno bi ti sredstva trebao refundirati kao i putne troškove. Ja svoje odlaske u Zagreb i kod privatnika urrdno predam i očekujem povrat svih novaca. Ne znam kakvo je financijsko stanje, ali nemoj da te time straše. Vjerujem da će se ustanoviti što je i da ćeš imati i ti svoju bebicu jedan dan u rukama. Samo eto negdje je zapisano  da ćeš za to na namučiti, nije fer znam, ali vidim na tebi da si pravi borac i uspjet ćeš. Držim ti fige, šaljem zagrljaje, drži nam se hrabrice!!!

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• anxietylevel100
    13. Listopad 2024. 10:02

Draga Dunja jako mi je zao sto se to dogodilo. Saljem ti svu snagu ovog svijeta, i mnogo ljubavi.
    Uzmi sebi vremena odmoriti se, potrazi i psiholosku pomoc po potrebi, nas narod to stigmatizira ali ja je smatram veoma važnom. 
    Nadam se da se ti dobro osjećas i da ce oporavak proci uredno..
    Da li znas jesu li ti radili briseve u trudnoći? Jel sve bilo uredu tu? 

jen_dva
    13. Listopad 2024. 10:02

Dunja drzi se, najgori dan je prosao sad lagano dan za danom i daj si vremena za oporavak. Ja sam prosla pobacaj u 22 tjednu i samo ti mogu savjetovati da ako naletis na doktora koji kaze "to vam je tako, to se dogada cesto, sve sto mozete je probat opet" - zanemarite ga i trazite drugo misljenje.Meni je jedan doktor rekao da je sve to normalno i da puno zena to prolazi nekoliko puta prije uspjesne trudnoce, da bi me druga doktorica poslala na kompletnu predkoncepcijsku obradu i da bi na kraju zavrsila u inozemstvu na operaciji da bi mi se operativno sanirali fizicki nedostatci zbog kojih mi je sansa za iznosenje trudnoce bila manja.Ima puno doktora koji kao da ne razumiju koliko je psihicki i fizicki tesko izgubiti bebu pa ne vide problem u tom sto savjetuju da probate opet i ndate se najboljem.Zelim ti brz oporavak, zagrli muza i drzite se oboje, bolji dani dolaze. Saljem puno podrske

02/2023 💔👼 22tt

AriBari
    13. Listopad 2024. 11:14

Jen_dva nisam znala za tvoj gubitak, i jako mi je žao što si to prošla, al vjerujem da tvoje iskustvo i sve što si tu napisala može biti od velike pomoći Dunji, jer ti znaš kako je proći kroz nešto tako, a mi sve ostale koje nismo imale takakv gubitak možemo samo prepostaviti i suosjećati.
    A ovo za doktore, sve što si napisala, potpisujem. Nažalost svih je sram reći otvoreno Ne znam. Nego pričaju neke nebuloze i ako sam ne kopaš i ne istražuješ, odeš totalno u krivom smjeru. Posao doktora je isto posao kao svaki drugi i nije sramota nešto ne znati, samo onda to treba priznati i usmjeriti pacijenta da ode negdje drugdje. Više štete napravi da ti nešto tvrde što nije točno nego da otvoreno priznaju da nešto ne znaju.
    Sve u svemu Dunjica drži nam se, ako što treba tu smo!

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Kruna23
    13. Listopad 2024. 11:31

Oprostite cure na upadu ali imam pitanje za Jen_dva s obzirom da smo nazalost prosle jako sličan scenario. Jen dva upoznata sam s tvojom pričom jer sam i ja nedavno bila na temi skracenog cerviksa. Zanima me jesi li možda išla na abdominalnu serklazu? Kod mene je išla hitna serklaza ali je držala jako kratko (cerviks mi je skracen letzzom) pa sad želim prije ponovno trudnoce istraziti sve opcije. Dunja šaljem puno zagrljaja i podrške! 💔

24tt prijevremeni porod 👼

jen_dva
    13. Listopad 2024. 11:52

Kruna23

Oprostite cure na upadu ali imam pitanje za Jen_dva s obzirom da smo nazalost prosle jako sličan scenario. Jen dva upoznata sam s tvojom pričom jer sam i ja nedavno bila na temi skracenog cerviksa. Zanima me jesi li možda išla na abdominalnu serklazu? Kod mene je išla hitna serklaza ali je držala jako kratko (cerviks mi je skracen letzzom) pa sad želim prije ponovno trudnoce istraziti sve opcije. Dunjašaljem puno zagrljaja i podrške! 💔

Jesam, HZZO me poslao u London na operaciju pa su mi tamo radili TAC. Doktori iz ZG i Londona su u kontaktu i postoji neka ideja da dode delegacija obucavat kirurge u Petrovoj, pa bi uskoro moglo i kod nas bit dostupno.

02/2023 💔👼 22tt

• Dunja123
    13. Listopad 2024. 12:02

Cure puno vam hvala, zakon ste kao i uvijek i svaka vam je na mjestu, nisam toliko financijski loše da ne bi mogla platiti što god da treba kad bi znala da treba. Jako sam sretna jer me puštaju doma, mama već kuha ručak a muž hladi radler :) u Petrovoj sam trenutno, a zivim u mjestu pored Zagreba (rođena sam Zagrebačanka, ali ne svida mi se u kakvu guzvu se Zagreb pretvorio, pa nisam htjela zivjeti u samom gradu), krećem čim završi ovaj maraton i grad postane prohodan. Puno toplih zagrljaja od Dunje za sve vas, drage moje trudnice. 

ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.