Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    27. Ožujak 2024. 11:01

buhtlica23

Bananica81

buhtlica23

Cure ima li netko ctg na kojem se vide trudovi ?
    Ja kad sam zadnji radila na donjoj crti je bilo nekih skakanja i pitala sam sestru i ona je rekla to nisu trudovi. Pa me zanima kako izgleda kada jesu?

Mislim da se trrbaju penjat do odredjene frekvencije tipa preko 50 i mora izgledat kao onaj val - da postepeno raste i pada. Ne ko ekg koji ima siljaste amplitude nego ono blago gore kao

Aha super, hvala na info. Bas me ovo iznenadilo s obzirom da ja prvo rodila hitnim carskim nisam na CTG-u imala trudove pa ne znam kako izgleda.

BlackRose

buhtlica23

Cure ima li netko ctg na kojem se vide trudovi ?
    Ja kad sam zadnji radila na donjoj crti je bilo nekih skakanja i pitala sam sestru i ona je rekla to nisu trudovi. Pa me zanima kako izgleda kada jesu?

Kao sto ti je i Bananica rekla. Ako je siljasto, to nije trud nego je vjerojatno beba udarila ili se rasteze. Mora rasti ko planina i malo se zadrzati gore. Nazalost nemam slike jer ctg s poroda nisam nikad dobila. Rekli bi ti oni da su trudovi. Meni je recimo znalo do 30, 40 rasti kad me bh uhvatila na ctg-u, ali to brzo pusti pa opet ne izgleda kao trud nego je vise siljasto

E pa da kod mene je onako siljasto, pa opet ravno pa onda 3-4 siljaste pa ravno…

To je uredan ctg. Meni je vecinom bila ravna crta pa su me drmali da se beba pokrene 😅 a sta ja mogu kad su stalno spavali kad sam imala ctg 😂
    Zato preporucaju pojesti nesto prije da beba nije premirna

amystiqa
    27. Ožujak 2024. 11:06

Mene su pustili doma srećom! 🥳
    I Anica je rodila jutros curicu, detalje iz rađaone ne znam, to će vam ona sve ispričati kad dođe k sebi. ❤️

2020. 👦🏻

Mary36
    27. Ožujak 2024. 11:13

amystiqa

I Anica je rodila jutros curicu, detalje iz rađaone ne znam, to će vam ona sve ispričati kad dođe k sebi. ❤️

Ajde super, stalno sam mislila na nju i nadala se da će sve što brže proći. Podsjetilo me to na moj prvi porod i otvaranje od 24 h 🤦🏼‍♀️. 

• lalllla
    27. Ožujak 2024. 11:16

amystiqa

Bravo! Bitno da je sve proslo ok🫶

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose
    27. Ožujak 2024. 12:11

Anice čestitam 🥰 brz oporavak želim

• 12345M
    27. Ožujak 2024. 13:41

Čestitke, rođene smo na isti dan❤️ brz oporavak 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

WhiteOrchid
    27. Ožujak 2024. 14:03

Cure ja sam u rodilištu, počela mi je noćas curiti plodna voda.
    Držite fige da sve bude ok, bojim se za bebicu iako kažu da bi sve trebalo biti u redu.

• Mrva1104
    27. Ožujak 2024. 14:25

12345M sretaan rođendan 🥰
    WhiteOrchid u mislima si. Sve ce biti dobro. Sretno! 💕

Meni se cini da se moj bebac malo umirio jucer. Javio bi se ali nije bilo divljanja kao i inace. Jedino je bio ful aktivan kad sam legla u krevet i to je trajalo nekih 45minuta. Mozda se sprema gospon za van🙈
    Sutra imamo kontrolu u TA. Mislim da je stvarno krajnje vrijeme da spremim sve u torbu, samo odgađam 🤣

Kako ste mi vi? 

💙

• lalllla
    27. Ožujak 2024. 14:47

WhiteOrchid

Držite fige da sve bude ok, bojim se za bebicu iako kažu da bi sve trebalo biti u redu.

Zasto se bojis za bebicu? Bit ce sve ok, drzi se i javljaj situaciju🫶

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    27. Ožujak 2024. 14:48

lalllla

WhiteOrchid

Zasto se bojis za bebicu? Bit ce sve ok, drzi se i javljaj situaciju🫶

Aha sad tek vidim da si 35ti tjedan, ali nema veze ako i rodis sve je vec razvijeno:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani