Evo ta sam. U 39 tjednu. Bila sam skroz zatvorena. Otvorila sam se u 6 h kompletno. U radjaoni sam bila 15min. Kroz 5 trudova je bio van. Bolilo je pun kufer ta trakica - nema pauze u trudovima. Al. Ni epiduralnu mi nisu stigli dat. Imam samo 5 savova od epiziotomije.
Ja sad vec 5h imam trudove, nepravilni su. Ponekad pola h bez pauze, ponekad dulja pauza. Ovi dugi bez pauze bole da se sva tresem. Sad je primirje. Nitko nije gledao da li sam otvorena, samo tu i tamo bace pogled na ctg
Bilo mi je slicno al su se u jednom trenu pojacali i pauza je bila toliko kratka da je nije bilo skoro i onda su me poslali u radjaonu. Pokusali su izmedju sa anageticima jer nisu vjerovali i ocekivali da ce to tako brzo. Ako te jako boli i intervali su kratki zovi ih. Al ovako izgleda da ce te to postepeno otvoriti kao sto i treba pa ce se dalje ic u akciju. Nije to ni lose - bolje nego da te ovi jaki udaraju bez pauze vise sati - kao mene
Evo ta sam. U 39 tjednu. Bila sam skroz zatvorena. Otvorila sam se u 6 h kompletno. U radjaoni sam bila 15min. Kroz 5 trudova je bio van. Bolilo je pun kufer ta trakica - nema pauze u trudovima. Al. Ni epiduralnu mi nisu stigli dat. Imam samo 5 savova od epiziotomije.
Ja sad vec 5h imam trudove, nepravilni su. Ponekad pola h bez pauze, ponekad dulja pauza. Ovi dugi bez pauze bole da se sva tresem. Sad je primirje. Nitko nije gledao da li sam otvorena, samo tu i tamo bace pogled na ctg
Bilo mi je slicno al su se u jednom trenu pojacali i pauza je bila toliko kratka da je nije bilo skoro i onda su me poslali u radjaonu. Pokusali su izmedju sa anageticima jer nisu vjerovali i ocekivali da ce to tako brzo. Ako te jako boli i intervali su kratki zovi ih. Al ovako izgleda da ce te to postepeno otvoriti kao sto i treba pa ce se dalje ic u akciju. Nije to ni lose - bolje nego da te ovi jaki udaraju bez pauze vise sati - kao mene
7h trudova, a ja skroz zatvorena 🤦♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Anice tvoja beba baš ne želi van :D. Sad su te znači pregledali dolje?
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
7h trudova, a ja skroz zatvorena 🤦♀️
Ja sam ti tu u rađaoni isto na Sv.Duhu. Ili si ti u predrađaoni?
…
Meni su evo kompletno obradu napravili, sve je uredno, ali će me ipak zadržati na promatranju za svaki slučaj.
Nadam se samo noćas. Nude mi da budem ili tu ili dolje na odjelu, ali se bojim ako budem dolje da ću duže biti od 1.dana kad me zaprime. Pa nisam pametna
2020. 👦🏻
Ja evo u predrađaoni, mislim da ležim pored tebe Anica iza paravana jer sam čula da trakicu da imaš, ali nisam ziher jesi to ti, glupo mi je ispitivati jer si u bolovima, a i ne znam ti pravo ime. 🙈
2020. 👦🏻
Nadam se da cete se upoznat🙂
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Nadam se da cete se upoznat🙂
Ako je Anica do mene, mislim da nije baš u stanju za razgovor i upoznavanje. A i dobila je Dolantin da malo odmori.
2020. 👦🏻
Ja evo u predrađaoni, mislim da ležim pored tebe Anica iza paravana jer sam čula da trakicu da imaš, ali nisam ziher jesi to ti, glupo mi je ispitivati jer si u bolovima, a i ne znam ti pravo ime. 🙈
Znaci tebe su ostavili na promatranju samo? Ostalo je uredno? Valjda te sutra pustaju doma☺️
Anice drzi se zeno, beba mora van! Vjerujem da si iscrpljena ali brzo ce biti sve gotovo 💕
A sta je ta trakica?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Znaci tebe su ostavili na promatranju samo? Ostalo je uredno? Valjda te sutra pustaju doma☺️
Anice drzi se zeno, beba mora van! Vjerujem da si iscrpljena ali brzo ce biti sve gotovo 💕
Da. Sve je bilo uredno, ali na promatranju me ostavili za svaki slučaj. Sad je bio u prolazu dr pa je rekao da nešto sitno bilježi ctg. Nadam se da ipak nije ništa. Ja ne osjetim nešto baš, osim što divlja bebač. I malo mi je teško već na leđima ležati, a tak je narihtan ctg, kad se malo okrenem na bok kao da se slabije čuje.
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji