Jel taj sluzni cep bas mora ispasti ili neke rode da im ne ispadne?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jel taj sluzni cep bas mora ispasti ili neke rode da im ne ispadne?
Meni nije ispao s prvim.
2020. 👦🏻
Evo ta sam. U 39 tjednu. Bila sam skroz zatvorena. Otvorila sam se u 6 h kompletno. U radjaoni sam bila 15min. Kroz 5 trudova je bio van. Bolilo je pun kufer ta trakica - nema pauze u trudovima. Al. Ni epiduralnu mi nisu stigli dat. Imam samo 5 savova od epiziotomije.
Ja sad vec 5h imam trudove, nepravilni su. Ponekad pola h bez pauze, ponekad dulja pauza. Ovi dugi bez pauze bole da se sva tresem. Sad je primirje. Nitko nije gledao da li sam otvorena, samo tu i tamo bace pogled na ctg
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo ta sam. U 39 tjednu. Bila sam skroz zatvorena. Otvorila sam se u 6 h kompletno. U radjaoni sam bila 15min. Kroz 5 trudova je bio van. Bolilo je pun kufer ta trakica - nema pauze u trudovima. Al. Ni epiduralnu mi nisu stigli dat. Imam samo 5 savova od epiziotomije.
Ja sad vec 5h imam trudove, nepravilni su. Ponekad pola h bez pauze, ponekad dulja pauza. Ovi dugi bez pauze bole da se sva tresem. Sad je primirje. Nitko nije gledao da li sam otvorena, samo tu i tamo bace pogled na ctg
A sta su ti inducirali trakicom ili? Kad su ti stavili to? Drzi se.. ja sam se tresla cijeli porod od adrenalina, uzasan osjecaj
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
A sta su ti inducirali trakicom ili? Kad su ti stavili to? Drzi se.. ja sam se tresla cijeli porod od adrenalina, uzasan osjecaj
Da, indukcija trakicom. Stavili su je malo nakon 9, pocela je djelovati oko 12
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja sam u nedjelju bila na festivalu svijetla i tu noć su me par puta probudili trudovi, a i jedan me baš stisnuo drugi dan. Danas se situacija skroz smirila, vjerojatno sam previše hodala. Čak mi se čini da mi je ispao komadić sluznog čepa, ali mali. Vidjeti ćemo sutra na pregledu kakvo je stanje.
Mene bas boli stomak kad se preforsiram, a to je u mom slucaju jako brzo. Moguce da si puno hodala.
Amystiqa javi nam sta kazu! 😊
Mene dole danas bas mali prčka po cerviksu, di li vec, trznem se cila, nije bolno ali neugodno. Ko da se nedi nisko nabio skroz i kad se mrda ko da dira di ne triba 🧐😅
Da, indukcija trakicom. Stavili su je malo nakon 9, pocela je djelovati oko 12
Dobro da je djelovala i da je krenulo nesto. Drzi se i javi kad te pregledaju jesi se sta otvorila
Mene dole danas bas mali prčka po cerviksu, di li vec, trznem se cila, nije bolno ali neugodno. Ko da se nedi nisko nabio skroz i kad se mrda ko da dira di ne triba 🧐😅
Joj i meni je to koma s cerviksom To stvarno zna bit neugodno. Čini mi se da to možda mrda glavom, a od težine tako boli.
Mene su ovi zadnji trudovi baš boljeli i držali su duže, bol se širila prema leđima. Sva sreća pa su prošli i bilo ih je samo par sve skupa. Danas sam samo malo prošetala, namjeravam se malo smiriti još bar desetak dana da ne bi krenulo prerano.
Kao sto me gore nogama, tako osjetim dole kao da rukicama prpka😅 bude nezgodno malo. Ma da, najbolje primiriti malo, pogotovo tako kad osjetis da si pretjerala. Stvarno nijedna trudnoca nije ista niti svaka trudnica. Moja prva je bila kao da nisam trudna, a ova je vec od 20 tjedna postala bolna. Tako da 🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji