Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    27. Ožujak 2024. 19:34

Jooj, ja sam imala bolove u preponama krajem proslog tjedna. Gegala sam ko pingvin taj dan, ali drugi dan se smirilo. To nas bebe vjerojatno pritiskaju da zna bas boliti. Imam strasne bolove u lumbalnom dijelu svaki put nakon ciscenja po kuci. Sve super, poletna i onda nakon ciscenja 24 sata patnje s bolovima. Jedva cekam da se porodim pa da mogu normalno funkcionirati 🙈
    Makar nek jos malo izdrzi da obavim depilaciju i da spremim torbu 😂 

• pčelica123
    27. Ožujak 2024. 19:51

Zdravo ženice
    Danas sam radila nuhalni nabor u 11 tjednu trudnoće gdje je nuhalni nabor 3.3mm.Jako sam se uzrujala,ne mogu da se smirim,pa da vidim da li je neko imao slično iskustvo.Nadam se da ću roditi živo i zdravo dijete.Inače ovo je moja druga trudnoća,prva je zavrsila spontanim.Na pregledu je sve ostalo uredu,otkucaji srca i razvoj je uredu.Samo taj nuhalni nabor je sad problem...
    Hvala vam unaprijed na odgovoru..

Mary36
    27. Ožujak 2024. 20:19

Cure ja sam danas bila na pregledu i sve je dobro. Bebačica ima 2780 grama, a radili su mi i ctg. Prvo je spavala, a bome sam i ja skoro zaspala , pa su mi ga opet ponavljali i onda je bilo sve super. Cervix se smanjio na 29 mm i idealno bi bilo da još dva tjedna bar ostanem u komadu .

White orchid nadam se da će sve biti dobro...javljaj nam što se događa!

Yellowsubmarine
    27. Ožujak 2024. 21:09

Mary36

Cure ja sam danas bila na pregledu i sve je dobro. Bebačica ima 2780 grama, a radili su mi i ctg. Prvo je spavala, a bome sam i ja skoro zaspala, pa su mi ga opet ponavljali i onda je bilo sve super. Cervix se smanjio na 29 mm i idealno bi bilo da još dva tjedna bar ostanem u komadu.

White orchid nadam se da će sve biti dobro…javljaj nam što se događa!

Super za pregled :) jel moras mirovati radi takvog cerviksa ili? 🤨

Mary36
    27. Ožujak 2024. 21:21

Yellowsubmarine

Mary36

Cure ja sam danas bila na pregledu i sve je dobro. Bebačica ima 2780 grama, a radili su mi i ctg. Prvo je spavala, a bome sam i ja skoro zaspala, pa su mi ga opet ponavljali i onda je bilo sve super. Cervix se smanjio na 29 mm i idealno bi bilo da još dva tjedna bar ostanem u komadu.

Ne moram jer sam kroz desetak dana u terminu. Dr kaže da je to za očekivati jer sam drugorotka. Još tjedan dana pijem Roidakal i onda više ne. 
    Ma točno znam da se smanjio zbog festivala svijetla 🤦🏼‍♀️. Nahodala sam se i tu noć dobila par baš pravih trudova, ali se sve skupa na sreću smirilo. Ja inače i jesam na mirovanju, ali svaki dan prošećem bar malo. 

• lalllla
    27. Ožujak 2024. 21:30

Mary36

Yellowsubmarine

Mary36

Ne moram jer sam kroz desetak dana u terminu. Dr kaže da je to za očekivati jer sam drugorotka. Još tjedan dana pijem Roidakal i onda više ne.
    Ma točno znam da se smanjio zbog festivala svijetla 🤦🏼‍♀️. Nahodala sam se i tu noć dobila par baš pravih trudova, ali se sve skupa na sreću smirilo. Ja inače i jesam na mirovanju, ali svaki dan prošećem bar malo.

Znaci da idem na festival svjetla😂😂😂 salim se. Meni je muz odsutan sad 5 dana pa cekam da se vrati da se pokrenem sa hodanjem i izazivanjem trudova Ne zelim da me uhvati dok sam sama😂😂😂 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Mary36
    27. Ožujak 2024. 21:40

lalllla

Mary36

Yellowsubmarine

Mary36

Znaci da idem na festival svjetla😂😂😂 salim se. Meni je muz odsutan sad 5 dana pa cekam da se vrati da se pokrenem sa hodanjem i izazivanjem trudova Ne zelim da me uhvati dok sam sama😂😂😂

A sad je već prošao festival 🤣😂 Ma bilo je to stvarno puno hodanja, pa sam se još i malo po šumi na Tuškancu penjala, stepenice i tak 🤦🏼‍♀️Bilo mi je baš lijepo i žao mi je bilo propustiti. 

Yellowsubmarine
    27. Ožujak 2024. 22:21

Mary36

Yellowsubmarine

Mary36

E pa znam da mi je ostalo u glavi da si trebala malo mirovati pa zato pitam za cerviks i to. Ajde jos smo domalo sve u terminu pa cemo se nahodati. Imam osjecaj od silnog mirovanja kad mi kaze da mogu sta hocu da cu preci termin😂

Zelena123
    27. Ožujak 2024. 23:50

Anice čestitam! Odmori se i javi nam se kroz par dana :)
    WhiteOrchid žao mi je što si ovako rano završila u bolnici, ali s obzirom na situaciju, na najboljem si mjestu. U tvom tjednu već se sve razvilo, ne brini, tako i da rodiš sad sve će biti ok. Poznajem curu kojoj se isto desilo u 26om tjednu i ležala je čini mi se do 32, kad je završila na hitnom carskom i sve je bilo ok, i ona i beba. Danas je medicina jako napreda i može se porodit žena već od 25og tjedna :)
    Mary super za pregled! Prije ctg-a obavezno pojedi nešto, najbolje čoksa ili coca cola da se mali pokrene :)
    Pčelice što ti je doktor rekao? Iskreno ne sjećam se kakav je nalaz u mene bio, znam da je dr samo rekao sve je ok. Mislim da ti je najbolje sa njim vidjeti

Mene su upravo uhvatili neki bolovi dolje u maternici, ko munje kad sijevnu.. baš me zaboli. Malac je užasno aktivan, udara me na sve strane. Ne znam je li ovo neki početak ili je opet lažni alarm. Nemam nikakvih bolova u leđima, ne curi mi ništa, samo bolovi i grčevi naprijed..

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Mrva1104
    28. Ožujak 2024. 00:09

Mene su popodne 2 sata hvatali kao menstrualni grčevi i to samo u donjem dijelu, svako 10-15 minuta u trajanju od 30 do 60sekundi. Svi su bili istog inteziteta. 
    Poslije svakog bi se malac meskoljio. 
    Sutra idem na pregled pa cemo vidjet sta se dogada. 🫣 valjda se nece po noci nista pokrenit, nisam spremna 🤣

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.