Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica123
    27. Ožujak 2024. 16:21

LavicaBP

Leptirica, iisto tako je i meni! Jučer sam krenula prati robicu i razvrstavati to sve i navečer toolika bol da se jedva krećem. Danas jedva hodam od bolova, ali to valjda tako mora biti….isto sumnjam na SDS, ali guglam i round ligament pain pa bi moglo biti i to. U svakom slučaju, nema baš ''lijeka'' osim odmora i čekanja da prođe

Znači ima nas.. Danas kad sam bila u TA ono hrpa trudnica već u terminu i mogu normalno hodati, a ja kao pingvin hodam hodnikom, malim koracima i pravim grimase od bolova, svi me redom samo ispituju jesam dobro... upravo to, nema druge nego odmarat koliko uspijemo i čekati da prođe, nema nam druge, možemo mi to.. 😊

• LavicaBP
    27. Ožujak 2024. 16:30

Leptirica123

LavicaBP

Leptirica, iisto tako je i meni! Jučer sam krenula prati robicu i razvrstavati to sve i navečer toolika bol da se jedva krećem. Danas jedva hodam od bolova, ali to valjda tako mora biti….isto sumnjam na SDS, ali guglam i round ligament pain pa bi moglo biti i to. U svakom slučaju, nema baš ''lijeka'' osim odmora i čekanja da prođe

Znači ima nas.. Danas kad sam bila u TA ono hrpa trudnica već u terminu i mogu normalno hodati, a ja kao pingvin hodam hodnikom, malim koracima i pravim grimase od bolova, svi me redom samo ispituju jesam dobro… upravo to, nema druge nego odmarat koliko uspijemo i čekati da prođe, nema nam druge, možemo mi to.. 😊

da, već me neko vrijeme tako drži pa svaki put kad sam tako negdje u javnosti svi zabrinuto ispituju jesam dobro. Najrađe bi si neka kolika nabavila i vozikala se okolo samo da ne moram hodati s tolikom boli hahah
    Proćitala sam negdje da bi mogla pomoć i pilates lopta - sjesti se pa kružiti bokovima pola sata svaki dan, ja planiram krenut sutra (danas sam još nepomična) pa da vidimo 

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Baby.nb.3
    27. Ožujak 2024. 16:39

Amystiqa, super da si otpuštena 🎉
    Anica, čestitam na porodu i bebici, jedva čekamo čuti dojmove ❤️
    BlackOrchid, javi što kažu, možda ćeš tako još koji tjedan, tako je samnom zadnji put ležala cura kojoj je curila plodna voda i 2 tjedna je izdržala (33-35tt), bilo je sve ok. I da sada dođe, isto bi prošlo sve super 🤗
    Cure koje ste pred kraj i mučite se, u mislima ste, hodajte koliko možete, odradite što možete i odmor, nemojte gledati koliko druge cure mogu 🤗
    Ja kako imam tu virozu i pojela sam samo dvopek i malo juhe s rižom danas, znatno slabije osjetim bebicu, a nisam mislila da će biti tako jer on je uvijek namiren i trebao bi se normalno javljati, ili griješim? Utješite me da je to normalno nakon povraćanja i viroze, baš me sad malo strah 😬😬

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Laraimama92
    27. Ožujak 2024. 16:44

Baby.nb.3

Amystiqa, super da si otpuštena 🎉
    Anica, čestitam na porodu i bebici, jedva čekamo čuti dojmove ❤️
    BlackOrchid, javi što kažu, možda ćeš tako još koji tjedan, tako je samnom zadnji put ležala cura kojoj je curila plodna voda i 2 tjedna je izdržala (33-35tt), bilo je sve ok. I da sada dođe, isto bi prošlo sve super 🤗
    Cure koje ste pred kraj i mučite se, u mislima ste, hodajte koliko možete, odradite što možete i odmor, nemojte gledati koliko druge cure mogu 🤗
    Ja kako imam tu virozu i pojela sam samo dvopek i malo juhe s rižom danas, znatno slabije osjetim bebicu, a nisam mislila da će biti tako jer on je uvijek namiren i trebao bi se normalno javljati, ili griješim? Utješite me da je to normalno nakon povraćanja i viroze, baš me sad malo strah 😬😬

Prije 15ak dana sam imala virozu i jako povracala, jela samo dvopek i gotovu supu. Beba se kretala manje, doduse i sad je nesto mirna, posljednjih 3, 4 dana ali tad kad sam imala virozu, umirila se. Ja sam isla da primim infuziju preventivno zbog dehidracije jer sam povratila 6 puta, imala 3 proliva i jako bolan zeludac, pa eto cisto da sam sigurnija, iako nisam morala.

• Laraimama92
    27. Ožujak 2024. 16:47

Ja kako nisam sa vama od pocetka, a ni iz Hrvatske, upadnem ovako povremeno sa nekim odgovorom, ako mogu pomoci. Pratim vas svakodnevno i korisne savjete i umirujuce stvari cujem od vas. Kao npr. za taj jak bol prepona koji i ja vec imam unazad 7 dana, a u 32.sam nedelji trudnoce. Svima vama koje ste rodile cestitam i jako mi je drago citati da je sve okej svakoj od vas. A zelim srecu svim buducim mamama.

• Leptirica123
    27. Ožujak 2024. 16:58

LavicaBP

Leptirica123

LavicaBP

Znači ima nas.. Danas kad sam bila u TA ono hrpa trudnica već u terminu i mogu normalno hodati, a ja kao pingvin hodam hodnikom, malim koracima i pravim grimase od bolova, svi me redom samo ispituju jesam dobro… upravo to, nema druge nego odmarat koliko uspijemo i čekati da prođe, nema nam druge, možemo mi to.. 😊

da, već me neko vrijeme tako drži pa svaki put kad sam tako negdje u javnosti svi zabrinuto ispituju jesam dobro. Najrađe bi si neka kolika nabavila i vozikala se okolo samo da ne moram hodati s tolikom boli hahah
    Proćitala sam negdje da bi mogla pomoć i pilates lopta - sjesti se pa kružiti bokovima pola sata svaki dan, ja planiram krenut sutra (danas sam još nepomična) pa da vidimo

I ja sam pročitala da bi mogla pomoći pilates lopta, mogla bih i ja to probati, u svakom slučaju ne može odmoći, možda nam bude barem nešto lakše.. 😊

amystiqa
    27. Ožujak 2024. 18:13

WhiteOrchid

Cure ja sam u rodilištu, počela mi je noćas curiti plodna voda.
    Držite fige da sve bude ok, bojim se za bebicu iako kažu da bi sve trebalo biti u redu.

Bit će sve ok, plodna voda se obnavlja, ali ćeš morati mirovati vjerojatno. 
    A meni su jučer rekli (na 33+3) da se i rodi bebica sad da je suvremena medicina osigurala da to sve bude ok. Jer svi organi su razvijeni već, osim pluća kojima treba još malo, ali za njih se dobije nešto (čini mi se steroidno) da se ubrza razvoj. 

2020. 👦🏻

• lalllla
    27. Ožujak 2024. 18:26

amystiqa

WhiteOrchid

Držite fige da sve bude ok, bojim se za bebicu iako kažu da bi sve trebalo biti u redu.

Bit će sve ok, plodna voda se obnavlja, ali ćeš morati mirovati vjerojatno.
    A meni su jučer rekli (na 33+3) da se i rodi bebica sad da je suvremena medicina osigurala da to sve bude ok. Jer svi organi su razvijeni već, osim pluća kojima treba još malo, ali za njih se dobije nešto (čini mi se steroidno) da se ubrza razvoj.

Daa, beba je vec sa nekih 25 tjedana spremna na zivot ‘sama’ uz pomoc te nase medicine koja je bas uznapredovala tako da bez brige:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Sandra25
    27. Ožujak 2024. 19:30

WhiteOrchid

U prosincu je prijateljici pocela curiti plodna voda u 30 tjednu, pa su je stavili u bolnici i izdrzala je 10ak dana. Rodila je u 31 tjednu i beba je bila inkubatoru, ali kad je dostigla cini mi se 2200 g pustena je kuci i sada je ziva i zdrava. Tako da ne brini nista. Sve ce biti dobro

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• BlackRose
    27. Ožujak 2024. 19:30

WhiteOrchid

Polako curka ili bas jako curi pa ce te morati poroditi?
    Kako god bilo, nemoj  se bojati. To je vec dosta velika beba i taman i da se danas rodi, bit ce sve u redu 😊 sretno ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.