Amystiqa, žao mi je što moraš ostati, ali nek te prate jednu noć.. Ostaješ u predrađaoni ili ideš na odjel?
Anica, zvuči frustrirajuće da si tamo već cijeli dan, a ništa se nije pomaknulo, vjerujem da gubiš i snagu i strpljenje, a najteže ustvari tek slijedi. Pokušaj kroz noć barem kratko odmoriti i raditi nešto što te opušta u trenucima između trudova. Skupi snage još malo, isplati se za bebicu ❤️
Mene je uhvatila neka viroza, povraćam, i nije nimalo slično povraćanju u prvom tromjesečju, ovo je užasno zbog trbuha koji je ionako napet i velik i ide mi do želuca, jedva imam snage 😔😔 A opet, jedva čekam sve ispovraćati da mi barem bude lakše 😇

💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ja sam u predrađaoni. Upoznala sam se s Anicom. 🙂 Stvarno je krevet do moga. Mogu biti glasnik, neće se ljutiti nadam se. Nju drže trudovi, ali sporo napreduje otvaranje. Ok mi se čini dok ne mora ležati zbog ctg-a i može hodati, ali dok je na ctg-u i ležeći kao da je malo teže. Dobila je Dolantin da ju malo opusti.

2020. 👦🏻
Pozdravljam vas obje :)))
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024
07/25 Biokemijska❌
11/25 test pozitivan, uzv 25.11
Ja sam u predrađaoni. Upoznala sam se s Anicom. 🙂 Stvarno je krevet do moga. Mogu biti glasnik, neće se ljutiti nadam se. Nju drže trudovi, ali sporo napreduje otvaranje. Ok mi se čini dok ne mora ležati zbog ctg-a i može hodati, ali dok je na ctg-u i ležeći kao da je malo teže. Dobila je Dolantin da ju malo opusti.
Cure, sretno 😊

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure ima li netko ctg na kojem se vide trudovi ?
Ja kad sam zadnji radila na donjoj crti je bilo nekih skakanja i pitala sam sestru i ona je rekla to nisu trudovi. Pa me zanima kako izgleda kada jesu?

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja kad sam zadnji radila na donjoj crti je bilo nekih skakanja i pitala sam sestru i ona je rekla to nisu trudovi. Pa me zanima kako izgleda kada jesu?
Mislim da se trrbaju penjat do odredjene frekvencije tipa preko 50 i mora izgledat kao onaj val - da postepeno raste i pada. Ne ko ekg koji ima siljaste amplitude nego ono blago gore kao
Cure na sv duhu sretno. Netko je pitao za trakicu. To je fakat trakica koja se gurne u cerviks, postavljanje nesto pecka - sadrzi prostaglandine koji se pomalo otpustaju, omeksavaju cerviks, poticu trudove i otvaraju te. Tako su mi rekli kad su mi stavljali. Valjda moze ic na skroz zatvorene cervikse. Ne znam jel gel moze na zatvoreno.
Al nekog ne otvori.
Kao sto ti je i Bananica rekla. Ako je siljasto, to nije trud nego je vjerojatno beba udarila ili se rasteze. Mora rasti ko planina i malo se zadrzati gore. Nazalost nemam slike jer ctg s poroda nisam nikad dobila. Rekli bi ti oni da su trudovi. Meni je recimo znalo do 30, 40 rasti kad me bh uhvatila na ctg-u, ali to brzo pusti pa opet ne izgleda kao trud nego je vise siljasto

Mislim da se trrbaju penjat do odredjene frekvencije tipa preko 50 i mora izgledat kao onaj val - da postepeno raste i pada. Ne ko ekg koji ima siljaste amplitude nego ono blago gore kao
Aha super, hvala na info. Bas me ovo iznenadilo s obzirom da ja prvo rodila hitnim carskim nisam na CTG-u imala trudove pa ne znam kako izgleda.
Kao sto ti je i Bananica rekla. Ako je siljasto, to nije trud nego je vjerojatno beba udarila ili se rasteze. Mora rasti ko planina i malo se zadrzati gore. Nazalost nemam slike jer ctg s poroda nisam nikad dobila. Rekli bi ti oni da su trudovi. Meni je recimo znalo do 30, 40 rasti kad me bh uhvatila na ctg-u, ali to brzo pusti pa opet ne izgleda kao trud nego je vise siljasto

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure na sv duhu sretno. Netko je pitao za trakicu. To je fakat trakica koja se gurne u cerviks, postavljanje nesto pecka - sadrzi prostaglandine koji se pomalo otpustaju, omeksavaju cerviks, poticu trudove i otvaraju te. Tako su mi rekli kad su mi stavljali. Valjda moze ic na skroz zatvorene cervikse. Ne znam jel gel moze na zatvoreno.
Al nekog ne otvori.
Hvala na objasnjenju. Jer na internetu najvise pise o prokidanju vodenjaka, gelu i dripu a nista o trakici pa me zanimalo da dal ide na zatvoreno-otvoreno ili kako vec…
Anice kako si? Jel napreduje?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji