Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    26. Ožujak 2024. 21:12

amystiqa

Yellowsubmarine

amystiqa

Ja evo u predrađaoni, mislim da ležim pored tebe Anica iza paravana jer sam čula da trakicu da imaš, ali nisam ziher jesi to ti, glupo mi je ispitivati jer si u bolovima, a i ne znam ti pravo ime. 🙈

Znaci tebe su ostavili na promatranju samo? Ostalo je uredno? Valjda te sutra pustaju doma☺️

Anice drzi se zeno, beba mora van! Vjerujem da si iscrpljena ali brzo ce biti sve gotovo 💕

Da. Sve je bilo uredno, ali na promatranju me ostavili za svaki slučaj. Sad je bio u prolazu dr pa je rekao da nešto sitno bilježi ctg. Nadam se da ipak nije ništa. Ja ne osjetim nešto baš, osim što divlja bebač. I malo mi je teško već na leđima ležati, a tak je narihtan ctg, kad se malo okrenem na bok kao da se slabije čuje.

Pa moguce da je na boku slabije zbog ravne plocice na ctgu koja ne moze sjest lijepo na trbuh dok si na boku.. bitno da je sve ok! 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    26. Ožujak 2024. 21:42

Amystiqa, žao mi je što moraš ostati, ali nek te prate jednu noć.. Ostaješ u predrađaoni ili ideš na odjel?
    Anica, zvuči frustrirajuće da si tamo već cijeli dan, a ništa se nije pomaknulo, vjerujem da gubiš i snagu i strpljenje, a najteže ustvari tek slijedi. Pokušaj kroz noć barem kratko odmoriti i raditi nešto što te opušta u trenucima između trudova. Skupi snage još malo, isplati se za bebicu ❤️
    Mene je uhvatila neka viroza, povraćam, i nije nimalo slično povraćanju u prvom tromjesečju, ovo je užasno zbog trbuha koji je ionako napet i velik i ide mi do želuca, jedva imam snage 😔😔 A opet, jedva čekam sve ispovraćati da mi barem bude lakše 😇

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

amystiqa
    26. Ožujak 2024. 23:31

Ja sam u predrađaoni. Upoznala sam se s Anicom. 🙂 Stvarno je krevet do moga. Mogu biti glasnik, neće se ljutiti nadam se. Nju drže trudovi, ali sporo napreduje otvaranje. Ok mi se čini dok ne mora ležati zbog ctg-a i može hodati, ali dok je na ctg-u i ležeći kao da je malo teže. Dobila je Dolantin da ju malo opusti. 

2020. 👦🏻

Zelena123
    26. Ožujak 2024. 23:52

Pozdravljam vas obje :)))

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

buhtlica23
    27. Ožujak 2024. 05:54

amystiqa

Ja sam u predrađaoni. Upoznala sam se s Anicom. 🙂 Stvarno je krevet do moga. Mogu biti glasnik, neće se ljutiti nadam se. Nju drže trudovi, ali sporo napreduje otvaranje. Ok mi se čini dok ne mora ležati zbog ctg-a i može hodati, ali dok je na ctg-u i ležeći kao da je malo teže. Dobila je Dolantin da ju malo opusti.

Cure, sretno 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    27. Ožujak 2024. 05:55

Cure ima li netko ctg na kojem se vide trudovi ?
    Ja kad sam zadnji radila na donjoj crti je bilo nekih skakanja i pitala sam sestru i ona je rekla to nisu trudovi. Pa me zanima kako izgleda kada jesu?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Bananica81
    27. Ožujak 2024. 07:23

buhtlica23

Ja kad sam zadnji radila na donjoj crti je bilo nekih skakanja i pitala sam sestru i ona je rekla to nisu trudovi. Pa me zanima kako izgleda kada jesu?

Mislim da se trrbaju penjat do odredjene frekvencije tipa preko 50 i mora izgledat kao onaj val - da postepeno raste i pada. Ne ko ekg koji ima siljaste amplitude nego ono blago gore kao 

• Bananica81
    27. Ožujak 2024. 07:26

Cure na sv duhu sretno. Netko je pitao za trakicu. To je fakat trakica koja se gurne u cerviks, postavljanje nesto pecka - sadrzi prostaglandine koji se pomalo otpustaju, omeksavaju cerviks, poticu trudove i otvaraju te. Tako su mi rekli kad su mi stavljali. Valjda moze ic na skroz zatvorene cervikse. Ne znam jel gel moze na zatvoreno.
    Al nekog ne otvori. 

• BlackRose
    27. Ožujak 2024. 08:16

buhtlica23

Kao sto ti je i Bananica rekla. Ako je siljasto, to nije trud nego je vjerojatno beba udarila ili se rasteze. Mora rasti ko planina i malo se zadrzati gore. Nazalost nemam slike jer ctg s poroda nisam nikad dobila. Rekli bi ti oni da su trudovi. Meni je recimo znalo do 30, 40 rasti kad me bh uhvatila na ctg-u, ali to brzo pusti pa opet ne izgleda kao trud nego je vise siljasto

buhtlica23
    27. Ožujak 2024. 09:54

Bananica81

buhtlica23

Mislim da se trrbaju penjat do odredjene frekvencije tipa preko 50 i mora izgledat kao onaj val - da postepeno raste i pada. Ne ko ekg koji ima siljaste amplitude nego ono blago gore kao

Aha super, hvala na info. Bas me ovo iznenadilo s obzirom da ja prvo rodila hitnim carskim nisam na CTG-u imala trudove pa ne znam kako izgleda.

BlackRose

buhtlica23

Kao sto ti je i Bananica rekla. Ako je siljasto, to nije trud nego je vjerojatno beba udarila ili se rasteze. Mora rasti ko planina i malo se zadrzati gore. Nazalost nemam slike jer ctg s poroda nisam nikad dobila. Rekli bi ti oni da su trudovi. Meni je recimo znalo do 30, 40 rasti kad me bh uhvatila na ctg-u, ali to brzo pusti pa opet ne izgleda kao trud nego je vise siljasto

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.