Cure bila sam pisala već,ali kako rješavati Grčiće
. Mi se borimo protiv svih nekih kratkotrajnih rješenja tipa duda .
Osim masaže ,jel ima netko jastuk sa košticama ,nekako mi je puno 10 EUR Dat za to.
Jesi probala sa kapima? Meni je vise ljudi nahvalilo neke kapi Colique, ja sam ih vec nabavila za svaki slucaj jer kazu da su te kapi stalno u nestasici.
https://ljekarna-pablo.hr/homeolab-kids-relief-colic-kapi-za-kolike-25-ml-proizvod-2796/
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ulijecem van teme, ali sam pobrala upalu uha, dobila antibiotik, znaci otpada mi glava. Lekadol od 500 me samo pomazio- znaci nista. Ima li ikakvih trikova? 😵💫😵💫😵💫😵💫 nadam se da ce mi sutra biti bolje 😏😏
Anice i Sisy jeste li u komadu nakon punog mjeseca? 😂
U komadu i spremam se za pregled
Anice, kako je prosao pregled?
Sutra u jutro idem na indukciju :( vise mi ne daju da cekam
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Yellowsubmarine, žao mi je zbog upale, ja samm imala 2 užasne migrene u trudnoći i jedino što mi je pomoglo jer spustit roletne, omotat glavu nekim šalom da je zagrijem i ležanje u krevetu...
Anice sretno sutra! Vjerujem da te je strah i da nisi ovako zamišljala dolazak bebe i znam da je otrcano, ali pokušaj sutra biti što pozitivnija. To sam čula na jednom tečaju, umjesto da ideš sa razmišljanjem joj zašto ja, zašto danas, zašto ovako, ne želim i sl, treba fokusirati sebe na misli poput danas ću upoznat svoju bebu, napokon je stigao taj dan i sl. Sigurno ti svi tupe isto, a ti bi nas sve zapalila, ali nemaš šta izgubit :D. Naspavaj se koliko možeš , sutra samo hrabro i bit će to super.
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Indukcija nije nacin na koji zamisljamo nas porod, al ja sam sa prvim sinom rekla “ok, sta je tu je, jebo i indukciju, danas cu ga barem napokon upoznati”.
Kod tebe su stvarno dosta cekali, ali jednostavno postoje zene koje se teze otvaraju, ja vjerujem da ja ne bi jos dva mjeseca se otvorila da su me cekali.🤣
Pojedi veceras nesto sto ti se bas jako jede, odmori koliko mozes i sutra ces upoznati svoje zlato❤️
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Samo hrabro sutra! Baš sam čula danas jednu priču o curi koja je brzinski rodila nakon indukcije tom “trakicom”. Valjda je bebi trebao samo mali poticaj.
A čitala sam u onoj grupi Porodi dosta stvarno dobrih priča s indukcijama. Samo što pozitivnije i uskoro se družiš s bebicom! ❤️
2020. 👦🏻
Samo hrabro ❤️ znam da nije to porod kakav si zamisljala, ali razmisljaj o tome da se sutra druzis sa svojom bebicom. A tko zna, mozda te bebica iznenadi i prije jutra. U svakom slucaju zelim ti brz i lak porod 😊 sretno
Hvala svima ❤️
Bila sam jutros sva u suzama, sad sam bolje. Trudim se razmisljati da je to manje zlo od dripa i da su doktori svi koje sam upoznala ok pa bi trebalo biti dobro 🤞
A beba mi je jos apstraktan pojam
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala svima ❤️
Bila sam jutros sva u suzama, sad sam bolje. Trudim se razmisljati da je to manje zlo od dripa i da su doktori svi koje sam upoznala ok pa bi trebalo biti dobro 🤞
Sretnooo sutra i samo pozitivno ❤️ najedi se, naspavaj se i nadam se da ces nam se javit sto prije :)
Vidim da ste prije pricale o sjedenju, ja sam sjedila da onom jastuku sto se inace stavi ovo vrata i on taman ima rupu u sredini haha, probajte sjedit na njemu meni je bas pomogo
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Hvala svima ❤️
Sretno sutra 💕
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji