Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cocinella
    09. Ožujak 2024. 12:02

Bela23

I ja imam tog sluzavog isto vec skoro dva tjedna mi ispada. Meni je najsmjesnije sta sam ja lezala trudnocu da ne rodim prije vremena i sad evo jos cu prenijeti. 😵‍💫
    A stalno neke bolove imam, lazne kontrakcije, dole zdjelica kao da mi se raspada. Jedva cekam pregled u pon da vidim sta kazu.

Kao da svoj opis čitam 🤦‍♀️
    Skroz sam se pripremila da ću još prije tri tjedna završiti sa svime, a sada isto izgleda da ćemo fino prekoračiti.
    Isto čekam ponedjeljak, planiram pitati za indukciju.

Donna2022
    09. Ožujak 2024. 12:50

Curke koje ste rodile i dojite- pijete li i koje probiotike? Koji su jos za doijlje osim Omnibiotic Pande?
    Cestikee svima koje ste rodile i sretno iducim mamicama💗🩵🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Sandra25
    09. Ožujak 2024. 13:01

Sto se tice praska za robicu danas cu ga ic kupit i hvatam se posla🤣
    Jos se mislin izmedju froscha baby i eco ver zero. Odlucit cu na licu mjesta vjerojatno🤣 ali po sastavu mi se ta dva cine “najprirodniji” koliko je to moguce!
    Bejbe kako je beba, sta je sa onim hematomićima, jel sve ok?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Zelena123
    09. Ožujak 2024. 13:04

Posvuduša, Tear of hapiness, Lucija čestitke na bebicama!
    Bejbe ja perem sa Frosch baby deterdžentom i omekšivačem za sad, pa ćemo vidjeti.
    Sisy ja sluzim već 10tak dana i rekla mi je dr da je to normalno za ove tjedne. Žućkasto bijela sluz, nekad dok stojim samo osjetim kako izlazi..grozan osjećaj xD
    Mi napokon preselili, još se raspremamo, montiramo i tako, ali od danas krećem sa čajem lista maline, datuljama i masažom grudi (za uvučene bradavice). Kupila sam datulje u La Turki i ogromne su. Koliko znam preporuka je 5-6 kom dnevno, ali ove su stvarno ogromne pa mislim da ću smanjiti na 2-3.
    Danas baš bili na trudničkom tečaju i mislim da mogju reći da sam stvarno psihički spremna za porod. Još jednom ću provjeriti i dopuniti torbu za rodilište, dovršiti pranje robice i to je to. Sad me više brine ovaj dio poslje, briga oko bebe i sl :D.

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Bela23
    09. Ožujak 2024. 13:06

cocinella

Bela23

I ja imam tog sluzavog isto vec skoro dva tjedna mi ispada. Meni je najsmjesnije sta sam ja lezala trudnocu da ne rodim prije vremena i sad evo jos cu prenijeti. 😵‍💫
    A stalno neke bolove imam, lazne kontrakcije, dole zdjelica kao da mi se raspada. Jedva cekam pregled u pon da vidim sta kazu.

Skroz sam se pripremila da ću još prije tri tjedna završiti sa svime, a sada isto izgleda da ćemo fino prekoračiti.

Jel ti isto imas bolove dole? Mene to malo pocelo brinuti, bas me boli tamo gdje su inace jajnici s jedne i druge strane. Doduse moj je odavno jako nisko u zdjelici mozda me sad njegova tezina bas priteze. Nzn kako to objasniti

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• cocinella
    09. Ožujak 2024. 13:24

Bela23

cocinella

Bela23

Jel ti isto imas bolove dole? Mene to malo pocelo brinuti, bas me boli tamo gdje su inace jajnici s jedne i druge strane. Doduse moj je odavno jako nisko u zdjelici mozda me sad njegova tezina bas priteze. Nzn kako to objasniti

Ma da, to je sve normalno. I ti ligamenti me bole, pa se pitam jel imam upalu slijepog crijeva, lightning crotch je u punom jeku, a s lijeve strane kao da mi cijeli trbuh gori. Ko zna koje živce sad pritišće. Sjećam se da prošli put nisam osjećala obe ruke zadnja dva tjedna i poludila sam. Sada mi trne samo desna. Kao da nije moja. 
    Ja stvarno mislim da ona neće van dok ju se prisilno ne evakuira 😂
    Ma zapravo mislim da previše prigovaram jer me realno ništa ne boli toliko da ne mogu normalno funkcionirati, leđa me ne bole uopće i spavam ko top, za wc se uopće ne dižem. Samo me jako opterećuje što sam daleko od bolnice i baš mi nitko nema pričuvati starije dijete tako da će morati s nama kad dođe vrijeme. Što automatski znači da muž nema ni šanse za ući u rađaonu (što je ionako bilo nategnuta ideja).

Lucy08
    09. Ožujak 2024. 13:27

Bela23

cocinella

Bela23

Meni je takav osjecaj i bol kao da je u jajnicima, kao da mi je upaljeno sve  ispod trbuha, prepone. Malac je isto duze jako nisko s glavom u zdjelici, povremeno iman osjecaj da ce izletit on i mjehur skupa van. Bas mi bude pritisak da jedva hodam. A stomak nije spusten samo dole nego je pritisak od dole do prsne kosti .

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Bela23
    09. Ožujak 2024. 13:30

E i ja sam pomislila na slijepo crijevo 🤣🤣 ok onda mi je lakse. Prva me nije ovako namucila, pukao vodenjak i odmah trudovi i rodila u roku 5 sati od puknuca a ovaj me bas zeza. 😅 
    Nadam se doci u pon i da mi kaze da sam se jos otvorila i isla bih na indukciju samo da se rijesim vise. 
    E vjerujem ti to za stariju curku, to je bas koma. 😣 Ja se isto nadam tipa dok je u vrticu da se sve odvije al bas sad toliko srece imati, ne znam bas. Iako imamo ju kome pustiti ali preko noci mi je bas zeznuto jer nije se odvajala od mene noc nikada i sad odjednom da netko drugi spava kraj nje mislim da bi joj bio sok tako da bih radije ako moze da to rijesim preko dana. 😵‍💫😵‍💫

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• lalllla
    09. Ožujak 2024. 13:32

Lucy08

Bela23

cocinella

Bela23

Meni je takav osjecaj i bol kao da je u jajnicima, kao da mi je upaljeno sve ispod trbuha, prepone. Malac je isto duze jako nisko s glavom u zdjelici, povremeno iman osjecaj da ce izletit on i mjehur skupa van. Bas mi bude pritisak da jedva hodam. A stomak nije spusten samo dole nego je pritisak od dole do prsne kosti .

I mene zadnjih par dana bas bole jajnici, lijevo i desno i pritisak mi je na cijeloj zdjelici i mislim da je to normalno. Ja sam tek 36 tjedana tako da nadam se da ce uskoro proc, i ledja me ubijaju da se jedva po noci okrenem u drugi polozaj🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Lucy08
    09. Ožujak 2024. 13:37

Do prije par dana sam spavala ko top, a sad sam valjda vec napeta i budim se svako sat-dva . Bas sam umorna od tog izneređenog bioritma, fali sna pa se razvlacim po krevetu i kaucu kroz cijeli dan, nadkonađujem san po danu... al evo od jucer po danu me hvata nalet energije i nagon za generalkom po kuci pa se nadam da to upucuje na skori porod 😅 🤞 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.