Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    09. Ožujak 2024. 14:27

Ja skoro svaki dan moram ubit oko prije rucka jer me uhvati takav pad energije oko podne - 13 sati. Ne zaspem dugo, samo 15-20 min ali znaci mi bas puno

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    09. Ožujak 2024. 15:23

Sandra25

Ja skoro svaki dan moram ubit oko prije rucka jer me uhvati takav pad energije oko podne - 13 sati. Ne zaspem dugo, samo 15-20 min ali znaci mi bas puno

Ja se ujutro dignem, pripremim sinu dorucak i mogu nazad u krevet do navecer😂😂 po cijele dane sam ko da me neko prebio

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Lucy08
    09. Ožujak 2024. 15:29

Bas to! Teski umor i energija 0 kao na pocetku trudnoce. Daj mi jest i spavat i za nista drugo nisam.
    Al evo danas ludilo tesko, kuca smrdi od silnih kemikalija 🤣 naravno muz je utran u wc da riba sve fuge i plocice .
    Iman energije kao da nije južina 😅

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• BlackRose
    09. Ožujak 2024. 16:58

Bela23

E i ja sam pomislila na slijepo crijevo 🤣🤣 ok onda mi je lakse. Prva me nije ovako namucila, pukao vodenjak i odmah trudovi i rodila u roku 5 sati od puknuca a ovaj me bas zeza. 😅
    Nadam se doci u pon i da mi kaze da sam se jos otvorila i isla bih na indukciju samo da se rijesim vise.
    E vjerujem ti to za stariju curku, to je bas koma. 😣 Ja se isto nadam tipa dok je u vrticu da se sve odvije al bas sad toliko srece imati, ne znam bas. Iako imamo ju kome pustiti ali preko noci mi je bas zeznuto jer nije se odvajala od mene noc nikada i sad odjednom da netko drugi spava kraj nje mislim da bi joj bio sok tako da bih radije ako moze da to rijesim preko dana. 😵‍💫😵‍💫

Nasa nije ni skuzila da smo otisli. Oko 1h u noc smo otisli i muz je vec iza 4h bio natrag.😅 Jedino se ujutro probudila bez mene i onda joj je tata rekao da je dobila braceka i kazao slike. Baka i djed su bili s njom za slucaj da se probudi. Isto nikad prije nije bila bez mene po noci, ali smo ju skroz pripremali da mame nece biti 2,3 dana. 4god je imala onda. Sad me strah kako ce mali reagirati jer se zna u noci plakati za mnom i tata ga ne moze smiriti 😬

Bela23
    09. Ožujak 2024. 17:06

BlackRose

Bela23

E i ja sam pomislila na slijepo crijevo 🤣🤣 ok onda mi je lakse. Prva me nije ovako namucila, pukao vodenjak i odmah trudovi i rodila u roku 5 sati od puknuca a ovaj me bas zeza. 😅
    Nadam se doci u pon i da mi kaze da sam se jos otvorila i isla bih na indukciju samo da se rijesim vise.
    E vjerujem ti to za stariju curku, to je bas koma. 😣 Ja se isto nadam tipa dok je u vrticu da se sve odvije al bas sad toliko srece imati, ne znam bas. Iako imamo ju kome pustiti ali preko noci mi je bas zeznuto jer nije se odvajala od mene noc nikada i sad odjednom da netko drugi spava kraj nje mislim da bi joj bio sok tako da bih radije ako moze da to rijesim preko dana. 😵‍💫😵‍💫

Nasa nije ni skuzila da smo otisli. Oko 1h u noc smo otisli i muz je vec iza 4h bio natrag.😅 Jedino se ujutro probudila bez mene i onda joj je tata rekao da je dobila braceka i kazao slike. Baka i djed su bili s njom za slucaj da se probudi. Isto nikad prije nije bila bez mene po noci, ali smo ju skroz pripremali da mame nece biti 2,3 dana. 4god je imala onda. Sad me strah kako ce mali reagirati jer se zna u noci plakati za mnom i tata ga ne moze smiriti 😬

I na taj scenarij pristajem 🤣🤣 da se tata brzo vrati pa da niti ne skuzi. Ja svoju isto pripremam da me nece biti. Ima 2 god i 8 mj u globalu kao razumije ali nisam bas sigurna koliko ona to ozbiljno dozivljava 🤣. Moja je jako jako vezana uz mene i nvcr uvijek trazi ili moju ruku ili tako nesto zato mislim da nece biti bas lako a opet kad me nema kaze muz ona drugo dijete. 🤷🏽‍♀️ Vidit cemo bas, sta da radim, morat ce i to proci nekako. 😵‍💫

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• BlackRose
    09. Ožujak 2024. 17:07

Bila sam danas na konferenciji za trudnice i dojilje. Bilo je skroz zanimljivo. Pricalo se o prvom kontaktu mame i bebe, dojenju, dohrani, postporođajnoj depresiji, prehrani u trudnoci i za vrijeme dojenja..... ma o svemu. Ovo mi je treca trudnoca, ali neke stvari su i meni novost 🙈
    Recimo za dojenje se pricalo da nije potrebno izbjegavati stvari koje nadimaju kao ni alergene (to je staro vjerovanje)
    Pricalo se o ragadama, prevenciji istih kao i prevenciji mastitisa. Trebalo bi bradavice pripremati vec sad trljanjem frotirnim rucnikom i mazanjem kremama za bradavice da prvi dani nisu toliko bolni.
    Pisat cu kako se cega sjetim jer je bilo puuuno toga. Ili pitajte ako vas sta zanima 🙈
    Uz sve to smo dobile i veeeeliku vrecicu punu kojekakvih proizvoda, uzoraka, letaka. Znaci ima svega, od krema, kapi protiv kolika, dude, pelena, tetre....

• BlackRose
    09. Ožujak 2024. 17:14

Bela23

BlackRose

Bela23

I na taj scenarij pristajem 🤣🤣 da se tata brzo vrati pa da niti ne skuzi. Ja svoju isto pripremam da me nece biti. Ima 2 god i 8 mj u globalu kao razumije ali nisam bas sigurna koliko ona to ozbiljno dozivljava 🤣. Moja je jako jako vezana uz mene i nvcr uvijek trazi ili moju ruku ili tako nesto zato mislim da nece biti bas lako a opet kad me nema kaze muz ona drugo dijete. 🤷🏽‍♀️ Vidit cemo bas, sta da radim, morat ce i to proci 

Ma bude to sve super. Mi mame uvijek brinemo, a na kraju oni to rijese bez problema 😅

Bela23
    09. Ožujak 2024. 17:16

BlackRose

Bela23

BlackRose

Bela23

I na taj scenarij pristajem 🤣🤣 da se tata brzo vrati pa da niti ne skuzi. Ja svoju isto pripremam da me nece biti. Ima 2 god i 8 mj u globalu kao razumije ali nisam bas sigurna koliko ona to ozbiljno dozivljava 🤣. Moja je jako jako vezana uz mene i nvcr uvijek trazi ili moju ruku ili tako nesto zato mislim da nece biti bas lako a opet kad me nema kaze muz ona drugo dijete. 🤷🏽‍♀️ Vidit cemo bas, sta da radim, morat ce i to proci

Ma bude to sve super. Mi mame uvijek brinemo, a na kraju oni to rijese bez problema 😅

Istina 😅😅 mislim da ce na kraju biti teze meni pustiti nju 😂

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• BlackRose
    09. Ožujak 2024. 17:44

Za kupanje bebica je receno da je cak prvih godinu dana najbolje u vodu dodati samo par kapi bademovog ili maslinivog ulja da se koza nahrani. 
    Inkontinenija nije normalna pojava i potrebno je intervenirati ako dođe do iste. Jedino pred kraj trudnoce i do 8 tjedana nakon poroda je "normalno" ako pobjegne malo prilikom kihanja, kasljanja, skakanja. Sve ostalo nije normalno.
    Ultrazvuk dojki se moze bez problema raditi u trudnoci i za vrijeme dojenja jer ne steti.
    Nakon poroda se kod curica moze pojaviti par kapi krvi u peleni, a kod deckiju mokraca boje cigle. To je zbog majcinih hormona i isto nije razlog za zabrinutost. 
    Evo neznam. Ne mogu se trenutno vise nicega sjetiti jeer.. trudnicki mozak 😅
    Mozda bolje da pitate ako koju sta zanima pa se onda sjetim o cem se pricalo 🙈

Zelena123
    09. Ožujak 2024. 18:22

Blackrose to zvuci prezanimljivo. Mene zajima sve oko grudi i bradavica, prije i poslje poroda😀

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.