Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    26. Veljača 2024. 20:46

Hvala cure na smirivanju, svakako sam ja u super tjednima pa i da moraju porodit sve bi bilo uredu s bebicom. Danas mi je rekao da ima 2800 grama tako da velika je ona vec curica 🩷 poslala sam mailom uputnicu u kbc rijeka i sutra cu ih nazvat telefonom pa javim sta su rekli kada da dodem. Tlak mi je bio doma 150/100 ali evo sad sam se malo smirila pa je pao na 140/90 vidit cemo kako ce bit jos za sat vremena i nadam se da necu morat veceras u rodiliste. Curica je extra aktivna pa mi to pomaze da se smirim :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Sandra25
    26. Veljača 2024. 21:29

Bit ce to sve dobro Maso

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Donna2022
    26. Veljača 2024. 21:49

Masa Haha sorry, nisam nista stigla procitati, vidjet ces uskoro🤪

Pa sve je ok bilo, doktori super i sestre, babica na porodu bila ok. Na porodu je uz dezurnu gin bilo jos specijalizanata, jos jedan dr, babice, ono full house🤪 muz jedva imao gdje stati🤪
    Nakon “zlatnog sata” pebace na odjel, posjete su nazalost zabranjene, tvoji ti mogu donijeti nesto samo na hodnik.
    Bebu to donesu za cca 3 sata i stalno je s tobom osim kad ju uzmu presvuci. Ugl nemam negativnih komentara osim mozda da sestre nisu bas zainteresirane pomoci vezano uz dojenje, pitala sam vise puta, prvorotka sam, ono obave te nekako- da,da ok vam je to. Pitaj slobidno state jos zanima

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Bebš2024
    26. Veljača 2024. 22:22

Kuc kuc 

• Baby.nb.3
    26. Veljača 2024. 23:46

Super je čuti da se dobro snalazite s bebicama, ali nismo ni sumnjale u vas 🥰 Bebe znaju biti nervoznije navečer i navlačiti si mlijeko, tako da samo smireno, proći će 🤗
    Maša, žao mi je zbog tvog stanja, ali nije se za zezati ako je stvarno preeklampsija, bolje da si i dva tjedna u bolnici nego da ti doma ne daj Bože nešto bude. Naravno, najvažnije je da si dobro, ali ako ti kažu da ostaneš, ostani, slušaj doktore 🤗 Dečki će se snaći doma 👍
    Ja sutra opet u ZG na 4 dana, već mi fale dečki, ali znam da moram na te kontrole 🥺 Ako ništa drugo, odmorim od kućanskih poslova 😅

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2024. 02:27

Baby.nb.3

Super je čuti da se dobro snalazite s bebicama, ali nismo ni sumnjale u vas 🥰 Bebe znaju biti nervoznije navečer i navlačiti si mlijeko, tako da samo smireno, proći će 🤗
    Maša, žao mi je zbog tvog stanja, ali nije se za zezati ako je stvarno preeklampsija, bolje da si i dva tjedna u bolnici nego da ti doma ne daj Bože nešto bude. Naravno, najvažnije je da si dobro, ali ako ti kažu da ostaneš, ostani, slušaj doktore 🤗 Dečki će se snaći doma 👍
    Ja sutra opet u ZG na 4 dana, već mi fale dečki, ali znam da moram na te kontrole 🥺 Ako ništa drugo, odmorim od kućanskih poslova 😅

Jooj sretno i tebi 🩷
    Kod mene nema spavanja popila sam sad lekadol jer me glava ubija. Probala sam mjerit tlak i dalje se drzi na tih 140/90 ako bude isto ujutro kad budem zvala bolnicu ovisi kad mi daju termin ako ne cu se zaletit na hitnu…

12.07.2022. ➕

• Sandra25
    27. Veljača 2024. 05:24

Glavobolja ti je isto jedan od simptoma preklampsije. Sutra ih obavezno zovi i dogovori se sa njima

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2024. 06:54

Kako uopce funkcionira ta dnevne bolnica? Sta si trebam uzet kako to ide? 

12.07.2022. ➕

buhtlica23
    27. Veljača 2024. 07:23

Maša🤰🏼

Kako uopce funkcionira ta dnevne bolnica? Sta si trebam uzet kako to ide?

Ako imas i glavobolju ne vjerujem da Ce ti predloziti dnevnu bolnicu. Najbolje spakiraj torbu za ostanak. Nazalost pripremi se na to. Glavobolja je jedan od glavnih pokazatelja uz proteine i tlak preeklampsije. 
    Sa tim se nije za zezati nazalost je tako. Meni je u prosloj pocelo laganom glavobolje nakraju je doslo do toga da nisam mogla gledati od bolova koji nisu prolazili sa tabletama. Nakraju su mi se pocele neke tockice stvarati u ocima i pocela sam oticati i tad su me i porodili. Od pocetka simptoma do poroda proslo je manje od 24h. Nazalost kad krene krene jako i nenadano. Bar je kod mene tako bilo. Iako tlak od 140/90 je granicni tlak. Vjerujem da ce ga prvo probati uz terapiju regulirati. Ako ne bude isao dolje pripremi se na mogucnost poroda. Nadam se da ce ga uspjeti regulirati i da do toga nece doci no evo cisto da znas kako je kod mene bilo. Ne zelim te plasiti no svakako odi na hitni ginekoloski. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Baby.nb.3
    27. Veljača 2024. 07:59

Maša, cure ti dobro kažu, spremi ti lijepo torbu za bolnicu, vjerojatno će te promatrati, i reci im sve simptome. Javljaj što kažu 😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.