Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    23. Veljača 2024. 21:20

amystiqa

Sandra25

Ja sam danas dozivjela takav šok, moj sin je “razbio” glavu. Kad sam dosla i vidjela tu ranu i krv i njega kako place meni je odmah doslo lose. Trebalo mi je vise od pola sata da dodjem sebi. On je dobro hvala Bogu, ali ja sam cijeli dan u stresu i ne mogu doc sebi

Ajme pa pala bi u nesvijest vjerojatno. Bitno da je dobro. Probaj se nekako relaksirat ako uspiješ.

Falilo mi je jako malo da se onesvijestim. Jos mi medicinska sestra kaze “jeste vi dobro, blijedi ste mi, imate cudnu boju”😅
    Mislim se dobro sam ziva zena moja

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• BlackRose
    23. Veljača 2024. 21:31

Bananica80 Uposlila sam muza 😂 osjecaj nije najbajniji, ali prezivi se. Nejdu prsti duboko, ali je neugodno jer se oni moraju prikvaciti za unutrasnji dio i onda lagano rastezati do tog neugodnog zatezanja, malo zadrzati i otpustiti. Zaboravila sam vec kako tocno ide, ali i muz mi je rekao da sam kruta i nismo imali dojam da smo ju uspjeli omeksati 🙈

Yellowsubmarine
    23. Veljača 2024. 22:00

Bela23 nadam se da ce tako i meni onda proletiti😊
    Sandra probaj se relaksirati, sad znas da je sve proslo dobro, opcenito smo mi pod ovim silnim hormonima turbo osjetljive 😃
    Sto se tice krutosti i nekrutosti, ginekolog mi je rekao da Utrogestan stavim povrsno, tj ne gurnem duboko. Al ja stvarno ne znam, em su mi prsti kratki a i nezgodno mi ne nekako od stomka ili sta li vec 😅

• Bananica80
    23. Veljača 2024. 22:07

BlackRose

Bananica80Uposlila sam muza 😂 osjecaj nije najbajniji, ali prezivi se. Nejdu prsti duboko, ali je neugodno jer se oni moraju prikvaciti za unutrasnji dio i onda lagano rastezati do tog neugodnog zatezanja, malo zadrzati i otpustiti. Zaboravila sam vec kako tocno ide, ali i muz mi je rekao da sam kruta i nismo imali dojam da smo ju uspjeli omeksati 🙈

Hvala ti na info.. 😀 razmislit cu jos malo sad preko vikenda hocu li se upustit u tu avanturu 🤣 ipak mi je 35 tjedan, trebalo bi krenuti sa tim 😄

• Sandra25
    24. Veljača 2024. 07:44

Jutro svima! Nocas sam bas lose spavala, od stresa valjda. Cijelu noc sam se ustajala i isla u sobu kod sina i gledala je li sve ok.
    Kasnije sam malo zaspala i probudili su me takvi grcevi u nogama, ja to nisam u zivotu dozivjela. Grcilo me u listu, pa u bedru- koprcala sam se u krevetu ko riba na suhom. Uzas! Mislim da sam jucer od stresa zaboravils popiti magnezij, ali bas da mi budu tako jako grcevi jer sam jedan dan preskocila magnezij je skroz ludo. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    24. Veljača 2024. 09:18

Sandra25 nedavno mi je nestalo magnezija koji inace imam, pa sam popila nekakav bezvezni Naturel iz plodina jer sam taj imala doma od prije trudnoce. Tu noc sam imala grceve kao i da nisam popila nista. Tako da, sve je moguce 😃 

Maša🤰🏼
    24. Veljača 2024. 09:44

Jutro svima :)
    Ja sam ovo jutro imala šok nad šokovima. Zadnjih par dana imam problema sa stolicom. Nisam bila na wcu par dana i danas kao moram na wc malo se mucim nesto uspijem napravit dignem se kad ono puna skoljka KRVI 😳 prepala sam se jos uvijek se tresem. Poslje nije bilo , pretpostavljam da je pukla neka zilica ili da je bio mozda i neki unutarnji hemeroid koji me nije bolio 😳

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• tear_of_happiness
    24. Veljača 2024. 10:06

Uf Mašo, ružno jutro. 😓 po opisanom bi i ja rekla da je bio hemeroid, jer da je krv od nekud drugdi imala bi još neke poptarne simptome i bolove... nadam se da se neće ponavljati. Čitala sam da je Portalac sirup super za probleme sa stolicom i smije se u trudnoći koliko vidim u uputi o lijeku. 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

bejbe2018
    24. Veljača 2024. 10:06

Baby.nb.3

Cure jeste imale neke druge simptome preeklampsije osim visokog tlaka i proteina u urinu? Jeste radile 24-satni urin?

Meni su samo jednom našli protein kad Sam došla na hitnu,a i pisalo mi je u nalazu ,*bez značajne proteinurije.
    Gledali su mi nakon toga krv 2 x i UK ,kad su bili ok nalazi pustili su me kući.
    Nisam radila taj 24-satni urin,ali tlak mi je sada relativno stabilan pa mislim da se to sve smirilo.
    Inače su simptomi nakupljanje vode i brzo dobijanje ma težini i glavobolja ,to isto nisam imala.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    24. Veljača 2024. 10:16

buhtlica23

posvudusa2

Ja sam u prvoj trudnoci radila urin 24h al se ne sjecam proteina, nešto povišeno ali ništa strašno. Negdje u 6. Mj trudnoće su me stavili na metildop 3x po jednu tabletu i to je bilo ok. Pred kraj trudnoce mi je tlak krenuo divljati ali bi ja odmah osjetila glavobolju, bude baš užasan pritisak u glavi. Točno sam znala kad tlak divlja.
    Sad su me odmah stavili jer mi je već na prvom pregledu bio 145/95 i kao aspirin navečer da je on prevencija preeklampsije.Rodila sam na caraki ali je kod mene bila kombinacija tlak, gestacijski, zadak i beba od 5kg pa nisu ni razmatrali vaginalni porod. Bio je dogovoren carski 38. t
    Da meni tlak na prvom pregledu bio 170/100 🙄
    A i ja sam ostala trudna kad je mala bila 8 mj tako da i nemam tlak i rizik za preeklampsiju opet bi bio carski. Isto pijem Andol 150 i metildopu. Do 20 tt sam pila i utrogestan.
    A vidis ja sam silom htjela prirodno i kad je dr rekla da idem na carski ja plakala. Kaze ona sve sam vidjela u ovih 20 godina ali da neko place sto ide na carski nisam 🫣 najcesce svi zele carski a ja toliko htjela da muz bude smanom i da drzim bebu i sve. Ovak su mi je samo na 2 min pokazali i vidjela je tek nakon 30 sati od poroda 😞

Ma nisam ni ja za carski,nekako iako kažu da je individualno,ja bi probala vagin. Ipak je to nešto što ide prirodnije ,a carski ako bude zbog zdravstvenih razloga to je drugo.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.