Jutroo :)
Donna kad stignes mi pricaj malo o Rijeckom rodilistu…Evo meni jucer tata izracunao po lunama kad sam zatrudnila bi trebala rodit 10.03. Hahaha vidit cemo dal ce bit tako :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Donnakad stignes mi pricaj malo o Rijeckom rodilistu…Evo meni jucer tata izracunao po lunama kad sam zatrudnila bi trebala rodit 10.03. Hahaha vidit cemo dal ce bit tako :)
Kako se to racuna? 🙈 meni i po mjesecnici i po ovulaciji ispada isti datum 😅 svejedno se nadam nesto ranijem porodu jer tko ce jos izdrzati 2 mjeseca 😂
Lista pregleda:lalllla 21.2amystiqa 21.2Yellowsubmarine 22.2.tear_of_happiness 23.2.Maša 26.2Mary36 1.3BlackRose 5.3🌺
Cure sretno danas na pregledima 😊
Donnakad stignes mi pricaj malo o Rijeckom rodilistu…Evo meni jucer tata izracunao po lunama kad sam zatrudnila bi trebala rodit 10.03. Hahaha vidit cemo dal ce bit tako :)Kako se to racuna? 🙈 meni i po mjesecnici i po ovulaciji ispada isti datum 😅 svejedno se nadam nesto ranijem porodu jer tko ce jos izdrzati 2 mjeseca 😂
Pa kao ovisno u kojoj mjesečevoj fazi si zatrudnila u toj bi trebala i rodit, meni je za sina pogodio točan datum, računali su i on i moja sveki. Tipa vito je začet u punom mjesecu i rodio se na pun mjesec ili prazan neznam sad točno hahaha
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Baš me zanima, po tome bi ja trebala 16.3. 😅
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Dobro jutro ☺️
Kako ste danas?
Mene jučer navečer uhvatile neke kontrakcije pa sam čak počela pisati, bile su na 15-20min, jedno sat i pol tako, ali sam ustala, popila čaja, legla u krevet i prošlo je, ali bome je bilo gadno, mislila sam si da ako se tako nastavi idem na hitnu.
Još me i ispod desnog rebra boli, tako mi je bilo i s prvim kad sam imala kolestazu, a bol u žuči bude baš gadna pa se nadam da se neće ponoviti 🙏 Od danas žučna dijeta 😅
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Pozdrav cure,moja curka je rodena prosle godine u 05.mj. imam hrpu ljetnje robice koja je jako malo ili nimalo nosena,velicina uglavnom 68..ostalu robicu sam podilila,ovo nemam kome dati jer je ljetnja,ako koja od vas zeli neka mi se javi na mail ivanna270@gmail.com, robicu poklanjam,jedino je potrebno platiti postarinu ili ako ste u Zadru moze se preuzeti
Mogu poslati i slike ako ste zainteresirane
Cestitam! Mene uvijek bilo strah tog vakuma, ali evo citajuci vase price sa poroda vidim da nije ni to neki bauk.
Uzivajte sa bebicama drage cure❤️
Iskreno ,tako ja isto čitam po iskustvima da je sve postalo bauk, ne bi rezanje,ne bi epiduralnu, sjedanje na drob, ne bi drip...
Nekako kao da će sve ići kako je netko zamislio ,a porod je svakome drugačiji i ne mogu nam ostvariti želje i plan ako se nešto poremeti.
Svi bi volili da bude što kraće i bezbolnije,ali priroda ipak čini svoje.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Donnakad stignes mi pricaj malo o Rijeckom rodilistu…Evo meni jucer tata izracunao po lunama kad sam zatrudnila bi trebala rodit 10.03. Hahaha vidit cemo dal ce bit tako :)Kako se to racuna? 🙈 meni i po mjesecnici i po ovulaciji ispada isti datum 😅 svejedno se nadam nesto ranijem porodu jer tko ce jos izdrzati 2 mjeseca 😂Pa kao ovisno u kojoj mjesečevoj fazi si zatrudnila u toj bi trebala i rodit, meni je za sina pogodio točan datum, računali su i on i moja sveki. Tipa vito je začet u punom mjesecu i rodio se na pun mjesec ili prazan neznam sad točno hahaha
Imas mozda bas izracun? Sad me bas zanima 😂
Pretrazila sam google, ali neuspjesno. Uspjela sam jedino naci di racuna najplodnije dane, ali za rođenje nisam nasla.
Cestitam! Mene uvijek bilo strah tog vakuma, ali evo citajuci vase price sa poroda vidim da nije ni to neki bauk.
Uzivajte sa bebicama drage cure❤️Iskreno ,tako ja isto čitam po iskustvima da je sve postalo bauk, ne bi rezanje,ne bi epiduralnu, sjedanje na drob, ne bi drip…
Nekako kao da će sve ići kako je netko zamislio ,a porod je svakome drugačiji i ne mogu nam ostvariti želje i plan ako se nešto poremeti.
Svi bi volili da bude što kraće i bezbolnije,ali priroda ipak čini svoje.
Imala sam plan poroda oba puta i planiram ga i sad. U planu sam navela da ne zelim nista od toga uz napomenu ako je sa mnom i s bebicom sve u redu. Naravno da ne mozemo planirati kakav ce nam biti porod, ali isto tako ne mogu ni oni nama raditi sta god jer njima tako odgovara. Osobno ne vidim potrebu za ubrzavanjem poroda ako je sve u redu, ali oni ubrzavaju jer se njima zuri.
Na prvom porodu sam pitala primalju sta su mi to prikopcali (dobila sam infuziju, prvi porod, nista neznas) i dobila sam lagano ignoriranje. Nakon vise upita od mene i muza mi je samo ostro odgovorila da sta sve moram znati. Naravno da moram, moje tijelo je. Svi ostali su bili korekti i ispostovali moj plan, tj. pitali su me i za busenje vodenjaka i za drip i na kraju sam bila rezana makar su se trudili da ne rezu.
Sortiraj odgovore
Najstariji