Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    21. Veljača 2024. 16:44

amystiqa

Bananica80

amystiqa

Bananica80

E, jeste li vec se raspitale tj nasle pedijatra? Pogotovo vi koje ste u vecem gradu gdje ima i kakav takav "izbor". Jel postoji neka FB grupa ili forum gdje se raspravlja o tome? Trebaju mi recenzije lijecnika u Zg 😃 Znam da su svi pedijatri overbooked i da koga odaberes - u njega/nje ostajes. A i kad se beba rodi, duzni su te primiti - ne mogu te odbiti iako su "puni". Pa se ne bi htjela zeznuti u startu. Kaze mi frendica da gadjam nekog tko ima e-mail korespondenciju sa pacijentima. A kako da ja to saznam 🙃
    Nažalost mogu te odbiti iako dođeš s bebom ako su puni. Hoću reći, ne znam jel smiju, ali odbijaju.
    Recimo kod tih na dobrom glasu je baš teško upasti, eventualno ako imaš baš sreće da se netko ispisao ili neku vezu.
    Mene to jako frustrira jer sam nezadovoljna pedijatricom starijeg sina, a nema šanse da se prebaciš kad već imaš pedijatra. Zato bih htjela nekog dobrog za drugo, ali eto, lutrija tko će htjeti primiti.
    Hm.. ja sam shvatila da kad nemas pedijatra te ne mogu odbiti. Mogu ako nisi njihov "kvart". E sad to ne znam kako se gleda, jel po mjesnim odborima, ulicama, di mogu naci koji su pedijatri u mom kvartu? A i ovo sam ja kao cula - dakle nemam provjerenu informaciju nego je rekla- kazala. Ne znam jel se ti vodis kao da vec imas pedijatra, radi prvog djeteta.. al to mi je skroz bezveze, pa logicno bi mi bilo da se za svako "novo" dijete racuna kao da mu treba i (novi) lijecnik? A koji si kvart, da probam izbjeci tvoju pedijatricu? 😅 ja sam na Prisavlju - DZ Centar. Najblizi kao veci DZ su mi Kruge i Knezija. Mozda i Runjaninova.
    Mi smo u DZ Centar, ali Siget. Pedijatrica Schwarz, naravno ima mjesta kod nje kad u 21.st. ne koristi mail, a rijetko kad ju uspiješ i telefonom dobiti. Doslovno za svaki recept, uputnicu i ispričnicu joj moram ići na vrata. 🙄
    Mislim da nije po defaultu za drugo dijete isti pedijatar, često ljudi upisuju tako naravno jer im je zgodnije, ali nije nužno da mora biti.
    Iskreno, za dobrog pedijatra bi i vozila pola sata ako treba. Ali dobar ti dosta toga može riješiti mailom i telefonom pa da ne moraš ni dolaziti.

Hvala ti na info.. da, evo to me bas "brine" 😀 htjela bih i ja nekog tko komunicira mailom 😀 uopce ne znam gdje se raspitati oko toga 😅 al, nista, gugl mi je frend 😀😀

• lalllla
    21. Veljača 2024. 16:49

Ja sam u Dubravi i imaju mail ako ti to sta znaci😂😂😂 Ordinacija Peric Matosevic😃 ne znam da li prima nove pacijente ali znam da ima mail i brzo cak odgovaraju , i pedijatrica je super

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    21. Veljača 2024. 17:11

posvudusa2

lalllla

Ja sam u Dubravi i imaju mail ako ti to sta znaci😂😂😂 Ordinacija Peric Matosevic😃 ne znam da li prima nove pacijente ali znam da ima mail i brzo cak odgovaraju , i pedijatrica je super

To je moja i ne ne prima 🤣

Meni je sin kod nje pa se nadam da ce i curku primit sad😂😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Bananica80
    21. Veljača 2024. 17:11

Super preporuka! Al ipak mi je Dubrava predaleko 😀 Svi su puni koliko cujem, kad si jednom odabrao nema selidbe - jedino ako imas vezu kod tog drugog pedijatra 🙃 slicna stvar i sa ginekolozima koliko vidim... a vjerujem da je i opca praksa isto tu negdje. 🙈 koma, fali kadra 😅

• lalllla
    21. Veljača 2024. 17:14

Bananica80

Super preporuka! Al ipak mi je Dubrava predaleko 😀 Svi su puni koliko cujem, kad si jednom odabrao nema selidbe - jedino ako imas vezu kod tog drugog pedijatra 🙃 slicna stvar i sa ginekolozima koliko vidim… a vjerujem da je i opca praksa isto tu negdje. 🙈 koma, fali kadra 😅

Daa. Ja dok znam cekati pregled kod gin doslovno telefon ne prestaje zvonit i svi se zele upisati…🤷‍♀️🤷‍♀️ uzas.. a svugdje je puno a opet po zakonu se treba primiti pogotovo beba.. sad jbg ako neko vec ima pedijatra il gin onda je teze prebaciti se nego kad nemas uopce.. ali opet niko ne prima 

• Luce88
    21. Veljača 2024. 17:31

Pozdrav cure, evo da se i ja javim nakon 100 godina! Prvo bi htjela čestitati svim curkama koje su rodile, blago vama, rijesile ste najgore, sad samo uživajte sa bebicama 😊
    Ja sutra imam prvi pregled u bolnici pa cu bas vidjet sta ce mi rec. Beba je za 2tj veca po UZV-u tak da mi je kao da sam vec prosla 40ti tj, a nista se ne dogada jos 😅 a meni se sad vec tesko kretat, rastura me pubicna kost i zgaravice, zadnja 2,3 tjedna povracam gotovo svaki obrok..beba je bas jako visoko, tak da mislim da nista jos od poroda. Iako ajde, nisam jos ni spremna pa bi rado da je drugi tjedan, samo se bojim kolka ce beba bit, jer je na UZV prije 10 dana vec imao 3500g 🙈🙈

amystiqa
    21. Veljača 2024. 17:33

Evo i mene s pregleda. Sve mjere uredne, 1200 g ima mališa, na zadak još uvijek, ali ima još vremena. Idući tjedan se cijepim protiv hripavca. 

2020. 👦🏻

• Alexica
    21. Veljača 2024. 17:41

amystiqa

Evo i mene s pregleda. Sve mjere uredne, 1200 g ima mališa, na zadak još uvijek, ali ima još vremena. Idući tjedan se cijepim protiv hripavca.

28. Tj. je idealan za krenut lagano radit spinning babies vjezbe, ako zelis. Forward leaning inversion, cat-cow position, ispravno sjedenje i tako jos neke… ali i ovo je dovoljno za pocetak. Pogledaj si malo njihovu stranicu, ali vjerujem da ce se beba i sama okrenuti (vecina se okrene)

• lalllla
    21. Veljača 2024. 18:50

posvudusa2

lalllla

posvudusa2

lalllla

To je moja i ne ne prima 🤣
    Meni je sin kod nje pa se nadam da ce i curku primit sad😂😂😂
    E hoće, meni je cura kod nje i rekla je da će uzet i bebu. Al nas je jeeedvaaa uzela s curom

Pa ja sam se upisala kod nje 11/2022 sve normalno bez ikakvog ono.. nazvala sam rekla sam da cu rodit i to i jel mogu kod nje, kaze da da javite se kad rodite . I odma mi dala termin za tocno mj dana od poroda kad sam zvala..👍

amystiqa
    21. Veljača 2024. 18:54

Alexica

amystiqa

28. Tj. je idealan za krenut lagano radit spinning babies vjezbe, ako zelis. Forward leaning inversion, cat-cow position, ispravno sjedenje i tako jos neke… ali i ovo je dovoljno za pocetak. Pogledaj si malo njihovu stranicu, ali vjerujem da ce se beba i sama okrenuti (vecina se okrene)

Hvala, sve znam, radila ih i u prošloj trudnoći jer je tad bio poprečno. I planiram opet za svaki slučaj. 🙂

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.